Masum 418.Bölüm Özeti- 14 Mayıs Cuma

Kaynanası Gopi’ye Tokat Attı!

Masum dizisi 418.bölüm özetinde Mera, Vidya ve Shravan’a gizlice belgeleri imzalatmış ve kızlarının velayetini üzerine almıştı. Modi konağına ise doktor Krishna’nın annesi sürpriz bir ziyarette bulunmuştu. Masum dizisi 418.bölüm özeti devam ediyor.

Gopi’nin kaynanası! Krishna’nın annesi Premila oldukça iddialı bir giriş yapar. Oğluna gelinini sorar. Bu arada Kokila Premila’yı karşılar. Gopi durumu kurtarmak için Kirshna ile olan evliliğe sadık kalır. Kaynanasının ayağına eğilip ona saygısını sunmak ister.

Ancak Premila geri çekilerek bunu reddeder. Premila’nın öncelikli isteği gelini Gopi’nin artık bir Modi olmadığını kabul etmesidir. Bunu kabul ederek buradan ayrılıp kendi konağına gelmesidir. Ancak Gopi girdiği iddia nedeniyle sari işinde başarılı olması gerekir. Bu yüzden şu an için Modi konağında kalmaya mahkumdur.

Kaynana ikna oldu! Krishna annesini alarak ona yaptıkları işi anlatır. Gopi’nin burada bu işi halletmesi gerektiğini vurgular. Ancak Premila ikna olmaz. Gelinini götürmekte kararlıdır. Bu durumu izleyen Pari ve Monica ise oldukça mutludur. Ancak Gopi kaynanasını ikna etmeyi becerir. Ona anne diye hitap ederek güvenini kazanan Gopi burada son bir görevinin olduğunu kaynanasına anlatır. Ondan bu işi bitirmesi için müsaade ister. Premila Gopi’nin bu tavrından hoşnut olduğu için kabul eder.

Kutuda ne var? Diğer tarafta Mera’nın üvey kızı Nianya ise yine işler karıştırmaya devam eder. Dolabında bir kutu saklayarak bunun hayatını kurtaracak şey olduğunu söyler. Kısa süreliğine bu kutunun anahtarını kaybetse de sevgilisiyle tekrar almayı başarır. Nianya’nın planı şimdilik bir sır gibi saklıdır.

Akşam olduğunda doktor Krishna Gopi’den özür diler. Annesinin aşırı davranışlarından dolayı mahcup olmuştur. Gopi bunun sorun olmadığını söyleyerek Koki’nin odasına uyumaya gider. Bu esnada Monica şeytanlık için dolaşıyordur.

Gopi’nin odadan ayrıldığını görünce de hemen Premila’nın yanına gider. Ona Krishna ve Gopi’nin ayrı yataklarda yattığını yetiştirir. Premila öfkeyle yukarı çıkıp bunun ne anlama geldiğini sorar? Urmila araya girerek hemen bir yalan uydurur. Koki’nin hasta olduğunu bu yüzden Gopi’nin onun yanında uyuduğunu söyler. Premila şimdilik sakinleşse de gözleri Gopi ve Krishna’nın üzerindedir.

Gopi’ye tokat! Nitekim ertesi gün olduğunda Premila durmaz. Sabahtan kalkarak Gopi’nin odasını karıştırır. Ahem’e ait ne kadar anı ve eşya varsa hepsini bir kutuya koyar. Tüm bunları çöpe atacakken Gopi görür.

Gopi Ahem’in hatıralarının atılacak olmasını görünce beyninden vurulmuşa döner. Hemen kaynanasının karşısına çıkarak onu engeller. Premila Gopi’ye geçmişi unutmasını söyler. Bunu da ancak ve ancak geçmişinden kurtularak yapabilirsin diyerek eşyaları atmak ister. Bu esnada Ahem’in resmi yere düşer ve camı kırılır. Gopi Premila’ya karşı çıkarak eşyaları almak ister. Ahem’i kimsenin kalbinden çıkaramayacağını ve ölene dek onun hatıralarını saklayacağını haykırır.

Premila Gopi’nin bu sözlerini duyunca sinirlenerek ona tokat atmak ister. Neyseki Kokila araya girerek bu tartışmaya son verir. Koki Gopi’nin iyi bir gelin olduğunu ve bunları hak etmediğini Premila’ya söyler Gopi Ahem’in resmini alıp koşarak odasına çıkar.

Diğer bir gelişme ise Jigar’ın işinde olur. Jigar işlerini büyütmek için yeni bir anlaşma yapacaktır. Ancak anlaşma için ondan kefil istenir. Gopi kefil olmayacağını söyleyince Jigar Pari’nin altınlarını isteyerek bunları teminat olarak gösterir.

Tabi bu durum Pari’yi kızdırır. Altınlarının gitmesinden Gopi’yi sorumlu tutup ondan bunun acısını almaya karar verir. Çiçeklerin içine akrep koyan Pari Gopi’yi zehirleyip öldürmeyi düşünür. Ancak Gopi şans eseri bu kötülükten kurtulur. Ancak Pari’nin vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir