Yaralı Kalbim 28.Bölüm Özeti-3 Mart Çarşamba

Geet Gemileri Yaktı! Ofisteki Herkes Gerçeği Öğrendi!

Yaralı Kalbim 28.bölüm özetinde Geet, Maan’ı aramaya devam ediyordur. Bir an Maan’ın geldiğini hissedip asansöre doğru koşmaya başlar. Geet aslında doğru hissetmiştir. Maan ofise gelmiştir. Asansörün kapısı açıldığında Geet karşısında Maan’ı görmek yerine Dev’i bulur. Dev konuşmaları gerektiğini her yerde onu aradığını söyler. Geet bu sözü duyunca gülmeye başlar. Çünkü kaçıp giden Dev’dir ve şimdi durmuş Geet’i aradığını söylüyordur. Yaralı Klbim 28.bölüm özeti devam ediyor.

Sasha ise Adi ve Pinky’nin gizli gizli bir şeyler çevirmesinden şüphelenmiş ve ikilinin ağzından laf almaya gitmiştir. Bunu da başarır. Geet’in hamileliğini öğrenen Sasha şimdi hiç durmayacaktır!

Sasha yine ofisin ortasına geçmiş ve hikayeler anlatmaya başlar. Geet’in masum görünümünün altında yatan gerçek kişiliği diyerek anlatmaya başlar. Herkes pür dikkat Sasha’yı dinler. Sasha Geet’in hamile olduğu imasında bulunur. Ofisin ortasına bomba gibi düşer bu haber. Şimdiden herkes konuşmaya başlar. Geet ise kaçmak yerine Sasha’nın yüzüne karşı hamile olduğunu doğrular. Sasha, Geet’ten bu tepkiyi beklemiyordur. Geet ayrıca bir kadın olarak hem cinsini suçladığı için Sasha’ya öfke kusar.

Öte yandan ofiste Dev, Naintara ve Mera üçlüsü karşılaşmış birbirlerine laf sokuyorlardır. Naintara Mera’ya kocasının yakasını bırakması imasında bulunur. Dev ise araya girip Mera’yı korur. Onlar kendi aralarında ateşli konuşmalarını yaparken Geet onları görür. Bugün bu hikayeyi sonlandıracağım deyip Sasha’nın kolundan tutup bu üçlünün yanına getirir. Tabi tüm ofis bu konuya odaklanır. Herkes onları dinlemeye başlar.

Yaralı Kalbim 28.Bölüm Özeti-Herkesin İçinde BÜYÜK YÜZLEŞME!

Yaralı Kalbim 28.Bölüm – Naintara Geet’e tokat atmaya çalışıyor.

Naintara’nın korkudan açılmış gözlerini izlemek keyif verici. Geet tüm hikayeyi gözler önüne serer. Dev bu konuşma esnasında Geet’in hamile olduğunu öğrenir. Ayrıca Naintara’nın bu konuyu da ört bas etmeye çalıştığı da ortaya çıkar. Dev konuşulanlara hiçbir cevap vermez. Sadece başını önüne eğer. Suçlamaları reddetmeye çalışan Naintara olur. Onu da zaten kimse inandırıcı bulmaz. Naintara Geet’e tokat atmaya kalktığında Geet kendini savunur. Ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadın olduğunu artık değiştiğini söyler. Buradan da çıkıp karakola ihbarda bulunmaya gideceğini de sözlerine ekler.

Maan, Ölümle Burun Buruna!

Yaralı Kalbim 28.Bölüm – Maan’ın bulunduğu asansör düştü.

Bir diğer kötü haber ise Maan asansörde sıkışıp kalmıştır. Onu oda çıkarmaya çalışırlarken asansör düşer. Yukarıda hararetli tartışmalar olurken şirketin patronu ölümle burun burunadır. Geet oradan ayrıldığında Maan’ın yanında olmasını diler. Yanında olup ona güç vermesini ister.

Bu arada hikayenin en önemli yerini bilmeyen Mera ise yeni öğrendiği bu hamilelik bilgisiyle yıkılır. Dev’in bu kadar ileri gitmiş olması onu derinden yaralar. Bu durumu fırsat bilen Naintara her anında ben varım diyerek Dev’in aklını kurcalamaya çalışır. O sırada güvenlik gelip Maan’ın başına gelenlerden haberdar eder.

Geet karakola gittiğinde ise beklemediği bir tepkiye karşılaşır. Resmen polis dükkandan atar gibi Geet’i yalancılıkla suçlar. Yani diğer hint dizilerinde kötü karakterlerin ağzından çıkan tek harfle tüm aile içeri tıkılabiliyorken bu dizi de Geet arkasında bakarak döner. Kadın polis memuru onu durdurup DNA testi yaptırıp bu durumu kanıtlayabileceğini söyler.

Geet hastaneye gittiğinde yine Maan’ı orada hisseder. Zaten Maan da oradadır. Sedyeyle 50 kere Geet’in çevresinde dolanır ama Geet’in görmesi pek mümkün olmaz. Geet hastane de DNA testi yaptırmanın çocuğu için zararlı bir durum olabileceğini öğrenince bu durumdan da vazgeçer. Hemen bu durumu da Naintara’ya yetiştirir. Naintara da bu durumla dalga geçmeye başlar. Bu durumu asla kanıtlayamayacağını söyler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir