Masum 53.Bölüm Özeti – 14 Mayıs Perşembe

Ahem İsteğine Kavuştu! Gopi Konağı TERK ETTİ!

Masum dizisinde Kinjal yeni yaşamına başlerken Ahme’in Gopi için vereceği karar Kokila’yı şoke eder. Daval Modi konağında ilk anda görüp etkilendiği Kinjal’le evlenmiş olmanın mutluluğunu yaşar. Ancak Kinjal Daval kadar mutlu değildir. Daval ile aralarına yastık koyarak bu evliliğin sınırlarını çizmeye başlar. Ancak Daval Kinjal’in karşılaştığı en kolay sorundur. Onu bekleyecek daha büyük sorunlar cardır. Hizmetçilerile büyüdüğü bir konakta değildir ve buranın farklı kuralları vardır.

Diğer yandan Gopi ise tüm srounların çözüldüğünü düşünerek tanrılarına dualar eder. Ahem’in artık değişeceğine inancı tamdır. Kinjal iyi bir evlilik yapmış ve mutluluğa yaklaşmıtır. Şimdi ise tek eksik Ahem’in onu sevmesidir.  Ancak işler ite öyle olmayacaktır. Ahem annesinin yanına gidip yaşanan süreci analtır. Kinjal’in artık evlendiğini ve kötü giden günleri geride bıraktığını söyler.  Geriye tek bir şey kalmıştır. Gopi’nin konakran gitmesi. Kokila oğlundan bu sözleri duyunca çok şaşırır. Çünkü son zamanlarda ikisinin arasının düzeldiğini düşünmüştür. Ancak olaylar öyle değildir Ahem sadece bu duruma göz yummuştur. Ve artık Kinjal evlediğine göre Gopi’nin gitmesi için hiçbir sebep kalmamıştır.. Kokila için şimdi yep yenibir sorun başlamıştır. Oğluna verdiği sözü yerine getimek zorundadır. Ancak Gopi’ye nasıl konaktan git diyebilir ki!

Urmila’nın evinde ise herkes uyanmıtır. Kinjal ile Urmila harika bir ikili olmuşlardır. Gelin kaynana mutfağa gidip yemek yaparlar. Urmila yemek için su kalmadığını söyleyerek Kinjal’i su almaya yollatır. Urmila Kinjal’e eziyet etmeye pek heveslidir. Böylelikle Kokila’nın kendi kızına yaptıklarının intıkamını alacaktır. Kinjal ise su almaya gidince gördükleri karışında şoke olur. Up uzun bir su kuyruğu, tepeden vuran bir güneş her şey çok ama çok kötüdür.Kinjal suyu doldurmadan konağa döner. Urmila su nerede deyincede su mu yok diyerek tersler. Urmila için Kinjal kolay bir lokma olmaycaktır.

Modi konağında ise Ahem annesiyle tekrar Gopi meselesini konuşur. Kokila Ahem2i vazgeçirmeye çalışır ancak Ahem çok kararlıdır. Gopi’den kurtulmak için bulduğu bu fırsatı kaçırmaya hiç niyetli değildir. Zaten Ahem’in düşüncesi Gopi’nin çok daha önce gitmesidir. Bu zamana kadar her şeye annesinin isteğiyle katlanmıştır.

Gopi ise herşeyden habersiz Kokila’yı çağırmaya odasına gelince tüm konuşmaları duyar. Ahem’in onu istemediğini, Kokila’ya baskı yaptığını öğrenmiş olur. Gopi için bürün bu konuşmalar büyük bir yıkımdır. Dualar edip Ahem ile mutlu bir gelecek dilerken duydukları bunun tam tersidir. O Ahem’in onu sevdiğini düşünürken tam tersi Ahem ondan nefret ediyordur. Gopi gözyaşları içerisinde kalmıştır. Ahem ve Kokila onu görmeden odadan uzaklaşır.

Gözyaşları içerisinde odasına gider. Tüm dualarına rağmen işler hiçte düzelmemiştir. Gopi’nin bundan sonr yapacağı tek şey vardır. O da bu konaktan gitmek. Eşyalarını teker teker toplayan Gopi Kokila ile karşılaşır. Kokila durumu anlamıştır ancak tek bir söz bile söyleyemez. Çünkü oğlunun isteği budur. Artık Ahem’e karşı koyacak güçte değildir.  Avlua gelen Gopi diğer aile üyeleriylede vedalaşır. Konaktakiler buda neyin nesi diyerek Gopi’ye tepki gösterir. Gopi artık bu konakta göreviin kalmadığın söyler. Gitmesi gerekiyordur. Hetal Kokila’ya neler olduğunu sorar. Ancak Kokilanın ağzını bıçak açmaz. Bu arada Ahem’de gelir. Hetal hemen Ahem’in yanına giderek Gopi’yi engellemesini söyler. Ancak Ahem’inde ağzından tek kelime çıkmaz. Gopi Kokila, Hetal ve dieğr aile üyeleriyle vedalaşır. Onların hayır duası alıp koanktan ayrılır. Ahem Gopi’yi gideceği yere bırakır. Gopi tekrar evine yani Urmila’nın  yanına geri döner.  Tabiki Gopi’nin gelişi Urmilayı hiç mutlu etmez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir