Masum 475.Bölüm Özeti- 10 Temmuz Cumartesi

Ricky ve Seta EVLENİYOR! Çok Yakıştılar!!!

Masum dizisi 475.bölüm özetinde Ricky, Seta’yı kaçırmak isterken işler karışmış Seta kötü adamlar tarafından ele geçirilmişti. Ricky yaptığı bu hatayı telafi etmek için Seta’yı kurtarır. Bu esnada kötü adamlarda peşlerine takılır. Masum dizisi 475.bölüm özeti devam ediyor.

Ricky ve Seta Kurtulacak mı? Ricky ve Seta kötü adamlardan gizlenirken Gopi ve Jaggi ise polislerle aramaları sürdürür. Ancak saat oldukça ilerlemiştir. Polislerin bir türlü Seta’yı bulamaması Gopi’yi kızdırır.

Kokila hem torunu hem de onlara emanet olan Seta için dualar eder. Bu esnada kaçmaya devam eden Seta ve Ricky için ise işler giderek kötüleşir. Hem karanlık çöküyor hem de Seta kolundan yaralanmıştır. Ricky tişörtünü çıkartarak Seta’nın koluna tampon yapar.

Çifte kumrular! Seta’da aynı şekilde Ricky’nin ağrıyan omzuna babasından öğrendiği şifalı otlarla ilaç yapıp sürer. Ardından ikili geceyi geçirebilmek için çalı çırpı toplarlar. İkili oldukça uyum içinde hareket eder. Bu uyum ikilinin birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşmasını sağlar. Bu yakınlaşma sakarlıklarla yaşanan düşmeler ve bu düşmelerle oluşan romantizmle giderek daha da pekişir.

Ancak bu güzel giden tablo çok uzun sürmez. Rick ve Seta’nin güzel sohbeti ani bir bayılma ile mahvolur. Seta başta Ricky’nin neden bayıldığını anlayamaz. Ancak kısa süre sonra bileğindeki ısırığı görünce olayı fark eder. Ricky yılan tarafından sokulmuştur.

Ricky yılan soktu! Seta panik içinde ne yapacağını düşünmeye başlar. Sağa sola koşturur. Ancak beklemekten başka yapabileceği hiçbir şey yoktur.

Gün ışıyıp sabah olduğunda Seta yardım beklemek yerine harekete geçmesi gerektiğini fark eder. Etrafı gezindiğinde ise bir el arabası bulur. Bu araba ile Ricky’i taşıyabileceğini düşünen Seta hemen işe koyulur. Seta bu ağır ve zorlu işi tek başına yapmaya çalışırken Gopi, Sona, Kokila ve Modiler onların kurtulması için dualar eder.

Rick ve Seta kurtuldu! Bu dualar ve özellikle Seta’nın çabası sonuç verir. Seta Ricky’i taşımayı başarır. Gopi oğlunu bu halde görünce paniğe kapılır. Bir an önce Ricky doktora götürür. Doktor hem Ricky hem de Seta’ya müdahale eder. İkilinin yaralarına pansuman uygular.

Tabi Ricky’nin kendine gelmesi hemen olmaz. Yatağında derin bir uykuya yatar. Seta Ricky’nin yanına gelerek onu kontrol eder. Ormanda yaşadıkları anları hatırlar. Seta otururken hayallere dalar. Hayalinde Ricky kalkıp ona sarılıyor ve teşekkür ediyordur.

Bhavani şoke etti! Bu arada Modi konağında poja töreni için hazırlık yapılır. Bu hazırlığa komşularda katılmıştır. Poja töreni devam ederken Bhavani’nin gelişi işleri yine karıştırır. Bhavani elinde getirdiği fotoğrafları herkese gösterir. Bu fotoğraflarda Ricky ve Seta’nın yakınlaştıkları anlar vardır. Tüm bunları gören misafirler hemen poja törenin terk eder.

Seta düştüğü bu zor durumdan dolayı ağlamaya başlar. Bu arada Bhavani ise Gopi’ye hakaretler etmeye başlar. Seta’yı korumak için değil oğluna eğlence olsun diyerek evinde tuttuğunu söyler. Gopi bunlara itiraz ederek Ricky’nin Seta’yı kurtardığını anlatır.

Evlilik kararı! Ancak Bhavani’nin elinde başka kanıtlarda vardır. Bunlardan en önemlisi Ricky’nin Seta’ya verdiği güldür. Bhavani bu gülün içinde bayıltıcı ilaç olduğunu kanıtlarıyla sunar. Gopi Seta’ya durumu sorarken Seta’da gerçeğin bu yönde olduğunu onaylar.

Bu esnada Ricky’de uyanarak aşağı iner. Gopi Rİcky’nin tüm yaptıklarını yüzüne vurarak Seta’nın adını kirlettiğini söyler. Ona okkalı bir tokat atar. Seta gözyaşlarına boğulurken Bhavani’nin ağır sözleri devam eder. Ricky zor duruma düşürdüğü Seta’nın adını temizleyeceğini söyler. Yani Ricky Seta ile evleneceğini açıkça ilan eder.

Ricky ve Seta çok yakıştı! Kokila Ricky’nin bu teklifini Seta’ya sorar. Seta’da evlenmeye razı olduğunu dile getirir. Yıldırım hızı ile olan bu evlilik kararı ile ilgili hazırlıklar hemen başlar. Modiler özellikle Ricky’deki değişimi fark ederler. Hem Seta hem de Ricky’nin birbirlerini sevildikleri açıkça görülür.

Ertesi gün Ricky Seta’yı gelinlikler içinde görünce gözlerine inanamaz. Seta çok ama çok güzel olmuştur. Ricky Seta’ya aşk dolu gözlerle baka kalır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir