Masum 417.Bölüm Özeti- 13 Mayıs Perşembe

Gopi’nin Gizemli Düşmanı Kim? Mera Velayeti Aldı!

Masum dizisi 417.bölüm özetinde Pari ve Monica, Gopi’nin paralarını çalmış ancak Gopi paraları bularak zamanında toptancıya vermişti. Mera ise Vidya’nın kızının velayetini almak için planlar yapmıştı. Masum dizisi 417.bölüm özeti devam ediyor.

Krishna ve Gopi… Sari anlaşmalarının yapılmasından sonra Gopi’nin yeni hedefi ürünlerini tüm Hindistan’a duyurmaktır. Bu konuda Doktor Krishna Gopi’ye büyük desteklerde bulunur. Sunum dosyalarını hazırlanması içi Gopi’ye yardım eder.

Bildiğiniz gibi Gopi’nin teknoloji ile arası pek iyi değildir. Doktor Krishna bu konuda Gopi’nin eksikliğini tamamlar. Slaytlar, sunumlar ve diğer tüm işleri Gopi için büyük bir özveriyle yapar. Ayrıca Gopi manken tutarak sarilerin tanıtımını daha da iyi bir şekilde yapmaya karar verir.

Pari ve Monica ise tüm yapılanlara sinir olup şeytanlıklar düşünmeye devam eder. Bu arada doktorun bu azmini gören Koki Gopi’yi ona yakınlaştırmak için Gopi ile konuşur. Doktorun tüm gün çalıştığını ve hiçbir şey yemediğini söyler. Gopi Krishna’ya yiyecek hazırlar. Krishna Gopi’nin bu ince hareketinden dolayı çok mutlu olur.

Urmi gece bekçisi! Gopi için işlerin bu kadar iyi gitmesi Pari ve Monica’yı harekete geçirir. İkili gece yine Gopi’nin işlerini bozmak sabote etmek ister. Ancak Koki akıllanmıştır. Urmila ile anlaşarak onu gece bekçisi yapar. Urmi’yi gören ikili Urmi’yi alt etme planı yapar.

Diğer tarafta Mera ise velayet belgelerini Vidya’nın gözü önünde yırtar. Vidya ablasının bu işten vazgeçtiğini düşünüp sevinir. Ancak Mera Vidya’yı kandırmış belgelerin kopyasını yırtmıştır. Bir şekilde gerçeklerini Vidya’ya imzalatıp kızının velayetini almayı planlar.

Pari ve Monica durmuyor! İki şeytan el birliği yaparak Urmi’ni yanına giderler. Pari Urmi’yi oyalarken Monica sunumların olduğu bilgisayara sızar ve dosyaları değiştirir. Ertesi gün iki şeytanın yaptıkları ortaya çıkar. Modiler sunumu açtıklarında şoke olurlar. Mankenlerin kafaları hayvan resimleri vardır. Tüm sunum resmen mahvolmuştur. Monica ve Pari yukarıda meyve sularını içerek keyifle Gopi ve diğerlerinin yüzlerini seyreder.

Modi kadınları manken oldu! Gopi endişe içinde doktora yedek sunum dosyalarının olup olmadığını sorar ancak sunum yedeklenmemiştir. Herkes panik içinde kalır. Bu esnada iş insanları da yolda gelmektedir.

Bu zor durumdan çıkış fikriyse doktor Krishna’dan gelir. İş insanları geldiğinde doktor fikrini Modilere söyler. Modi kadınları Gopi’nin sarilerini giyerek iş insanlarına sunum yaparlar. Urmi’nin zorlamasıyla Monica’da manken olur. İş insanları hem sunumu hem de Gopi’nin sarilerini çok beğenir.

Gopi’nin başarısı! Gopi ile yapılan anlaşmayı 10 kat artırarak yeni bir anlaşma yaparlar. Modiler Gopi bu duruma çok sevinirken iş insanları ayrıca yarışmada Gopi’nin sarilerini kullanacağını da söyler. Gopi iş dünyasında hızla yükselirken Pari ve Jigar oldukça üzgündür. Hem iddiayı kaybediyorlardır hem de Gopi başarısıyla onları gölgeliyordur.

Gopi tüm bu iyi durumdan sonra ailesine teşekkür eder. Hepsi onun yanında durarak bu başarının mimarları olmuşlardır. Gopi ayrıca Kokila’ya ondan aldığı altınları geri taktim eder. Bu durum herkesi mutlu eder.

İş insanı kiminle konuştu! Modi konağında bu mutlu anlar yaşanırken Gopi’nin sari işini yaptığı iş insanı arabadaki biriyle konuşur. Bu konuştuğu kişiye yakında Gopi’nin batacağını söyler. Bu gizemli adam sizce kim?

Mera ise sonunda şeytani planını devreye sokar. Hem Shravan’ı hem de Vidya’yı kandırarak ona belgeleri imzalatır. İkili bilmeden kızlarının velayetini Mera’ya vermiş olurlar.

Ayrıca Modi konağının sürpriz bir misafiri vardır. Doktor Krishna’nın annesi Modi konağını ziyarete gelir. Krishna oldukça endişelenirken bu ziyaret bir çok farklı olayı da yanında getirecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir