Masum 397.Bölüm Özeti- 23 Nisan Cuma

Gora, Mera’nın İdamını İsteyecek! 

Masum dizisi 397.bölüm özetinde Gora ayinde şeytani bir plana imza atmıştı. Modiler ise Mera’nın tutuklanmasıyla sarsılırken onu kurtarmak için ellerinden geleni yapmak istemiş ancak başarılı olamamışlardı. Masum dizisi 397.bölüm özeti devam ediyor.

Masum 397.bölüm özeti oku. Tüm bu yaşananlar Gopi’yi oldukça olumsuz etkiler. Gopi kızını kurtaramamanın acısını yaşar. Ancak Kokila Gopi gibi düşünmez. Güçlü olmaları gerektiğini söyleyerek Gopi gelini kendine getirir. Koki Gora’nın oldukça sakin olduğunu söyleyerek Gopi’ye onunla ilgili şüphelerinden bahseder. Gopi’de Gora’nın daha önce yaptıklarını düşünerek onu sıkı takibe almaya karar verir.

Modiler yeni deliller aramak için yola çıkarken Mera tek başına hapishanede ne yapacağını bilmez bir durumdadır. Polisler Mera’yı kodesten çıkartarak sorguya alırlar. Çapraz sorguda polisler Mera’ya gerçekleri itiraf ettirmek için büyük baskı yaparlar.

Hatta şiddete dahi başvurular. Mera köşeye sıkışmış ve ne yapacağını bilmez duruma gelmiştir. Ancak Koki’nin ona öğütlerini hatırlayarak suçlamaları kabul etmez. Polisler ne kadar baskı yapsa da Mera tüm bu işkencelere direnir.

Mera sorgunun ardından polisler eşliğinde cezaevine götürülür. Ahem kızını araca götürürken görüp ona sarılır. Onu kurtarmak için elinden geleni yapmış ancak kurtaramamıştır. Hakim Ahem’in kefalet isteğini de reddetmiştir.

Ahem’ tarafında sonuç çıkmazken Gopi ve Koki tarafında ise ipucu arayışları devam eder. İkili Gora’yı ziyaret ederek ondan bir şeyler öğrenmek isterler. Gora ise Koki ve Gopi’nin hangi yüzle buraya geldiğini söyleyerek onlara tepki gösterir. Mera’nın oğlunu öldürdüğünü söyleyen Gora onunda ölmesi gerektiğini haykırır. Hakim’den Mera’nın idamını isteyeceğini açıkça diler getirir.

Gopi Dharam tüm bunları öğrenince ne yapacaksın dediğinde Gora ufak bir şoka girer. Gora bayılırken Koki ve Gopi bu bayılmanın bir numara olduğunu düşünür. Gora’nın kirli bir oyun içinde olduklarından artık eminlerdir.

Bu arada Ahem Gopi ve Koki’yi arayarak olanları anlatır. Hakimin kefalet isteğini reddettiğini söyler. Koki tek şanslarının gerçeği ortaya çıkarmak olduğunu anlar.

Gora için gelen doktor ise onu muayene ettikten sonra Shravan ile konuşur. Gora’nın durumunun iyi olduğunu ama aşırı kan vermekten dolayı halsiz düştüğünü söyler. Shravan kan verme olayını anlayamaz. Bu arada Kokila ve Gopi’de doktorun söylediklerine kulak misafiri olurlar. İkili Gora’nın neden kan verme ipucunu takip ederlerse Dharam’a çıkabileceklerini düşünürler.

Gopi ve Kokila hemen Gora’nın kan verdiği hastaneye doğru yola çıkarlar. Konakta ise Nanya Shravan’ı sıkıştırır. Vidya’nın bebeği vermemesinden endişelenen Nanya kardeşinden karısını ihmal etmemesini ister. Modiler can derdine düşerken Nanya’da kendi zenginliğinin derdindedir.

 Kokila ve Gopi hastaneye vardıklarında hemen hemşireyi bularak ona Daram adında bir hasta olup olmadığını sorar. Hemşire Kokila’nın belirttiği soyadında hasta olmadığını ama farklı bir soyadında hasta olduğunu söyler. Koki ve Gopi Daram’ı bulduklarını düşünüp hemen görmek isterler ancak ziyaret saati dışında görevli kimseyi kabul etmediklerini söyleyerek onları çıkartır.

 Hastane bahçesine çıka Koki ve Gopi elbette vazgeçip gitmezler. Hastanenin arkasından dolanan ikili gizlice camdan Daram’ın odasına girmeyi dener. Gopi ve Koki bu denemelerinde başarılı olsalar da maalesef odadaki kişi Daram çıkmaz. Çünkü Gora durumun farkına varmış çoktan hastaları değiştirmiştir.

Gopi ve Koki başarısız olurken bir kötü haberde mahkemeden gelir. Hakim Mera’nın suçlu olduğuna karar verir. Delillerin hepsinin Mera’nın katil olduğu yönünde olduğunu dile getirir. Mera’nın tutukluluğu devam ederken Gopi ve Koki onu kurtaracaklarına dair Mera’ya söz verirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir