Netflix You Dizisi 3.Sezon Başladı!

Netflix You

Netflix You Dizisi 4.sezon Olacak mı?

ABD’nin online paralı dizi film platformu Netflix, You’nun 3.sezonunu yayına soktu. Akıllara ise Netflix’te yayınlanan You dizisinin 4.sezonunun yayınlanıp yayınlamayacağı merak edilmeye başlandı.

Netflix, You dizisini 15 Ekim’den itibaren 3.sezonunu yayınlamaya başladı. Netflix’te 9 Eylül 2018 yılında yayınlanmaya başlayan You dizisi en başarılı yapımlardan biri oldu. Netflix’in sevilen dizileri arasına giren You için 4.sezonunun onayını aldığı bilgisini paylaştı.

Netflix You Dizisinin Konusu

Amerikan psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisidir. Dizi bir kitap uyarlamasıdır.

New York’ta yaşayan Joe Goldberg isimli son derece zeki bir kitapçının, kitap dükkanına gelen Guinevere Beck’e aşık olması ve onda bir takıntı haline gelişi anlatılmaktadır. Joe, ilk gördüğü anda Beck’e aşık olur ve Joe, sevdiği kız olan Beck’in kalbini ve de aşkını kazanmak amacı ile her şeyi yapmaya çalışır.

Beck’in kalbini ve de aşkını kazanmak amacı ile teknolojiyi kullanmak isteyen ve kullanmaya başlayan ve Beck’i her yerden takip etmeye başlayan Joe’nun takıntılı davranışları Beck’in en iyi arkadaşı olan Peach’ı şüphelendirmektedir fakat ona engel olamaz. Joe, çabalarının sonunda Beck’in erkek arkadaşı olmayı başarmaktadır. Ancak Joe takıntılı haline artarak devam edecektir.

You Oyuncuları Kimler?

You dizisinin başrolünde Joe Goldberg rolünde Penn Badgley yer alıyor. Dizinin 1. sezonunda Penn Badgley’e başrolde Elizabeth Lail eşlik ediyordu. 2. sezonda ise Victoria Pedretti başrolde Joe Goldberg’e eşlik edecek.

Penn Badgley: Joe Goldberg
Elizabeth Lail: Beck
Victoria Pedretti: Love Quinn
Jenna Ortega: Ellie
James Scully: Forty Quinn
Ambyr Childers: Candace

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir