Masum 483.Bölüm Özeti- 18 Temmuz Pazar

Ricky Düşmanla EVLENDİ! Bhavani’yi Bitirecek PAKET!

Masum dizisi 483.bölüm özetinde bunca kötülükler yetmezmiş gibi yeni bir düşman daha diziye dahil olmuştu.  Samera adındaki bu kız annesinin intikamı için Ricky’i yanına çekmek ister. Masum dizisi 483.bölüm özeti devam ediyor.

Modiler Samera’yı sevmedi! Samera’nın Ricky depo temizleme işinden kurtarması Kokila ve diğerlerinin pek hoşuna gitmez. Ricky arkadaşı Samera ile birlikte arabaya atlayarak onun evine gider. Ricky en başından beri çok sevdiği Samera’nın bu hareketine minnettardır.

Tam tersi Modiler ise bu kıza bir nebze olsun güven duymazlar. Öncelikle Koki aile işlerine hiç onları tanımayan birinin karışmasına sinir olur. Urmila’da Kokila’ya bu fikrinde katılır. Ayrıca Seta’da bu kızı dolandırıcılık yaparken gördüğünü söyleyince Modiler ortak paydada buluşurlar.

Jaggi iyileşmesi duruyor! Bu arada Jaggi’nin ise morali sıfırdır. Düne kadar ayakları gittikçe iyileşirken bugün kaskatı kesilmişlerdir. Jaggi’nin bu duruma morali oldukça bozulurken Gopi ona moral vermeye çalışır.

Jaggi’nin ortalıkta olmaması Koki’nin de dikkatinden kaçmaz. Durumu Gopi’ye sorar. Gopi Jaggi’nin iyileşmesinin durduğunu söyleyince Koki’de duruma üzülür. Gopi tüm durumun yağ ile masaj yaptıktan sonra başladığınI söyler. Tam bu anda Dima oldukça endişelenir.

Ricky, Samera ile evlendi! Ancak Ricky’nin gelişi Gopi’nin tüm düşüncelerini başka bir yöne çeker. Ricky yanında Samera ile Modi konağına gelir. Modiler neler olduğunu sorarken Ricky Samera ile evlendiğini duyurur. Modiler elbette bu duruma inanmaz. Ancak Ricky gerçek bu diyerek eşi Samera’yı herkese taktim eder.

Modilerin en başından beri sevmedikleri Samera böylelikle konağa adım attığını düşünür. Bu düşüncenin tam tersine Kokila öfkelidir ve bu evliliği tanımadığını söyler. Derhal hepsinin bu konaktan gitmesini emreder.

Samera konağa sızdı! Dima araya girerek Koki’yi engellemek ister. Ayrıca Jaggi’de Ricky’i kovarak bir şey elde edilmeyeceğini dile getirir. Gopi’de buna katılınca Koki duruma razı gelir. Samera ritüellere uygun şekilde konağa giriş yapar. Ancak Koki’nin bu izni Ricky’nin onun otoritesine asla karşı gelmemesi ile olmuştur.

Samera sırayla evin büyüklerinden hayır duası alır. Gopi’nin ayaklarına doğru eğilen Samera artık intikamı için hiçbir engelin kalmadığını söyler. Samera, Ahem’i onlardan çalan kişi olarak gördüğü Gopi’den intikamına başlayacaktır.

Ayrıca bir diğer gerçek ise Ricky ve Samera evliliğinin sahte olmasıdır. Ricky Modi konağını yağmalamak için Samera ile bu planı yapmıştır.

Bhavani’ye gelen esrarengiz paket! Diğer tarafta Bhavani Daram’ı etkilemek için ona tatlılar yapar. Tabi konağa gelen paket Bhavani’nin tüm tadını kaçırır. Bhavani paketi açtığında içinde ölen eşine ait fotoğraflar görür.

Bu şüpheli paket nereden gelmiştir? Bhavani bunu düşünürken aklına ilk gelen şey bunu yollayan kişinin gerçeği biliyor olabileceğidir. Yani Bhavani’nin kocasını zehirleyerek öldürdüğü gerçeği!

Samera ve Ricky ise Jaggi’nin odasında kalmak ister. Burada biraz ortam gerilmese deJaggi odayı yeni evli iki çifte verir. Tüm bu olanlara üzülen Seta olur. Seta’nin Ricky karşı olan hisleri bu durum yüzünden oldukça yıpranmıştır.

Mera paketin peşinde! Diğer yandan Vidya Bhavani konuşurken fotoğraflaral ilgili bir şeyler dediğini duyar. Durumu Mera’ya anlatır. İkili gizlice Bhavani’ye gelen fotoğrafları almak isterler. O fotoğraflarda Bhavani’nin suçu gözüküyordur. Ancak Bhavani kolay lokma olmayacaktır!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir