Masum 438.Bölüm Özeti- 3 Haziran Perşembe

Nainya Şeytanı Yakalandı! Kapı Dışarı EDİLDİ!

Masum dizisi 438.bölümde Jaggi resmen Gopi’ye olan aşkını ilan etmişti. Annesi Urvaşi oğluna hemen yeni bir gelin bulmak için uğraşır. Kokila’da aynı şekilde Jaggi’nin bu düşüncelerine sert bir şekilde karşı çıkar. Masum dizisi 438.bölüm özeti devam ediyor.

Nainya’nın foyası ortaya çıktı! Nainya ve Parakash’ın düğünü için artık tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. Nainya Parakash ile Mera’ya yaptıklarını konuşurken Mera ikiliyi duyar. Bu konuşmada Nainya Mera’nın bebeğini öldürdüğünü anlatır. Tüm suçu Vidya’ya atmakla da gururlanır.

Vidya duyduklarının şaşkınlığıyla ağlayarak uzaklaşırken durumu kimseye çaktırmaz. Nianya’nın halletmesi gereken bir mesele daha vardır. O da Mera için tuttuğu yalancı doktora ödeme yapmak. Düğün olduğu için evden çıkamayınca doktoru da düğüne davet eder. Bu esnada Vidya Nainya’ya oldukça şık bir kolye hediye eder.

Vidya gerçekleri ortaya çıkardı! Vidya’nın Nianya’ya hediye ettiği bu kolye tüm düğümü çözer. Çünkü kolye’de gizli kamera vardır. Düğün gerçekleştikten sonra Vidya misafirlerin gitmesini bekler. Herkes gittikten sonra da ev halkını bir araya toplar. Projeksiyonu çalıştırarak Nianya’nın kolyesinin kaydettiği görüntüleri herkese izletir.

Bu görüntülerde Nainya’nın doktor ile buluşması. Mera’nın bebeğini öldürmesi ve tüm itirafları yer alıyordur. Mera tüm bunları duyduğunda deliye döner. Zira yıllardır başına gelen tüm kötülüklerin sebebi olarak kardeşini biliyordur. Ancak evlat edindiği Nainya her şeyin sorumlusudur.

Mera Nainya’ya saldırmak isterken ev halkı araya girer. Nainya Daram’ın yanına gidip ondan destek beklese de yaptıkları kimsenin onu affedebileceği düzeyde şeyler değildir. Bunun üzerine Vidya Nainya’nın kolundan tutarak onu kapı dışarı eder.

İki kardeş barıştı! Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla beraber yıllardır çatışma içinde olan Mera ve Vidya’da sarılarak barışırlar. Mera Vidya’ya yaptığı kötülüklerden dolayı özür diler. Yaşananlardan en çok etkilenen diğer isim Daram’dır. Mera ve Vidya odasına kapanan Daram’ın yanına giderek onu da sakinleştirirler. Mera ve Daram arasındaki gerginlikte böylelikle son bulur.

Modi konağında ise Jaggi Gopi’yi etkilemek için yeni planlar peşindedir. Şimdiki planı piknik organize etmek ve orada Gopi ile romantik anlar yaşamaktır. Bu pikniğe Daram ve ailesini de çağırır. Ancak hem Koki hem de Urvaşi’yi Jaggi’yi engellemekte kararlıdır. Urvaşi’nin aniden ateşini çıkmasıyla Koki Jaggi’nin evde kalması gerektiğini söyler. Jaggi’nin tüm moral gider.

Mera intihar ediyor! Nainya’nın sahtekarlıklarının öğrenilmesiyle beraber Mera için yeni bir umut doğmuştur. Bu umut yeniden çocuk sahibi olabileceği yönündedir. Mera bunu öğrenmek için hemen doktora gider. Ancak büyük bir hayal kırıklığı ile eve döner. Doktor artık çocuk yapması için çok geç olduğunu söylemiştir.

Bunun üzerine Mera büyük bir çöküş yaşar. Odasına kapanarak kimseyi istemez. Ve oldukça kötü bir karar vererek intihara kalkışır. Odadaki tüm ilaçları içer. Neyseki Vidya ablasını zamanında bulur. Doktor çağrılır ve erken müdahale ile Mera ölüm tehlikesinden kurtulur.

Tüm olanları Modi konağındakiler de kısa sürede öğrenir. Tek öğrenmeyen kişi Gopi’dir. Bunun sebebi ise Urvaşi’nin ilaçları değiştirerek Gopi’yi uyutması yüzündendir. Urvaşi’nin bunu yapma amacı Gopi ile Jaggi’nin arsını bozmaktır. Çünkü Gopi’ye ilaçlarını Jaggi getirmiştir.

Ertesi sabah Gopi uyandığında gerçekleri öğrenir. Bu esnada Urvaşi Jaggi’nin ona uyku ilacı verdiğini söyleyerek Gopi ile ikilinin aralarını açmak ister. Bu olay çok büyük bir etki yapmasa da Jaggi’nin hevesini kırar. Jaggi’yi yeniden cesaretlendirme işini Urmila üstlenir.

Gopi ise durumu öğrenince hemen kızını arar. İkili konuşurken Mera’nın ona yeni bir haberi vardır. Bu haber taşıyıcı annelik ile bebek sahibi olmaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir