Seninle Yeniden 19 Bölüm Özeti -14 Ekim Cuma

Seninle Yeniden 19

Raghav, Pallavi’ye Aşık Mı Oldu!

Seninle Yeniden 19.bölümde neler olacak? Seninle Yeniden 19.bölümde Raghav’ın içindeki iyilik meleği uyanışa geçiyor. Raghav, Pallavi’nin kalbini kazanmak için mücadele verecek! Seninle Yeniden 19.bölüm özeti devam ediyor.

Seninle Yeniden 19.bölümde Raghav, Deskmukh ailesinin evine gitmişti. Pallavi hakkında söylediklerinin tamamen uydurma olduğunu öfkesi yüzünden böyle bir hataya düştüğünü açıklar. Sebep olarak da Soluchana’yı işaret eder.

Vijay Sabırları Taşırdı! Raghav direk Soluchana ve Amrita’nın videosunu izletir. Raghav gülerek yeni oyunlarının bu mu olduğunu sorar. Vijay izleyenleri sinir edercesine inanmıyor. Soluchana’nın erkek kardeşinin karısı olduğunu onu tehdit etmeye nasıl cüret edeceklerini sorar. Raghav’da ” inanıp inanmamak size kalmış! Ama Pallavi hala sizin için mücadele ediyor. Hiçbiriniz onu hak etmiyorsunuz”. Amrita ve Soluchana gülümser.

Raghav, Pallavi’nin Üzülmesini İstemiyor! Raghav hüsran içinde Pallavi’nin yanına gider. Ailesi için gözyaşı dökmesini istemez. Çünkü onu hak etmediklerini söyler. Raghav ailesine gidip her şeyi anlattığını ama inanmadıklarını Soluchana’yı tutuklatmak gerektiğini söyler. Pallavi ise Raghav’a kızgındır. Kirti’ye bunu nasıl yapabileceğini düşünmüştür. Üstelik intikam alma duygusuyla hareket ederek hayatını nasıl mahvettiğini söyler. Ailesini elinden aldığını kolay kolay da yerine tekrar gelmeyeceğini söyler.

Pallavi odadan çıkarken Raghav onu durdurur. O aile için artık ağlamamasını ister. Hatalı olduğunu kabul ettiğini söyler. Ama tek hatalı kendini görmüyordur. O aile seni çok sevseydi seni bırakmazdı imasında bulunur. Raghav, Pallavi’yi tokatlar. Pallavi, Raghav kadar şanslı olmadığını bir anne ve babaya sahip olmadığını söyler. Şimdi kendi sayesinde annesine kavuşmuştur.

Seninle Yeniden 19 Bölüm Özeti Devam Ediyor

Pallavi, Raghav’ın artık kendisini öldürdüğünü söylüyor. “Sakin olmayacağım, hadi tüm bunları bitirelim, ailem olmadan kalamam, lütfen beni öldür artık buna katlanamam.” der. Raghav kendini suçlu hissetmeye devam eder.

Soluchana ve Amrita pasta almış kutlamaya yapıyordur. Sharda onları basar. Soluchana sızlanmaya devam eder. Sharda, Vijay’ın normal olmadığını ama Raghav’ın Pallavi’yi savunmasına inandığını sonunda iyi bir aile oldukları için mutlu olduğunu söyler. Pallavi’nin kaybetmediğini kazandığını onlara açıklamaya çalışır.

Raghav’ın Travması Tetiklendi! Raghav, Pallavi’yle olan konuşmasını hatırlayıp streslenir. Başı dönmeye başlar ve ben katil değilim diyerek bağırır. Farhad gelir neyi olduğunu sorar. Raghav, Farhad’a içini döker. Çok mu kötü biri olduğunu sorar. Farhad patronunun arkasını kollamak, duymak istediği sözü söylemek yerine bugün kötü bir insana ulaştığını vurgular. Yine kendi mücadelesiyle bundan kurtulacağını açıklar. Raghav, elinde Pallavi’nin kanı olduğunu düşünerek bağırmaya başlar. ” Ben iyi bir insanım, kimseyi öldürmedim.”

Farhad, Kirti ve Jaya’ya koşarak gelir. Pallavi bayılmıştır. Raghav onu kaldırır ve doktor çağırır. Doktor stresten uzak durmasını ister. Raghav ağlıyordur. Jaya ağlayıp acısını dindirmek yerine iyilik yapmak için harekete geçmesini ister.

Pallavi gözyaşları içinde uyanır. Telefon ekranında Sharda’nın fotoğrafını görür acı içinde bağırır. Pallavi savaşçı olduğunu ve kazanacağını söyler.

Jaya’dan Raghav’a Brifing! Pallavi mutfağa gelir. Raghav etrafında pervane olur. Annesinin çok güzel yiyecekler hazırladığını onun için özel yemekler getirttiğini söyler. Pallavi aç olmadığını söyleyerek odasına geri döner. Raghav, Pallavi’ye ulaşamıyordur. Krishana’dan destek alır. Raghav, Pallavi’nin yatağını dikiş malzemeleri ve sari getirir. Özlediğini düşündüm der. Pallavi yüzü asık odadan çıkar. Raghav, Pallavi’nin susmasına dayanamaz. Azarlamasını bağırmasını ister. Jaya, Raghav’a gider ve Pallavi’nin kalbinin kırık olduğunu ailesini istediğini söyler. Pallavi’yi ailesine kavuşturmasını ister.

Pallavi Yolculuğa Hazırlanır! Pallavi’ye kurye gelir. İçinden Kolhapur bileti vardır. Pallavi eşyalarıyla birlikte gelir ve Kolhapur’a gideceğini söyler. Siz ikiniz birbirinize kavuştunuz burada kötü anılardan başka bir şey yok diyerek gitmek istediğini belirtir. Pallavi, Jaya’ya vedalaşır, Raghav’ın yüzüne bakmaz.

Raghav’ın Aşkına İlk Adımları! Pallavi giderken Jaya, Raghav’a süresinin başladığını onu durdurmasını ister. Raghav, Pallavi’nin beyaz bir arabaya binip gittiğini öğrenir. Raghav yolda dua etmeye başlar. Pallavi’nin o trene binmemesini ister. Her zaman olduğu gibi Raghav’ın arabası bozulur. Onu arabasını Sunny alır. Karısına mutlaka yetişeceğini söyler. Raghav ve Sunny ulaştıklarında trenin gittiğini öğrenirler. Farhad giden trene Pallavi’nin bininp binmediğini öğrenirken Sunny, Raghav’a kahve teklifinde bulunur.

Kirti, Jaya’ya neden Raghav Pallavi meselesine müdahale etmediğini sorar. Jaya tatlı yapmakla meşguldür. Jaya Raghav ve Pallavi’nin birbiri için yaratıldığını kanıtladığını ve yolculuğun başladığını söyler.

Sunny, Raghav’a Pallavi’yi bulacağını söyler. Eğer hayatın bir film olsaydı, karının burada olacağını, Pallavi’nin Raghav’ın masasının arkasında olacağını söyler. Pallavi ikinci trene rezervasyon yaptığını Krishna’ya anlatır. Suny anlatmaya devam ediyor. Onun anlattığı şekilde sahneler gerçekleşiyor. Raghav Pallavi’ye gülümser ve arkasından koşar.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Düşman Başına Final 257. Bölüm Özeti – 3 Nisan Pazartesi
    Düşman Başına final 257. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin final 257. bölümü Kanal 7 ekranlarında final 3 Nisan Pazartesi günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 257. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına final 257.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 256. Bölüm Özeti – 2 Nisan Pazar
    Düşman Başına 256. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 256. bölümü Kanal 7 ekranlarında 2 Nisan Pazar günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 256. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 256.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 255. Bölüm Özeti – 1 Nisan Cumartesi
    Düşman Başına 255. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 255. bölümü Kanal 7 ekranlarında 1 Nisan Cumartesi günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 255. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 255.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 254. Bölüm Özeti – 31 Mart Cuma
    Düşman Başına 254. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 254. bölümü Kanal 7 ekranlarında 31 Mart Cuma günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 254. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 254.Bölüm Full İzle.
  • Düşman Başına 253. Bölüm Özeti – 30 Mart Perşembe
    Düşman Başına 253. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 253. bölümü Kanal 7 ekranlarında 30 Mart Perşembe günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 253. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 253.Bölüm Full İzle.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir