Masum 366.Bölüm Özeti- 23 Mart Salı

Vidya, Shravan’a SARILDI! Kokila TEHLİKEDE!

Masum dizisi 366.bölüm özetinde Ahem ve Dharam kavga etmişti. Ahem bu kavganın ardından Gopi ile baş başa kalınca tüm olanlardan dolayı onu suçlar. En başta Vidya’nın o aileye gelin verilmesinden tutun yaşananların hepsinin Gopi’nin hatası olduğunu ilan eder. Ahem öfkesinde o kadar ileri gider ki Gopi’ye tokat bile atacak duruma gelir ancak bu aşırı davranışından vazgeçer. Masum 366.bölüm özetiyle devam ediyor.

Bu arada doktor Modiler’in yanına gelir. Kokila’nın ameliyata alınacağını bildirir. Oldukça ciddi bir ameliyat olacağından dolayı Modiler’in her türlü sonuca hazır olmasını ister. Büyükanne ve Hetal de hastaneyi arayarak Koki’nin son durumunu öğrenir. Büyükanne tüm olanlardan dolayı perişan olmuştur.

Madhu’da telefon konuşmasına ortak olur. Kokila’ya karşı düşmanlık besleyen Madhu, Koki’nin kendi eliyle ölmesini ister. Bu yüzden de bu durumu atlatmasından yanadır. Ancak arka planda yine planlarına devam eder. Kızı Sona’dan Tolu’yu kendisine aşık etmesini ister.

Diğer tarafta Vidya Koki’nin yanına hastaneye gitmek ister. Gaura bu duruma müsaade etmez. Kimsenin konaktan çıkmasına izin vermediğini söyler. Shravan bu duruma müdahale edip Vidya’nın buna hakkının olduğunu söyler. Vidya’yı kendisinin bırakacağını sözlerine ekler.

Ancak Gaura inatçıdır ve bu evden çıkarsanız bir daha giremezsiniz diyerek ikiliyi açıkça tehdit eder. Vidya ise Shravan’ın zor duruma düşmemesi için bu isteğinden vazgeçer. Gözyaşları içinde odasına gider.

Masum 366.Bölümde Vidya ve Shravan Yakınlaşıyor…

Vidya dışarı çıkamasa da Koki hakkında bilgi almak için Gopi’yi arar. Annesinden Kokila ile ilgili son durumu öğrenir. Koki’nin ameliyata alındığını öğrenince Vidya’nın gözyaşları sel olur. Shravan Vidya’nın bu durumunu görünce hemen yanına gider. İkili birbirlerine sarılır. Vidya ve Shravan’ın birbirlerine böyle yakınlaşması oldukça güzel bir görüntü oluştururken arka planda Gaura bu durumdan hiç memnun kalmaz.

Her zamanki gibi Gaura şeytanlıklar peşinde koşmaya devam eder. Koki’nin durumunu öğrenmek için temizlikçi kılığında hastaneye gitmeye karar verir. Amacı Kokila’ya ulaşmaktır. Ancak Modiler Koki’nin kapısının önünde olduğu için Gaura rahat hareket edemez. Yere su dökerek Gopi’nin kayıp yere düşmesini sağlar. Ahem son anda Gopi’yi tutarak buna engel olur.

Masum 366.Bölüm Özeti Devam Ediyor – Gaura Koki’nin Oksijen Tüpünü Kapattı!

Gaura kılık değiştirmiş bir şekilde Koki’ye ulaşmak için fırsat beklerken beklediği fırsat sonunda gelir. Madhu Modiler için yemek hazırlayıp getirmiştir. Modiler yemek için kantine inerler. Sadece Jigar Koki’nin başında bekler. Kısa bir süre sonra Jigar’da Kokila’ya ilaç almak için oradan ayrılır. Fırsatı bulan Gaura odaya girer.

Masum Dizisinde Ahem’e VEDA!

Hemen Tıkl

Gaura Koki’den intikamını aldığını ilan ederken eline aldığı kesici bir aletle istese Koki’nin hemen işini bitirebileceğini söyler. Ancak onun istediği Koki’nin ağır ağır ölmesidir. Bu yüzden oksijen tüpünün vanasını kapatır. Gaura Koki’nin ölümünü beklerken onun bu hareketi Koki’yi tekrar şoka sokup bir anlığına uyanmasını sağlar. Gaura odadan çıkmaya çalışırken Koki eliyle onun kıyafetini tutar. Bu arada Ahem ve Gopi odaya gelince Gaura kapının arkasına gizlenerek hastaneden kaçar.

Koki’nin bilinci geçici olarak gelse de hala komada yatmaya devam eder. Gopi, Vidya tüm Modiler de komada yatan Koki için dualarını esirgemezler. Gaura ise plan proje işinden vazgeçmez. Bu sefer evde şenlik vereceğini söyler. Tabi istediği sadece şenlik değildir. Vidya’dan bu şenliğe Modileri de davet etmesini ister. Eğer Modiler şenliğe gelmezlerse Vidya’yı konaktan kovacağını ilan eder. Vidya bu istek yüzünden gözyaşlarına boğulur ancak elinden başka hiçbir şey gelmez.

Vidya odasına giderek Gopi’yi arar ve olanları ona anlatır. Guara’nın bir eğlence düzenleyeceğini ve sizin de gelmenizi istediğini söyler. Gopi kızlarının güvenliği için Ahem’le beraber geleceklerini söyler. Gaura Ahem ve Gopi’nin gelecek olmalarından son derece memnundur. Çünkü onların gelişiyle yapacağı planlarla intikam alacaktır. Ahem ve Gopi ise tüm bu planlardan habersiz Gaura’nın evine doğru yolculuğa çıkar. Gaura tüm konağı rengarenk süslemiş ve kurbanlarını bekliyordur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir