Mide Ağrısı Nasıl Geçer – Evde Pratik Yöntemler

Mide Ağrısı

Mide Ağrısına Ne İyi Gelir?

Midem aşırı derecede ağrıyor, mide ağrısına ne iyi gelir, mide ağrısı neden olur? diyorsan bu yöntemle mide ağrısından kolayca kurtulabilirsiniz. Evinizde kolayca yapabileceğiniz pratik tariflerle mide gün içinde veya gece yaşadığınız mide ağrılarınızın rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Mide Ağrısını Rahatlatan Çözümler

mide ağrısı

1. Yöntem Akupunktur Noktaları

Mide ağrılarınız için en önemli yöntemlerden biri doğru noktayı belirlemek ve masaj tekniği uygulamaktır. Bunlardan ilkine sırt üstü şekilde uzanmak ve bacaklarınızı içe doğru çekerek başlıyoruz. Ardından elimizle karnımızı saat yönünde dairesel şekilde ovalıyoruz. Bu yöntem karın bölgemizdeki dolaşımı sağlayacak ve ağrımızı azaltacaktır.

2. Yöntem Prebiyotikler

Mide ve bağırsak sağlığı için önemli olan yararlı bakterileri vücudumuza almamız gerekiyor. Bunun için ise prebiyotikler oldukça önemli. Örnek verecek olursak kefir, sarımsak, patates, soğan, enginar gibi ürünlerdir. Bu ürünleri tüketmek mide ağrılarına iyi gelecektir.

3. Yöntem Bitki Çayları

Mide ağrılarına iyi gelecek son yöntemimiz ise bitki çayları. Özellikle papatya, rezene, nane ve zencefil çayları mide ağrılarına çok iyi gelir. Midemizdeki krampların azalmasına, bağırsaklarımızın rahatlamasına yardımcı olur. Mide ağrıları çekenlerin bitkisel ürünler alması ve protein bazlı beslenmenin azaltılması gerekir.

Sağlıklı günler…

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Grip İçin Bitkisel Çözümler – Gripten Korunma Yolları
    Grip İçin Pratik Tarif..Kış aylarının gelmesi ile birlikte grip salgınları hızla yayılıyor. Gripten nasıl korunuruz, grip nasıl geçer, ne iyi gelir? Tüm bu sorularınızın çözümü doğada. Sizler için griple mücadelede bitkisel yöntemleri anlattık. Bu doğal karışımı evinizde pratik şekilde hazırlayarak kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
  • Faranjit, Kuru Öksürüğü Anında Geçiren Karışım – Gribe Veda
    Faranjit Nedir? Faranjit Nasıl Geçer? Faranjit, kuru öksürük nasıl geçer? Kış aylarının yaklaşması ile beraber grip salgınından herkes muzdarip. Farenjiti olanlar, sürekli kuru kuru öksürenler. Bu tarif tam size göre. Evinizde kolayca hazırlayıp, uygulayabileceğiniz bu tarifle gribe veda edebilirsiniz.
  • Ayak Şişliği Nedenleri ve Tedavi Yöntemi -Ayaklarım Davul Gibi Oluyor!
    Ayak Şişliğine Ne İyi Gelir? Ayaklarda yaşanan şişlikler yürümeyi ve günlük yaşantımızda konforumuzu oldukça etkileyen sorunlardan biri. Peki ayak şişmesi neden olur, nasıl geçer? Tüm bu sorularınızın cevabı pratik şekilde uygulayacağınız kür tarifimizde.  
  • Varisleri Rahatlatacak Mucize At Kestanesi Yağı Tarifi
    Varise Ne İyi Gelir? Varis nedir? Neden olur? Sık rastlanan damar sorunlarından biri olan varis toplumumuzda oldukça sık görülen hastalıklardan biri. Damarların kan akışında yaşanan bu durum neticesinde damarlarda şişme hatta çatlama bile görülmektedir. Peki varise ne iyi gelir? Sizler için mucizevi bir kür tarifi hazırladık. Hadi zaman kaybetmeden tarife geçelim. Bunun için malzeme listemiz şöyle…
  • Saç Kepeğini Önleyen Tarif ( Pul Pul Dökülmelere Son)
    Saç Kepeği Nasıl Geçer? Saç kepeği nasıl geçer? Doğal olarak saç kepeği nasıl geçer? Saç kepeği evde nasıl geçer? Erkeklerde saç kepeği nasıl geçer?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir