Masum 426.Bölüm Özeti- 22 Mayıs Cumartesi

Jaggi, Ahem Olacak! İşte Koki’nin Müthiş Planı!

Masum dizisi 426.bölüm özetinde Kokila ve Urmi kılık değiştirerek akıl hastanesine sızmıştı. İkili tam Gopi’yi kurtarırken doktor Krishna ortaya çıkmış ve ikiliyi engellemişti. Masum dizisi 426.bölüm özetiyle devam ediyor.

Gopi boşanmak istiyor! Krishna’nın bu tavrı karşısında hem Kokila hem de Gopi ateş püskürür. Koki nasıl böyle sahtekar birine inandıklarını söyleyerek Krishna’yı alçaklıkla suçlar. Gopi ise en kısa zamanda Krishna gibi bir pislikten boşanacağını dile getirir.

Bu arada Daram konağında işler iyice karışır. Nainya sevgilisi ile beraber yakalanınca kendisine zarar vermişti. Eve çağrılan doktor Nainya’yı tedavi ederken onun hamile olduğunu öğrenir. Bu durum evdekileri şaşkına çevirirken Daram şimdi ne yapacaklarını düşünür. Daram’ın yapacağı şey ise Nainya’nın sevgilisini affetmek olacaktır.

Koki’nin eli kolu bağlı! Doktor Krishna tarafından hastaneden kovulan Koki ve Urmi konağa geri dönmüşlerdir. İkili hemen bir avukat çağırarak Krishna ve Gopi’nin boşanma sürecini başlatmak ister. Ancak bu öyle kolay değildir. Başta Gopi’nin akıl hastası olması onun kendi isteği ile boşanmasına engeldir. Yeni boşanma davasını sadece Krishna açabilmektedir.

Kokila ne yapacağını kara kara düşünürken Mansi Gopi’ye işkence etmektedir. Mansi yıllardır beklediği intikamın geldiğini söyleyerek Gopi’ye elektriği verdikçe verir.

Kokila’nın Planı! Gopi acı çekerken Koki’nin aklına sonunda bir plan gelir. Bu planda Ahem’e tıpatıp benzeyen Jaggi yer alıyordur. Koki bu amaçla hemen Jaggi’nin annesine giderek ondan bir isteği olduğunu söyler. Annesi kısa sürede anlaşan Koki Jaggi’yi bulmaya çıkar.

Koki çok geçmeden Jaggi’yi bulur. Kokila onda oğlu Ahem’i görür. Ancak Jaggi ile Ahem’in tek benzer yönü tipidir. Jaggi fırsatçı, dolandırıcı bıçkın bir delikanlıdır. Koki bunu hemen fark eder. Jaggi’ye bir iş teklif etse de Jaggi kendi işinin iyi olduğunu söyleyerek onu reddeder.

Koki Jaggi’yi İkna edecek mi? Jaggi’yi ikna edemeyen Koki soluğu onun annesi Urvaşi’nin yanında alır. İkili konuşurken Jaggi topladığı paralarla geri gelir. Jaggi Koki’yi görünce sinirlenir. Kokila Jaggi’ye Ahem’in resmini gösterir. Jaggi kendi resminin ne aradığını sorunca Koki bunun oğlu Ahem olduğunu açıklar. Jaggi’den istediği birkaç günlüğüne onun yerine geçmesidir. Jaggi tüm isteklere rağmen Koki’yi kabul etmez. Koki çaresiz konağa döner.

Konakta onu Modiler karşılar. Koki planının iptal olduğunu söylerken Urmi şaşkın şaşkın kapıya bakar. Urmi gibi tüm Modiler şaşkaloz olmuştur. Çünkü  kapıda Ahem’e benzeyen Jaggi vardır. Kokila onu görünce çok sevinir. Tabi Jaggi’yi ikna eden annesi Urvaşi olmuştur.

Jaggi konakta herkesi şaşırtır. Oynaktır enerjiktir. Miniklerle çizgi film dahi izler. Bu durum Modileri güldürürken Koki Jaggi’nin sadece görüntü olarak Ahem’e benzediğini karakterinin bambaşka olduğunu söyler.

Mansi Gopi’yi öldürecek! Bu arada Mansi ise Gopi’ye işkence etmeye devam eder. Onu delilerin olduğu koğuşa atarak dövdürür. Hatta nefreti o kadar çoktur ki doktor ile konuşarak onu öldürme talimatı bile verir.

Modi konağında ise Jaggi’yi Ahem’e benzetme çabası vardır. Bu oldukça zor bir iştir çünkü Jaggi hiç söz dinlemiyordur. Koki Urvaşi’yi arayarak ondan taktik ister. Urvaşi oğlunu süpürge ile döverek her istediğini yaptırdığını söyler. Koki bu taktikle Jaggi’ye takım elbise giydirir. Gözlük taktırır. Kısaca onu Ahem’e çevirir.

Jaggi yardım etmeyi kabul etmiyor. Tüm bu çabalara rağmen Jaggi takım elbisenin içinde sıkılır. Onu çıkarmak ister. Modiler onu ikna etmek için yalvarır. Ama Jaggi’nin söz dinleyen bir yanı yoktur. En sonunda Koki onu gerçekle yüzleştirmeye karar verir. Akıl hastanesine götürüp Gopi’nin halini gösterir. Jaggi başta üzülse de yine yapmak istemediğin söyler ve ayrılır.

Koki perişan halde konağa geri döner. Tüm çabalarına rağmen Jaggi’yi ikna edememiştir. Bu esnada Mansi ise Gopi’yi öldürmesi için adamına haber verir. Mansi’nin adamı Gopi’nin yanına giderken Gopi’de delilerin yardımıyla kaçıp kurtulmaya çalışır. Sizce Gopi kurtulabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir