Masum 70.Bölüm Özeti – 31 Mayıs Pazar

Gopi ve Ahem Birlerine Koşup Sarıldırlar!

Masum dizisi 70. bölüm özetinde neler oldu? Gopi İsviçre’yi görünce kafası bir hayli karışır. Bambaşka bir kültür, farklı bir dil ve tanımadığı insanlar. Tabi Kokila’dan dolayı geleneksel kıyafetlerini giyer. Rashi’de aynı şekilde sari giymiştir. Bu giyimleri etraftaki insanlarında dikkatini çeker. Rashi geleneksel kıyafetler giymekten pek hoşlanmaz bu garipliği kapatmak için kendini film yıldızı olarak herkese tanıtır.

Masum dizisi 70. bölüm özetinde Bu arada Ahem annesi ve diğerlerini gezdirmek için tur ayarlamıştır. Dağlık bir alana gideceklerdir. Herkes İsviçre’ye hayran kalmıştır. Uçsuz bucaksız dağlar harika manzaralar. Ayrıca gittikleri restorantta Hint yemekleride olması Kokila’yı çok mutlu eder. Ahem annesini memnun ettiği için mutludur. Rashi ise İsviçre’de bile Hint yemeği yemekten pekte mutlu olmaz. Yeni şeyler denemek ve keşfetmek istiyordur. Bu isteğini dile getirip menüden İsviçre yemekleri seçmek ister.

31 Mayıs Masum 70. bölüm özetinde Siparişini verir ancak gelen yemek pekte onu memnun etmez. Basit bir salata tabağı gelmiştir. Yemek bittikten sonra gezmek için dışarı çıkarlar. Ancak kızlar üstlerine kalın şeyler almamıştır. Kokila bu duruma çok kızar. Ahem ise Gopi’ye ceketini verir. Ahem’in bu hareketi oldukça romantiktir. Ardından dışarıya çıkıp kızaklara binerler. Ahem annesi ile kızağa binip gezerken Gopi romantik hayallere dalar gider. Ahem’le kızağa bindiklerini, el ele tutuşup gezdiklerini, onunla harika bir aşk yaşadıklarını düşünüp dalar gider. Aslında bu düşünceler şimdilik hayal olsad a gelecek günlerin mini bir fragmanı diyebiliriz.

Tüm eğlence bitip akşam olduğunda Gopi Ahem’in hafif öksürdüğünü görür. Üşüttüğünden endişelenerek ona çay götürür. Ancak Gopi bu iyiliğinin karşısında Ahem’den epey  sert sözler duyar. Ahem Gopi’ye ona yaklaşmamasını söyler. Uzaktan onu izleyen Kokila ise epey üzülür.

Ertesi gün yeni bir şehre doğru yolculuğa çıkarlar. Ancak işler biraz karışır. Gopi bir eşyayı serviste unutup geri döner. Ahem’de onunla birlike giderek serviste unuttuğu şeyi alır. Bu arada Koki, Jigar ve Rashi tirene binmişlerdir. Tren hareket eder. Gopi ve Ahem son anda trene yetişirler. Ancak farklı kompartımana binmişlerdir. Bu durumdan dolayı Ahem elbette Gopi’ye kızgındır. Onun yüzünden az daha treni kaçıracaklardı.

Bu arada görevli gelir ve biletleri sormaya başlar. Ahem ve Gopi’nin biletleri yanlarında değildir. Ahem durumu görevliye anlatır ancak görevli ona inanmaz ve ilk durakta onları indireceklerini söyler. Bu kez olayları kurtarma işi Gopi’dedir. Biraz şans eseri olsa da biletçi adamda Hint inanışına sahiptir. Gopi’yi sarili görünce trenden atma kararından vazgeçer. Onlara biletleri bulmaları için süre verir.

Tabi Ahem Gopi’ye teşekkür etmez.  Onu bırakıp annesi ve Jigar’ı aramaya koyulur. Gopi trende tek kalmıştır. Ahem ise annesini bulmayı başarır. Bu arada tren durağa gelir. Gopi bu durakta ineceklerini düşünerek trenden iner. Gopi hatasını farkettiğinde iş işten geçmiştir. Tren çoktan hareket eder. Bir sonraki durakta Ahem ve diğerleri de iner. Gopi’yi bulmaları gerekiyordur. Ahem oldukça kızgındır. Gopi bir bela gibi bitmek bilmiyordur. Koki ise Ahem’in bu sözlerine kızar ve gelinini hemen bulmasını söyler.

Ahem istasyona döndüğünde Gopi’yi elbette bulamaz. Ve şehir merkezinde onu aramaya başlar. Gopi yerinde durmak varken şehirde insanlara Ahem’i ve Kokila’yı sorup onaları bulmaya çalışıyordur. Ahem epey arasa da Gopi’yi bulamaz. Hava kararmıştır. Gopi bir banka yatar ve geceyi orada geçirir.

Ertesi sabah Ahem sonunda tüm aramaları sonucu küçük bir ipucu yakalamayı başarır. Gopi’nin elindeki mendili bulmuştur. Artık Gopi’yi bulmaya çok yaklaştığını hisseder. Meydanda onu aramaya devam eden Ahem sonunda Gopi’yi bulmayı başarır. İkiside birbirleirni görünce çok mutu olurlar.

Ardından birbirlerine doğru koşmaya başlarlar. Meydanın  tam ortasına geldiklerinde ise birbirlerine sarılırlar. Gopi gözyaşları içinde kalır. Ahem her ne kadar belli etmemeye çalışsada bu kavuşma anı onuda çok etkilemiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir