Masumlar Apartmanı 49.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci’den Safiye’ye Öpücük!

masumlar apartmanı 49

Masumlar Apartmanı 49.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumlar Apartmanı 49.bölümde neler olacak? Naci’nin Safiye’nin ateşine bakması ise 49.bölüm ön izlemesi damgasını vurdu!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” nda bu hafta neler olacak?

Hasta olan Safiye’nin başında Naci beklemektedir. Naci Safiye’nin ateşini ölçmek ister ama Safiye o alete dokunmayacağını söyler. Yıllardır bu anı bekliyormuşçasına Naci de geleneksel ateş ölçeri kullanır. Naci, Safiye’nin alnından ateşine bakar. Öpücüğün şokunu atlayamayan Safiye’yi bakalım neler bekliyor ?


Han, Ceylan’la karşılaşmanın etkisiyle altüst olmuşken gelen bir telefon onu gerçeklere döndürür. Yeni bir kriz sayesinde Ceylan’dan kurtulduğunu düşünür ancak işler beklediği gibi gitmez. Safiye, sokakta yapayalnız kalmanın dehşeti içindedir. Sonunda hiç beklemediği, tanıdık bir yüz yardımına yetişir. Safiye, Han’ın itirazlarına rağmen Ceylan’ı kahveye eve çağırır ve aklındakileri konuşur. Esat, Gülben ve Esra, Ceylan’ın sergisini gezerler. Safiye, Naci’yle arasına mesafe koymaya karar vermişken yaşanan bir gelişme, bu kararı uygulamasını engeller ve Safiye gecenin bir vakti kendini hiç beklemediği bir yerde bulur. Han ise olayların akışını değiştirecek bir adım atar.

Masumlar Apartmanı Dizisi Genel Konusu

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.
  • Kızılcık Şerbeti 56.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Alev tası tarağı topladı “Apo’nun evine yerleşmeye geldim” dedi. Alev gerçekten o evde yaşayacak mı? Kızılcık Şerbeti 56.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 56.bölümde yaşanacaklar!
  • Unutulmaz Çiçek Taksi Dizisinin Oyuncuları: Yıllar İçindeki Değişimleri Şaşırtıyor!
    90’ların efsanevi dizisi Çiçek Taksi’nin unutulmaz oyuncuları, zamanın nasıl geçtiğini gösteriyor! İşte, reyting rekorları kıran bu efsane dizinin oyuncularının şimdiki halleri…
  • Kore Dizisi Severlere Müjde!
    TLC Türkiye’nin heyecan verici duyurusuyla Kore dizileri meraklıları için müjdeli haber geldi! ‘Korelendik’ başlığı altında yapılan duyuruda, TLC Türkiye artık her gün Kore dizisi yayınlamaya başlıyor. TLC’de hangi Kore dizileri yayınlanacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir