Masum 376.Bölüm Özeti- 2 Nisan Cuma

Sona ve Tolu SONUNDA EVLENDİ!

Masum dizisi 376.bölüm özetinde Sona, Tolu yerine Molu’yu kaçırmıştı. Madhu gizlice Sona ile konuşup ondan bilgi alırken Koki’nin şüphelerini üzerine çekmişti. Diğer tarafta Gaura ise Mera’nın oğlu üzerinde oynadığı oyunları bildiğini açıkça ona söyler. Bu oyununu ise yakında gün yüzüne çıkaracağını ve canını yakması için Dharam’ın artık engel olamayacağını söyler. İkili arasındaki kapışma son sürat devam eder. Masum dizisi 376.bölüm özeti devam ediyor.

Molu’yu kaçıran Sona’nın tek hayali ise onunla bir an önce evlenmektir. İki adamla beraber kamyonette giden Sona bunun hayalini kurar. Ancak kamyonun sürücüsü kaza yapınca küçük çaplı bir karmaşa çıkar.

Kazaya karışan adamlar Sona’yı polise şikayet edeceklerini söylerken Sona ve adamlar tam gaz kaçar. Bu esnada Sona ile Molu’yu arayan Gopi ve diğerleri şans eseri bu kazanın olduğu alana denk gelirler. Kazaya karışan adamın verdiği eşkali duyan Gopi bunun Sona olduğunu hemen anlar. Gopi ayrıca Sona’ya ait bir takı da bulur. Jigar olay yerinde bulunan polislerden yardım almak istese de polis kayıp vakalarının üstünden 24 saat geçmesi gerektiğini hatırlatarak yardım edemeyeceklerini söyler.

Gopi yaşanan son gelişmeleri Kokila’ya anlatırken Koki’nin gözü ise Madhu’nun üstündedir. Madhu bir şekilde Sona’ya ulaşmaya çalışırken Koki ise Madhu’nun bir işler çevirdiğini farkındadır. Gopi’nin anlattıklarını dinleyen Koki polisi arayacağını söyler. Sona’yı adam kaçırma suçuyla polise ihbar edeceğini vurgulayarak söyler.

Madhu Koki’nin bu kararı karşısında çok korkar. Hemen onun ayaklarına kapanarak polisi karıştırmamasını ister. Hetal’de biraz daha beklemesi gerektiklerini söyleyerek polisi şimdilik karıştırmamalarını dile getirir. Koki Hetal’in isteğinden dolayı polisi aramaktan vazgeçer.

Molu’yu kaçıran Sona ise tapınağa varmıştır. Sona’nın amacı kaçırdığı Tolu ile evlenmektir. Mabede adamlar Molu’yu getirirken yüzü kapalı olduğu için Sona hala yanlış kişiyi kaçırdığını fark edemez. Peder ikiliyi tam evlendirecekken Tolu kamyonetten sızan yağ izlerini takip ederek Sona’nın izini bulmuştur. Sona yanında zannettiği Tolu’yu karşısında görünce şoke olur. Hemen yaptığı yanlışın farkına varır.

Ancak Tolu, Sona’nın kardeşini kaçırmasından dolayı oldukça ona kızgındır. Madem Molu’yu seviyordun neden bana yakın davrandır der. Sona ise yaşanan yanlış anlaşılmayı açıklar. İkili sonunda birbirlerini gerçek anlamda anlamış olurlar. Tolu ve Sona birbirlerine sarılırlar.

Diğer tarafta Gaura ise Mera ve Modilere gününü göstermek için yeni bir plan yapmıştır. Bu plan doğrultusunda Durga’nın ayağına yağ döker. Vidya ve Shravan’da hemen Durga’yı hastaneye götürür. Gaura planın ilk kısmını tamamlamış ve konağı boşaltmıştır. Tabi Urmi hala konaktadır. Gaura Madhu’yu arayarak ondan Urmi’yi uzaklaştırmasını ister. Madhu Urmila’ya mesaj atınca Urmi apar topar konaktan ayrılır.

Gaura şimdi planın ikinci aşamasına gelir. Gopi’yi arayarak Mera’ya işkence yapacağını söyler. Gopi duydukları karşısında endişelenir ve hemen Gaura’nın evine doğru yola çıkar. Bu esnada Gaura hem Mera hem de Dharam’ın içeceklerine onları sarhoş edecek bir ilaç döker. Sarhoş olan Dharam ve Mera cilveleşirlerken bağrışmaya başlarlar. İkili sarhoşlukla gürültü çıkarır. Bu esnada Gopi Gaura konağına gelmiştir. Gopi konaktan gelen sesleri duyunca Mera’nın şiddete maruz kaldığını zannedip ağlamaya başlar. Gaura’nın bu oyunuyla Gopi çok ama çok endişelenmiş ve korkmuştur.

Tapınakta olan Sona ve Tolu’ya tekrar geri dönecek olursak Sona yaşananlardan dolayı Koki’nin onu bir daha konağa almayacağını söyler. Sona o konağa gelmemin artık tek bir yolu var der. O da Tolu ile evlenip gelin olarak gelmektir. Tolu bu teklif karşısında şaşkın olsa da Sona’nın bu isteğini kabul eder. İkili pederin yanına giderek evlenir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir