Özge Yağız’ın (Reyhan) Yeni Dizisi Belli Oldu!

Yemin dizisiyle başarıyı yakalayan başarılı oyuncu Özge Yazğız’ın yeni dizisi belli oldu. Yemin dizisinden şok bir kararla ayrılan Özge Yağız instagram hesabından herkese bu haberi duyurmuş, izleyicileriyle vedalaşmıştı.  Ayrılma nedenini ise Karamel yapım ile süren sözleşmesinin bitmesi sebebiyle olduğunu söylemişti. Bu da akıllara acaba ücret konusunda yapımcı ile anlaşamadı mı sorusunu getirmişti.

Yeni gelişme ise Özge Yağız’ın gelecek dönem yer aldığı projenin belli olması. Başarılı oyuncu gelecek dönem Kuruluş Osman dizisinde yer alacak. Atv’de reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinde bir çok başarılı oyuncu ile çalışma fırsatı bulacak olan Özge Yağız’ın bu diziyi seçme amacının kariyerinde ilerlemek olduğu öğrenildi.

Bir diğer soru işareti ise Yemin dizisinde Özge Yağız’ın yerini kimin dolduracağı. O konuda ise henüz bir isim belirlenmiş olmasa da dizide Emir karakteri için yeni bir partner arayışları başladı. Dizinin gidişatı ise Özge Yağız’ın gidişiyle değişecek. Reyhan’a verdiği yeminin hikayesi yerine eşini kaybetmiş bir baba ve çocuğunun hikayesi anlatılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir