Masum 74.Bölüm Özeti – 4 Haziran Perşembe

Gopi Ahem’in Çoraplarına SENİ SEVİYORUM YAZDI!

Masum dizisi 74. bölüm özetinde neler oldu? Rashi oyunlarına devam etmiş, Gopi’nin üstüne bol bol parfüm sıkıp Ahem’in üstüne yollamıştı. Elinde çayla Ahem’in yanına giden Gopi ise oldukça mutludur. Ancak alerjisi olan Ahem Gopi’nin ona yaklaşmasıyla hapşırmaya başlar. Parfüm’e alerjisi olan Ahem Gopi’nin daha fazla kendisine yaklaşmamasını ister.

Masum dizisi 74. bölüm özetinde Kokila’da uzaktan bu talihsiz durumu izler. Ardından Gopi’ye yaptığı bu hatadan dolayı kızar. Rashi ise arkadan kıs kı gülüyordur. Yaptığı plan işe yaramıştır. Tabi Rashi’nin tam tersi Gopi ise bu durumdan dolayı çok üzülür.

4 Haziran Masum 74. bölüm özetinde Akşam olduğunda ise Ahem’in alerji krizi devam ediyordur. Yatakta nefes almakta güçlük çekerken Gopi yaklaşır. Eline krem alarak Ahem’in anlına masaj yapar. Gopi’nin bu tekniği birazda olsa Ahem’i rahatlatmıştır.

Urmi evinde ise Daval işsizlikle mücadele ediyordur. Bir türlü iş yapamıyordur. Urmila Daval’a akıl verir. Modilerin adını kullanarak kendi reklamını yapabilirisn der. Daval yalan söylemeyi yanlış bulduğu için bu fikre sıcak bakmaz. Ancak Urmila ısrarcı olunca denemeye karar verir.

Tabi bu deneme hemen Kokila’nın kulağına gider. Daval’ın kendisini Modilerin damadıyım diye tanıtarak satış yaptığını öğrenir. Kurbağa ağızlı Urmila’da Kokila’nın bunu öğrendiğini Rashi’Den duyar. Oldukça mutlu olur. Urmila’nın amacı bir şekilde Modilerden para koparmaktır.

Ancak işler istediği gibi gitmez. Kokila Daval’a kızmak yeirne onun emeğiyle çalışmasından memnun kalır. Hatta ona azimli olmasını tavsiye eder.Ancak Daval’ın daha ciddi sorunları vardır. O da yüksek miktardaki kredi kartı borçları. Dval bu borcu en kısa sürede ödeyeceğini söylerken Urmila burayıda karıştırır. Adamı arayıp Daval’ın borcunu ödemeyeceğini söyler.

Bu arada Gopi Rashi’den bir istekte bulunur. Ahem’in adının nasıl yazıldığını öğrennmek istiyordur. Rashi bir kağıda yazar. Tabi yine ortalığı karıştırmak için Ahem yazmak yerine seni seviyorum Ahem yazar.

Gopi Ahem’in tüm çoraplarına ve mendiline karışmaması için ismini nakışla yazar. Ancak Ahem’in ismini yazdığını zannederken Rashi’nin yazdığı seni seviyorum Ahem yazısını yazıyordur. Ertesi gün Ahem acelesi olduğu için hiç farketmeden çorapları giyer ve mendilini alıp işe gider. İş yerindede üzerine su gelince sildikten sonra mendili masaya koyar. Toplantıdakiler mendili görünce gülmeye başlarlar. Tabi Ahem’in tüm bu durumdan haberi olmaz. Hiçbir şeye anlam veremez.

Diğer yandan Urmila’nın yaptığı görüşme sonrası kredi kartı şirketi değişik tipteki kişileri borcu tahsil için Urmila’nın eviine yollar.  Kinajl oldukça zor durumda kalır. Hemen Modi konağını arayıp Koki ile görüşür.Kinjal durumu annesine anlatır. Tüm bu saçma duruma şahit olan Koki ve Ahem ne yapacaklarına karar vermek için konağa dönerler. Bu arada Rashi’de Gopi’yi gazlar. Kokila’ya parayı Davala vermesini söylemesini ister. Gopi bunu söylediğinde Kokila’nın ona kızmasını bekliyordur. Gopi Koki’nin yanına gidip Daval’a yardım etmemiz gerektiğini söyler. Tabi Gopi bunları söylerken Ahem’de arkadan onu dinliyordur.

Gopi odadn ayrılınca Ahem’de Kokila’ya aynı şeyleri söyler. Gopi ile aynı fikirdedir. Nirekim Kokila’da bu karara varır.

Kinjal ise farklı hayallerdedir. Annesinin gelip onu eve geri alacağını zannediyordur. Böylelikle bu çöplükten kurtulacağını düşünür. Urmila’da Kokila’nın fikrinin değiştiğini dduyunca Kinjal gibi oda hayallere dalar. Paralar gelecek der. Ancak ikiside hayal kırıklığına uğrar. Kokila  Daval’ın borcunu ödemiş ayrıca ona çek yazmıştır. Ancak bu ek para için değil bir dükkan kurması içindir. Böylelikle Daval kendi işini kurabilecektir. Kinjal ve Urmila çok üzgünken Daval çok mutludur. Ve ne olursa olsun Kokila’ya borcunu bir gün geri ödeyeceğini söyler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir