Netflix Türkiye’ye Yeniden Zam

Netflix zam

Netflix en son nisan ayında zam yaptığı abonelik ücretlerini yeniden artırdı.

Bu yılın nisan ayında üyelik ücretlerini yüzde 27 ile yüzde 42 oranı arasında artıran Netflix, Türkiye’deki fiyatlarına yüzde 21’lik yeni bir zam daha yaptı. İşte son zammın ardından Türkiye’deki Netflix paketlerinin fiyatları…

Online dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye’deki fiyatlarına bu yılın ikinci zammını da yaptı. Netflix’in üyelik ücretlerine yüzde 21’lik yeni bir zam daha geldi.

Yeni fiyatlara göre Netflix’in en ucuz paketi olan ve SD yayın kalitesi olarak aynı anda tek bir ekranda kullanım hakkı sunulan temel paketin aylık üyelik ücreti 37.99 TL’den, 45.99 TL’ye çıkarıldı.

HD yayın kalitesi ve aynı anda iki ekranda kullanım hakkı sunulan standart paketin aylık üyelik ücreti 57.99 TL’den 69.99 TL’ye artırıldı. Ultra HD yayın kalitesiyle aynı anda dört ekrana kadar kullanım imkanı sunulan özel paketin aylık üyelik ücreti de 77.99 TL’den 93.99 TL’ye yükseltildi.

NETFLİX ZAMLI FİYATLARI 2022

TEMEL PAKET

Son zamla birlikte Netflix temel paket fiyatı 45,99 TL oldu.

  • Eski fiyat: 26,99 TL
  • Nisan zammı: 37,99 TL
  • Eylül zammı: 45,99 TL (GÜNCEL FİYAT)

STANDART PAKET

Son zamla birlikte Netflix standart paket fiyatı 69,99 TL oldu.

  • Eski fiyat: 40,99 TL
  • Nisan zammı: 57,99 TL
  • Eylül zammı: 69,99 TL (GÜNCEL FİYAT)

ÖZEL PAKET

Son zamla birlikte Netflix özel paket fiyatı 93,99 TL oldu.

  • Eski fiyat: 54,99 TL
  • Nisan zammı: 77,99 TL
  • Eylül zammı: 93,99 TL (GÜNCEL FİYAT)

Netflix, yeni üye olacak kullanıcılar için yeni ücretlerin geçerli olacağını, mevcut üyelerin tümü içinse bu değişikliğin aşamalı olarak sunulacağını açıkladı. Mevcut üyeler plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e‑posta göndererek bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Netflix’in ABD’deki fiyatlarında ise Temel Plan 9,99 dolar, Standart Plan 15,49 dolar ve Özel Plan 19,99 dolar.

DISNEY PLUS ÜCRETİ NE KADAR?

Türkiye pazarı için aylık ve yıllık 2 fiyat belirleyen Disney Plus aylık 34.99 TL, yıllık ise 349,90 TL fiyatını belirledi. Ön kayıt yaptıranlar içinse 8 ay fiyatına 12 ay kampanyası mevcut. Yani 1 yıllık üyelik %16 daha uygun fiyatla 279,90 TL’ye denk geliyor. Ayrıca iOS ve Android uygulamaları üzerinden uygulama içi satın alma özelliği ile de üye olabiliyorsunuz.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir