Yaralı Kalbim 31.Bölüm Özeti – 6 Mart Cumartesi

Geet’in Yeni İşinde Maan Onu Rahat Bırakmıyor!

Yaralı Kalbim 31.bölüm özetinde karşılıklı çekilen restleşmede Maan ve Geet kendi yollarına gitmişti. Geet Maan’ın yardımı olmadan yeni hayatına başlayacaktır. Maan ise yine atarlı ve gerilimli ruh hali içerisindedir .Yaralı Kalbim 31.bölüm özeti devam ediyor.

Maan ofise dönmüş herkesi yeniden stresli bir ruh hali sarmıştır. Ofisteki kargaşadan sonra Maan Adi’yi ofisine çağırıp ondan beklediği dosyayı ister. Dosyada Geet hakkında bilgiler vardır. Geet’in başlayacağı yeni iş ile ilgili bilgiler.

Yaralı Kalbim 31.bölümGeet’in yeni ofis arkadaşları

Geet ise yeni iş yerine gider. Burası bir boy şirketidir. İçerisinde ise sadece erkekler vardır. Geet’in gelişi onlar için büyük bir sorun teşkil eder. Aralarında bir kız istemediklerini belirtirler. Geet hepsine karşı gelir. İçlerinde sadece birisinin yüzü güler. Tuhaf bir iş ortamıdır zira kimse işle de pek ilgili görünmüyordur. Geet ben buraya nasıl düştüm diye söylenir. Hemen patronunu bulmaya gider.

Yaralı Kalbim 31.Bölüm Maan boya şirketini satın alıyor

Patron ise Maan’ın teklifi karşılığında şirketi devretmeye çalışıyordur. Maan Geet’in peşini bırakmıyor. Benim yanımda çalışmazsan senin çalıştığın yeri satın alırım havasındadır. Geet Malotra’nın yanına gider ve böyle bir işte çalışamayacağını dile getirir. Ama Malotra da olaya hakim olduğu için Geet’i gazlayıp üstüne iş sözleşmesini imzalatır. Böylece Geet Maan’ı gördükten sonra işi bırakamayacaktır.

Yaralı Kalbim 31.Bölüm Özeti- Geet’in Yeni İşindeki Patronu Yine Maan !

Geet iş sözleşmesini çalışma arkadaşlarına gösterir. Onlarda Geet’i oyuna getirip odaya kilitlerler. Maan yeni iş yerine gelir. Geet kapalı odadan aşağıya merdiven sarkıtarak iner. Tabi konum olarak tam yerine iner. Maan’ın yanına. Maan ve Geet ayarlasa böyle güzel karşılama yapamazlardı.

Maan, Geet’i zorlamaya başlar. Burayı satın aldığını konuşmalarına dikkat etmesini ve birçok kural daha… Geet beni satın alamazsın dese de iş sözleşmesi için susmak zorunda kalır. O da işi inada bindirir. Maan’a boyun eğmez. Her işin altından kalkmaya çalışır. Fakat iş arkadaşları da Geet’e köstek olmaya çalışır. Geet onlarla da nasıl başa çıkacağını biliyordur. Gerektiğinde onlara da rol keser, Maan’a karşı doldurur.

Yaralı Kalbim 31.Bölüm Özeti – Naintara ve Dev Hapisten Çıktı!

Bir diğer gelişme ise büyükanne Divali kutlamaları için çalışanları arayıp davet eder. Yeni boya şirketini aradığında Geet’i tanır ve onu da davet eder. Maan büyükannesine Geet’i unuttuğunu ve onu sevmediğini söylemekle meşguldür. Geet kutlamalara geldiğinde büyükanne tekrar onunla Maan hakkında konuşur. Maan’a yardım etmelerini yine hayata küstüğünü söyler.

Bu arada kapıda Dev görünür. Yağmurda ıslanmış fakat içeriye girmeye cesaret edemiyordur. Onu Mera görür. Naintara bu durumu bir şekilde kanıtlamış ve çıkmışlardır. Dev abisi ve Geet için endişelenmeye başlamıştır. Çünkü Naintara artık dışarıdadır. Bunları söyleyen Dev bayılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir