Masum 489.Bölüm Özeti- 24 Temmuz Cumartesi

Seta Yarışmayı KAZANDI! Samera’yı KONUŞTURDU!

Masum dizisi 489.bölüm özetinde Kokila ve Gopi hapishanede türlü eziyetlere maruz kalmıştı. Modiler ise Seta’yı güzellik yarışmasına sokmuş, gelecek zaferle Samera’ya yaklaşmayı hedeflemiştir. Masum dizisi 489.bölüm özeti devam ediyor.

Seta’nın güzelliği damga vurdu! Yarışmacılar podyuma bir bir gelmeye başlar. Samera’nın gelişinde Pinku ve Ricky tezahürat yapar. Samera bu yarışmayı kazanacağından neredeyse emindir. Taki ondan sonra anons edilen Sia’yı görünceye dek.

Işıklar sönünce Sia podyumda siyah elbisesiyle yürümeye başlar. Sia’yı gören tüm jüri vaov olur. Herkes onu konuşmaya başlar. Sia’nın bir aktör olması gerektiğini, bu zamana kadar böyle bir güzel görmediklerini söylerler. Ricky ve Pinku’nun bile ağzı açık kalmıştır.

Kazanan kim olacak? Tabi tüm bu durum Samera’nın bir hayli zoruna gider. Pinku ve Ricky’e kızar. Yarışmayı hapishanede Koki ve Gopi’de izler. İkili Seta’ya dualar eder ve kazanmasını ister. Samera bu duruma daha fazla dayanamayarak Sia’yı sabote etmek ister.

Bu amaçla ona erme takar ancak yere düşen Sia değil kendisi olur. Sia ise Ricky kollarına düşer. Ricky Sia’dan oldukça etkilenir. Ancak bir yandan da bu kızın Seta’ya benzediğini düşünür. Podyum yürüyüşü biterken yarışmanın ikinci etabı başlar.

Kazanan Sia oldu! İkinci etapta jüri kızlara sorular sorar. Soru kadının erkekler için önemi nedir? Olur. Samera bu soruya oldukça basit bir cevap verir. Kadının erkeği doğurduğunu söyler. Sıra Sia’ya gelir. Anca Sia yani Seta İngilizce bilmiyordur. Bu yüzden Ricky iyice şüphelenir.

Sona Seta’ya soruyu gizlice çevirir. Seta’da Hinte cevap verir ve durumu kurtarır. Sia’nın cevabı ise oldukça etkileyici olur. Kadın ve erkeğin bir madalyonun iki yüzü olduğunu anlatan Sia bunları kıyaslamanın yanlış olduğunu vurgular. Kadın bir bebeği doğururken erkek onu korur ve bakar. Kadın ve erkek bir tren yolunun iki rayı gibi birbirine bağlıdır der. Sia, hayat treni bu iki raydan biri olmadan gidemez diyerek kadın ve erkek uyumunu vurgular.

Sia, Samera yakınlaşıyor! Sia’nın bu konuşması tam not alır. Ardından uri kazanını açıklamaya geçer. Samera kendisinin kazanacağını düşünürken kazanan Seta olur. Samera bu duruma çok bozulur. Ancak Seta’nın planı çok farklıdır. Bu yüzden tacı Samera’ya verir. Podyumda düştüğü için asıl hak edenin Samera olduğunu söyler.

Samera bu duruma çok sevinirken Sia’yı evindeki partiye davet eder. Bu esnada Ricky şüphelerini yineler. Pinku Seta’nın normalde yürüyemediğini bu topuklularla asla yürüyemeyeceğini söyler. Bu kız kesinlikle Seta değildir der. Samera ise Seta gibi bir cahile kaybetmeyi asla düşünemediği için o da bu kızı Seta olamayacağını düşünür.

Seta Samera’yı konuşturuyor! Ancak tüm bunlara rağmen Sia’nın Smaera olmadığına emin olmak isterler. Konağa gittiğinde Seta’nın olup olmadığına bakarlar. Ancak Seta ve Modiler tam zamanında konağa girer.

Ancak Samera ve Pinku için bu yeterli olmaz. Jaggi, Seta ve Urmi’yi tuzağa düşürüp bir ağın içinde esir ederler. Samera şimdi Sia’nın gerçek olup olmadığını analrız der. Parti için davetliler bir bir gelmeye başlar. Sia henüz gelmemiştir. Seta bir şekilde u ağdan kurtulmayı planlar.

Nitekim Jaggi’nin çabaları sonuç verir ve Seta ve Urmi ağdan çıkar. Seta kılık değiştirip partiye giderken Urmi’de ağı kontrole gelen Pinku sarhoş eder ve durumu anlamasını engeller. Sia, Samera’nın yanına gittiğinde ona güzel bir kolye hediye eder.

Sia’nın bu hediyesi Samera’nın güvenini kazanmasını sağlar. Sia kendi acılarından bahsederek Samera’yı konuşturmaya başlar. Sia yani Seta böylelikle hem Samera’ya suçlarını itiraf ettirecek hem de gerçeği öğrenecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir