Masum 400.Bölüm Özeti- 26 Nisan Pazartesi

Ninja Modiler, Savaşa Hazır! Her şey Mera İçin!

Masum dizisi 400.bölüm özetinde Kokila ve Gopi, tüm uğraşlarına rağmen Daram’ı bulmayı başaramamıştır. Mera’nın davası ise oldukça kötü ilerlemiş, Mera şahitlerin aleyhinde ifade vermesi nedeniyle hakim tarafından idama mahkum edilmişti. Masum dizisi 400.bölüm özeti devam ediyor.

Modiler çaresiz! Yaşanan tüm olumsuzlukların üzerine Modiler’in eli kolu resmen bağlanır. Kokila ve Gop,i Daram’ı bulduklarını düşünürken polis tarafından tutuklanır. İkili nezarete doğru götürülürken tam Ahem’de benzer durumdadır.

Mahkemede avukata saldırdığı için o da tutuklanmıştır. Anne ve oğul karakolda birbirleriyle karşılaşınca büyük şaşkınlık yaşar.

Zafer şimdilik Gora’nın! Tüm olanlardan en karlı çıkan şüphesiz Gora’dır. Daram’ı kamyondan ustaca kaçıran Gora, Koki ve Gopi’nin tutuklanmasını sağlamıştır. Ayrıca Ahem’in tutuklanması da onun için ekstra bir mutluluktur. Gora nihayet kardeşinin intikamını alacağı zamanın sonunda geldiğini düşünür.

Gopi ve Koki serbest kalırken Ahem bir gün daha nezarette duracaktır. Serbest kalan Gopi ve Koki Modi konağına döner. Tüm Modiler merak içinde neler olduğunu ikiliye sorar. Büyükanne ve diğerleri tüm olanları öğrenir. Mera’nın idama mahkum edilmesi herkesi yasa boğar.

Sabah idama gidecek olan Mera gözyaşları içinde tanrıya dua ederken Gora Daram’ın başında keyiften dans etmektedir. Sonunda istedikleri olacağı için Gora çok mutludur. Bu esnada Daram kendine gelir. Annesine Mera’yı sorar. Gora ona merak etmemesini söyleyerek şimdi uyumalısın der. Elindeki iğneyle Daram’ı tekrar uyutur.

Modiler savaşacak! Diğer tarafta perişan halde olan Modileri kaldırma işi Kokila’ya düşer. Koki herkesi kendine getirecek sözler söyler. Mera’nın ölmeyeceğini, kimsenin umudunu yitirmemesini ister. Kokila’nın bu cesaret verici sözleri Modiler’in tekrardan dirilmesini sağlar. El ele verecek olan Modiler gerçeği ortaya çıkarıp Mera’yı kurtarmaya yemin ederler.

Gora konağında ise eve gelen Shravan ve Durga konakta kimsenin olmamasına şaşırırlar. Her yerde Gora’yı arayan ikili bir türlü onu bulamaz. Durga arayışını sürdürürken deponun kapısının açık olduğunu görür. Gora Durga’nın depoya girdiğini anlayınca onu hemen çıkartmak ister. Durga yerde şırınga görüp şüphelenirse de korkudan olayın üstüne gidemez.

Modiler savaşa hazır! Durga’nın şüpheleri bir sonuca şimdilik varmazken Modi konağında büyük bir hazırlık vardır. Gopi, Kokila, Jigar tüm Modiler adeta birer savaşçı Ninja gibi giyinmiş ve Gora’ya saldırmak için hazırlanmışlardır. Mera’yı kurtarmak için her şeyi göze almışlardır.

Gora kendini savunacak! Modilerin hazırlığı gibi Gora’da çok iyi tanıdığı Koki’nin neler yapabileceğini biliyordur. Bu yüzden elleri sopalı adamları konağa getirir. Sharvan ve Ninya’yı da konaktan yollar. Gora Mera’nın idamına kadar Daram’ı saklamaya çalışacaktır.

İki tarafta büyük savaş için artık hazırdır. Modiler araçlara atlayarak yola çıkarlar. Gora’nın konağına varan Modiler dışarıdaki adamları tek tek etkisiz hale getirmeye başlarlar. Oldukça sistematik ilerleyen Modiler konaktaki tüm sopalı adamları temizler.

Gora elinde sopayla içeri giren Kokila’yı görünce şoke olur. Adamlarının etkisiz hale getirildiğini de çok geçmeden anlar. Modiler, Gora’nın etrafını sararken Koki bir güzel Gora’yı sopalar.

Bu arada serbest bırakılan Ahem’de ekibe katılır. Ancak Gora bu kadar kolay pes etmeyecektir. Takviye adamları konağa gelince Modiler bir anda zayıf duruma düşer. Gora adamlarına hepsini bağlamasını söyler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir