Masum 355.Bölüm Özeti- 12 Mart Cuma

Modiler Gerçekler Karşısında Yıkıldı!

Masum dizisi 355.bölüm özetinde Mera Dharam ile evlenmiş, Modiler ise tüm bunlardan habersiz bir şekilde Mera’yı köşe bucak aramışlar ancak bulamamışlardır. Herkes Mera’nın nerede olduğunu araştırırken Vidya tüm çabalarına rağmen Gaura’nın oyunları yüzünden olanları bir türlü ailesine söyleyememişti. Mera intikam hayalleriyle başladığı bu oyunda oldukça zor durumlara düşer. Dharam ile resmi olarak evlidir. Ancak ne olursa olsun onunla aynı yatakta yatmak istemez. Dharam’a bunun sahte bir evlilik olduğunu hatırlatır. Dharam ise nezaketten yoksun bir öküzün teki olduğu için Mera’yı itip kakar. Kendisinin yatakta yatacağını ve Mera’nın yerde uyuması gerektiğini söyler. Mera bu duruma itiraz etmek istese de oldukça sert ve güçlü olan Dharam’a karşı yapabileceği hiçbir şey yoktur. Masum dizisi 355.bölüm özeti devam ediyor.

Diğer tarafta Gaura ise kardeşinin resminin karşısına giderek onun intikamı için her şeyi yaptığını söyler. Artık Modiler’i rezil etmek ve kızlarına dünyayı dar etmek için tüm kozlar elindedir. Gaura’nın en başından beri planladıkları tam da istediği gibi gitmiştir. Bu arada Gaura tarafından ilaçla bayıltılan Vidya kendine gelir.

Vidya hemen Gaura’nın yanına giderek annesini aramak ister. Gaura da Vidaya da telefonu vererek annesini arayabileceğini söyler. Ancak Vidya Mera sözünü ağzından çıkarmadan telefonu elinden alır. Gopi ile konuşmaya başlayan Gaura kızının akıbetini merak ediyorsan buraya gelir öğrenirsin diyerek telefonu Gopi’nin suratına kapatır. Ne Gopi ne Vidya ne de

Ahem’i Arabayla Çarptığı Kadın Kim?

Masum 355.bölüm – Ahem’i Arabayla Çarptığı Kadın Kim?

Modiler neler olduğunu anlayamaz. Apar topar Gaura’ya doğru yolculuğa çıkarlar. Bu acelecilik yüzünden Ahem yanlışlıkla bir kadına da çarpar. Gopi hemen araçtan inerek kadının yardımına koşarken neyse ki kadının ciddi bir problemi olmaz.

Ancak Gopi kadına iyilik yapmakta kararlıdır. Bu yüzden arabayla kadını gideceği yere kadar bırakır. Kadın Gopi’nin iyiliği karşısında mahcup olurken Gopi’de kadının bu kadar iyi yürekli ama fakir olmasına üzülür.

Modiler bu olayın ardından soluğu hemen Gaura’nın evinde alırlar. Gaura evlerine gelen Modiler’e yine oyun oynamak ister. Ancak Vidya kilitli kaldığı odadan kurtularak bu oyunu bozar. Gaura’nın her şeyi planladığını haykırır. Modiler duydukları karşısında şoke olurken Gaura’nın intikam dolu kahkahaları tüm konağı inletir. Bu arada Gopi’nin yolda gördüğü iyi niyetli kadın ve Shravan’da konağa gelirler. Bu kadın Shravan’ın annesidir. İkili de Gaura tarafından zorla kullanılıyorlardır.

Gaura ise kazanmanın mutluluğuyla Koki’nin kolundan tutarak onu kardeşinin fotoğrafı ve küllerinin olduğu odaya çıkarır. Modiler bu durumdan dolayı şoke olurken Koki, Gopi’nin haklı olduğunu ve gördüğü fotoğrafın gerçek olduğunu da anlamış olur. Gaura ise tüm gerçekleri bir bir anlatır. Geçmişte kardeşinin Kokila’nın attığı tecavüzcü iftirası ile tüm köye rezil olduğunu ve kovulduğunu, ardından gittikleri hiçbir yerde tutunamadıklarını anlatır. Tüm bunlara dayanamayan kardeşinin ise en sonunda kendini ateşe vererek yaktığını söyler.

Masum 355.Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Masum 355.bölüm

Herkes Gaura’nın anlattıklarını şaşkınlık içerisinde dinler. Gaura bu yangın esnasında gözünü de kaybettiğini söyler. Koki kendini anlatmak ister. Tüm bunların bir yanlış anlaşılma olduğunu anladığında hemen Gaura ve ailesini aradığını ancak bulamadığını anlatır. Tabi Koki’nin bu sözleri Gaura için hiçbir anlam itiraf etmez. Koki’nin döktüğü tüm gözyaşları hiçbir anlam ifade etmez.

Gaura Koki’nin kolundan tutarak onu konaktan kovmak ister. Koki torunlarını bu intikama bulaştırmamasını söylese de Gaura senin yaptıklarının bedelini onlar ödeyecek diye haykırır. Son olarak söz sırası Gopi’ye gelmiştir. Gopi, Koki’nin artık suçsuz olduğunu şimdi suçlunun Gaura olduğunu ilan eder.

Koki Gaura’ya güvenerek ona evini açmış ve dostluğunu istemiştir. Ancak Gaura şeytani planlar yapmış ve bu güveni boşa çıkarmıştır. Gopi bu ağır sözlerin ardından kızlarına hazırlanmalarını söyler. Derhal bu konaktan ayrılacaklardır. Gaura’nın bir daha Modi konağına da yaklaşmamasını ister. Vidya eşyalarını toplamak için giderken Mera yine herkesi şoke eder. Mera, Modi konağına gelmek istemediğini ilan eder. Dharam ile artık evli olduğunu ve Modiler’in korumasına ihtiyacı olmadığını duyurur. Mera’nın bu sözleri en çok Ahem’i üzerken işler giderek içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir