Masum 69.Bölüm Özeti – 30 Mayıs Cumartesi

Gopi İsviçre’ye GİDİYOR!

Masum dizisinde Urmila kızının İsviçre’ye gideceğini öğrenince çok sevinir. Komşulara hava atmak için harika bir fırsattır. Tabi Kinjal Rashi’nin İsviçre’ye gideceğini duyunca kıskançlık krizine girer.Bunun acısını ise Daval’dan çıkarır. Rashi yurt dışına çıkıp gezerken o kliması dahi olmayan bir evde yaşamaya çalışıyordur.

Modi konağında ise acenta İsviçre biletlerini konağa getirir. Gopi Ahem’le İsviçre’ye gİdeceği iççin çok mutludur. Biletleri alıp sunağa gider ve dua eder. Ancak işler Gopi ve Kokila’nın zannettiği gibi değildir. Ahem Gopi’yi İsviçre’ye götürmez. Gopi yerine annesi Kokila’layı götürecektir.

Koki ne kadar konuşsada Ahem’i ikna edemez. Gopi gibi bir cahili İsviçre’ye asla götürmeyecektir. Ve bu düşüncesinde de kararlıdır. Gopi’nin tüm hevesi mutluluğu kursağında kalır. Üzüntüsünden içine içine ağlar. Etrafındakilere ise bunu belli etmez. Ahem’in annesi ile gitmesine çok sevindiğini söyler.

Kokila’nında yüreği dağlanır. Oğlu Gopi’yi istemezken Gopi tüm olanları içine atmış üstüne de Ahem üşümesin diye ona atkı örmüştür. Koki daha fazla dayanamaz ve bu duruma kızar. Ahem seni götürmüyor ama sen hala mutlusun der. Biraz çabala mücadele et der.

Kokila Gopi mücadele etmesede o mücadele edecektir. Bu amaçla İsviçre’ye gitmeyeceğini Ahem’e söyler. Tabi bununla bir blöf yapıp bir ihtimal Ahem’in tamam o zmaan Gopii’de gelsin demesini bekler. Ama Ahem bunu yapmaz. Böylece Jigar ve Rashi’yide alarak İsviçre’ye uçarlar.

Kokila ise bu durumu nasıl çözeceğini düşünmeye başlar. Bir şekilde bu olayı yoluna koymalıdır.

Diğer yanda Daval ise Kinjal’in hayallerini yerine getirebilmek iin daha çok para kazanmaya çalışır. Bu amaçla evlere gidip krem ve benzeri ürünler satmaya karar verir. İlk gittiği zengin evde şans eseri Kinjal’in arkadaşının evi olur. İkili birbirlerini görünce şoke olurlar.

Daha sonra ise Kinjal bu yüzden Daval’a kızmaya başlar. Daval ise geimlerini sağlamak için çalıştığını söyler. Bütün bu yaptıklarımıda ayrı bir eve çıkmak için diye sözlerine ekler. Yeni eve çıkma fikri Kinjal’i birazda olsa memnun eder. Tabi Urmila bunu duyunca endişelenir. Daval’ın ayrılması onu pekte memnun etmez.

Ahem ve diğerleri ise İsviçre’ye varmışlardır. Rashi İsviçre’yi görünce hayran kalır. Havaalanındeki yerlerin bile evlerinden temiz olduğunu söyler. Rashi’nin bu hareketleri Jigar’ı utandırır. Rashi gezmeye eğlenmeye çalışırken Ahem oldukça triplidir. Annesi gelmediği için acısını diğerlerinden çıkarır.

Kokila ise durumu düzeltmek için bir plan yapar. Ahem arayınca ona İsviçre’ye geleceğini söyler. Annesinin geleceğini öğrenen Ahem çok mutlu olur. Koki İsviçre’ye gidecektir ancak yanında da Gopi’yi görütecektir. Ahem’den habersiz Kokila böyle bir plan yapar. Bu amaçla Gopi için bilet alır.

Ertesi gün ise yola çıkarlar. İkili biraz geç çıktıkları için neredeyse uçağı karçırakcaklardır. Ama yakalamayı başarırlar. Ahem ise onları İsviçre’de almak için bekliyordur. Uçak iniş yapar ve Ahem annesini görür. Ancak Koki’nin Gopi’yi de yanında getirdiğini anlayınca Ahem şok olur. Bu durumu istemesede artık yapacak bir şeyi yoktur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir