Seninle Yeniden 34 Bölüm Özeti – 29 Ekim Cumartesi – Mandar Annesini Terastan Attı!

Seninle Yeniden 34

Sharda Felçli!

Seninle Yeniden 34. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Seninle Yeniden son bölüm izle! Seninle Yeniden yeni bölüm izle. Seninle Yeniden adlı Hint dizisinin 34. bölümü Kanal 7 ekranlarında 29 Ekim Cumartesi günü yayınlandı. Seninle Yeniden dizisinin 34. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Seninle Yeniden 34. Bölüm Full İzle.

Seninle Yeniden 34.bölümde neler olacak? Seninle Yeniden 34.bölümde Mandar’dan tehikeli hamle geliyor. Gözünü kırpmadan annesini cezalandırıyor. Seninle Yeniden 34.bölüm özeti devam ediyor.

Seninle Yeniden 34.bölümde Raghav’ın yılın başarılı iş adamı seçildiği haberi gelir. Jaya çok mutlu olurken Raghav bu törene gitmek istemediğini belirtir. Jaya hep birlikte gidileceğini ve ödülü de Pallavi’nin vereceğini söyler. Raghav mutsuzdur. Pallavi’nin Mandar’ı da bırakıp geleceğini düşünmüyordur. Jaya oğluna söz verir.

Jaya Pallavi’nin yanına gider ve bu güzel haberi verir. Pallavi de Raghav’la gurur duyar. Jaya Pallavi’den gelmesi için söz ister. Pallavi de geleceğine dair söz verir.

İçerdeki düşman Kirti ise abisinin yüz halini Sunny’e anlatır. Onunla dalga geçip eğlenir. Ama annesinin her fırsatta ikiliyi bir araya getirme çabasından memnun değildir. Pallavi’nin ödül törenine katılacağını anlatınca Sunny’e hemen Mandar’ bilgilendireceğini söyler.

Mandar’dan Sinsi Yaklaşım! Sharda ve Pallavi törende giyeceği sariyi ayarlar. Mandar gelip sariyi ütülemek istediğini söyler. Bu özel günde bir parça payının olmasını istiyor. Pallavi bu haberi nereden duyduğunu sorar. Mandar bu iyi haberi nereden duyduğunun bir önemi olmadığını söyler.

Mandar Elini Yakar! Jaya ve Raghav tören için hazırdır. Raghav ise huzursuzdur. Annesi kendisine güvenmesini ve gülümsemesini ister. Törene Milind ve Amrita da davetlidir. Mandar ütü yaparken elini yakar. Evde kıyamet kopar ve bir anda herkesi telaş kaplar. Evin tek adamı Pallavi yine Mandar’la yakından ilgilenmesi gereklidir.

Raghav Hayal Kırıklığına Uğradı! Ödül töreni başlar. Raghav, Haydarabad’ın en büyük iş adamı Raghav Rao olarak karşılanır. Raghav’a karısının katılıp katılmayacağı sorulur. Jaya yakında katılacağını iletir. Organizatör, Pallavi’nin Raghav’a ödülünü vereceğini söyler. Raghav’ın gözü daima kapıdadır. O sırada Pallavi ise Mandar ile ilgileniyordur. Kirti ise Raghav’ı mutsuz gördükçe mutluluğu artar. Raghav’dan sahneye çıkması ve hikayesini paylaşması istenir. Sunny ve Kirti, Raghav’ın çaresizliğinin tadını çıkarır.  Jaya Farhad’dan Pallavi’nin nerede olduğunu bulmasını ister. Pallavi telefonunu evde bırakmıştır.

Seninle Yeniden 34 Bölüm Özeti

Raghav konuşmasını tamamladıktan sonra organizatörler Pallavi’yi ilham kaynağı olarak ilan ederler ve sahneye çıkmasını beklerler. Jaya, Raghav’a gelmedi işareti yapar.

Pallavi Geç Kaldı! Sharda Pallavi’ye saati gösterir ve törene geç kaldığını söyler. Pallavi bir anda töreni unutmuştur. Raghav sinirlenerek ayrılır. Annesini suçlar. Baştan kabul etmediğini onu ümitlendirdiğini söyler. Pallavi tören alanına gelir. Raghav’ın gittiğini görünce kendisini kötü hisseder. Pallavi koşarak yanlarına gider. Jaya söz verdiğini söylerken Pallavi bilerek yapmadığını ifade eder. Mandar’ın elini yaktığını anlatır. Raghav Mandar yüzünden kendisiyle ilgili her şeyi kaçırdığını söyler.

Raghav, Mandar’ı görür ve eli yanmıştır. Burada ne işi olduğunu sorar. Pallavi döner ve kimseyi göremez. Bunun Raghav’ın hayali olduğunu söyler. Hayal gördüğünü söylemek bu dizi de moda! Jaya da kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek oradan ayrılır. Mandar, Raghav’ın ayrıldığını görür ve bir an önce eve gitmesi gerektiğini söyler. Sunny arabayla onu alır. Pallavi Mandar’ı odasında uyurken görür. Mandar ise gözünü açar ve gülümser.

Pallavi Eve Alınmaz! Pallavi Raghav’la konuşmak istediğini söyler. Milind onu alıp eve götürür. Kirti Pallavi hakkında atıp tutarken Pallavi gelir. Onu içeriye almak istemez. Abisinin onun yüzünü görmek istemediğini söyler. Jaya da bugün Pallavi’yi desteklemeyecektir. Verdiği sözü tutmadığı için kırgındır. Kapılar Pallavi’ye kapanmıştır.

Pallavi Raghav’la konuşamadan dönmek zorunda kalmıştır. Telefonuna da ulaşamaz. Raghav ssarhoş olmuş Deskmukh evine gelmiştir. Pallavi’ye seslenip onu çok sevdiğini söyler. Vijay ise Pallavi’yi odaya kilitleyip onun gitmesine engel olur. Mandar iyileşene kadar söz verdiğini hatırlatır. Farhad, Raghav’ı bulup zorla götürür.

Sharda, Mandar’ın ayaklarındaki çamuru fark eder. Tüm gece evdeyse nereden bulaştığını merak eder. Pallavi’yi de tutup kolundan evine götürür. Bu evde kalmasını istemiyordur. Mansi de koşup annesini uyandırır.

Raghav güne başlamak istemezken Sharda ve Pallavi gelir. Sharda baştan sona her şeyi anlatır. Yanlış anlaşılmaları gidermek ister.

Vijay ise evde burnundan solar. Soluchana ile Sharda’nın dedikodusunu yaparlar. Vijay anne olarak görevlerini yerine getiremediğini söyler. Sharda gelip Vijay’a Mandar’ın oğlu olduğunu ve biraz sorumluluk almasını ister. Tüm sorumluluğu neden Pallavi’ye verdiğini sorar.

Seninle Yeniden 34 Bölüm Özeti Devam Ediyor

Pallavi ve Raghav geçmiş günlere dair konuşmamaya karar verip birbirlerini sevdiklerini söyleyip barışırlar. Bu barışmadan Kirti ve Sunny başarısız duruma düşmüştür. Sunny mutlaka Mandar’ın bir şeyler yapacağını söyler.

Sharda Mandar’ın odasına gider. Çamurlu ayaklar ve kheerin içine katılmış tozu bulur. Bu işin peşine düşmeye karar verir.

Raghav ve Pallavi hemen eski eğlenceli hallerine dönmüş evde birbirlerini kovalıyordur. Sunny, Mandar’ı arayıp neler olduğunu sorar. Mandar, Pallavi’nin 24 s içinde geri döneceğini söyler.

Mandar mutfağa şeker almaya gider. Sharda şekerin yerini nasıl bulduğunu sorar. Hafızası yerine mi gelmiştir yoksa Pallavi’nin hayatını mahvetmeye mi diye sorar. Mandar büyük bir hata yaptığını fark eder. Mandar’ın hafızası ilk gün yerine gelmiştir. Pallavi’yi geri kazanmak için bu oyunu sürdürmeye karar vermiştir. Madar Sharda’nın yanına gider ve çok acılar çektiğini söyler. Mandar duygu sömürüsü yapar.

Raghav’da Pallavi’nin yanına gelip bir ülke seçmesini ister. Pallavi Avustralya’yı seçer ve Raghav oraya tatile gideceklerini söyler. Kirti bunu duyar. Farhad tatili Maldivlere çevirmelerini ister. Evde haber uçuran biri olduğunu belirtir.

Sharda’ya Acımasız Hamle! Mandar terasa çıkıp ölmek istediğini söyler. Sharda koşup oğluna yetişmeye çalışır. Onu yeniden kaybetmek istemediğini söyler. Sharda, Mandar’ı yakalar. Mandar ise annesini aşağı atar. Çocuğuna destek olmalısın der. Pallavi bir bardak düşürür ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söyler. Birinin onu terk ettiğini hissettiğini söyler.

Milind ve ailesi törenden sonra eve yürür. Sharda’yı görüp ona doğru koşarlar. Sulochana Mandar’ı odasında baygın halde bulur. Pallavi’ye de Milind’ten telefon gelir. Pallavi ve Raghav hastaneye koşar. Pallavi’ye Sharda’nın terastan düştüğünü söylenir. Amrita dahil olmak üzere Pallavi’nin kafası karışır. Sharda’nın merdivenlerle sorunu olduğunu asla orya çıkmayacağını söyler. Pallavi, Vijay’in yanına oturur ve elini tutar, Vijay ona sarılır ve ağlamaya başlar. Raghav, Mandar’ın nerede olduğunu sorar.

Doktor Sharda’nın odaya alındığını ameliyatın iyi geçtiğini haber verir. Mandar şoke olur. Herkesten önce odaya gidip annesine yastıkla bastırır. Raghav ve Pallavi odaya girince yastığı düzeltiyormuş gibi yapar. Sharda uyandığında Mandar’a bakarak bi şeyler anlatmaya çalışır. Mandar yalandan ağlama numarası yapar. Doktor Sharda’yı kontrol ettiğinde ise onun felçli olduğunu söyler. Mandar gülmeye başlar.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir