Masum 47.Bölüm Özeti – 8 Mayıs Cuma

Umang Ahem’den intikamını aldı!

Masum dizisinde Ahem Kinjal’e yapılanların sorumlusunun Umang olduğunu öğrenmişti. Umang’ın alıştığı yere giden Ahem onu bir güzel pataklar. Güvelik zorla araya girerek Ahem’i ayırmayı başarırı. Ahem kavga ederken çok kötü bir şekilde elini keser.

Kinjal ise Umang’ı arayıp ona ulaşmaya çalışır. Hala Umang’ın tüm bu sorunları çözebileceğine inanıyordur. Ancak işler hiçte öyle değildir. Kokila ise Kinjal’in hala telefonla konuşup Umang’a ulaşmaya çalıştığını görünce delirir. Kinjal’i azarlar. Bizi düşürdüğün durum yetmiyormuş gibi hala nelerle uğraşıyorsun der.

Bu arada Umang’la kavga eden Ahem’de konağa geri döner. Gopi Umang’ı görünce çok endişelenir. Ahem tüm olup bitenleri anlatır. Kokila Ahem’i alıp odaya çıkar. Elini bir güzel pansuman yapar. Ahem’in canı her yandığında Gopi’nin de içi parçalanır. Ahem’i böyle görmek onu çok üzmüştür. Bu esnada Ahem Umang konusundaki gerçeği söyler. Umang Anita’nın kardeşidir. Ahem Umang’ın ne yapmaya çalıştığını da anlayan tek kişidir.

Kokila ise Kinjal konusunda artık kararını verir. Bu sorunu çözmenin tek yolu vardır. O da bebeği aldırmak. Böylelikle bu olay kökten çözülecektir. Bu karar herkesi şoke eder. Kinjal donup kalmıştır. Kokila ise bu konuda kararlıdır. Onu vazgeçirecek kimse yoktur, ne jigar ne parag ne Hetal. Tabi bir kişi hariç. Büyükanne bebeğin aldırılmaısna karşı çıkar. Ne olursa olsun masum bir canı yok edemeyeceklerini söyler. Evet ortada çok büyük bir sorun var ancak çözümü doğmamış bir bebeği öldürmek olamaz der.

Kokila büyükannenin araya girmesi ile bu kararından vazgeçer. Evet öfkelidir, bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyordur ama o da sorunun böyle çözülmeyeceğini anlamıştır. Peki bu olay nasıl son bulacaktır? Bu soruyu sorduğumuzda konakta herkesi şoka sokacak bir misafir gelir.

Gelen kişi Umang’dır. Herkes Umang’ı görünce şoke olur. Umang hemen Kokiila’nın yanına giderek ondan özür diler. Kinjal’i çok sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söyler. Kinjal bunları duyunca çok mutlu olur. Diğer yandan Gopi’de Kinjal için çok mutlu olmuştur. Umang ardından Ahem’e gider ve ondan da olanlar için özür diler. Ailesi ile tanıştırmak için Modi ailesi ile sözleşir.

Modi ailesinde artık mutluluk hakimdir. Kinjal meselesinin bu kadar kolay çözzülmüşolması herkesi sevindirir. Gopi Kinjal’in yanına giderek artık mutlu olmasını söyler. Umang’ın bu şovuna inanmayan tek kişi ise Ahem’dir. Nitekim Ahem bu düşüncesinde haklı çıkacaktır. Umang’ın yaptıkları bir intikamdan ibarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir