Masum 317.Bölüm Özeti- 2 Şubat Salı

Gopi Hapisten ÇIKTI! Modiler Paramparça…

Masum dizisi 317.bölüm özetinde Gopi yıllar süren esaretin ardından hapishaneden çıkmıştır. Gopi ailesini tekrar göreceği için oldukça heyecanlıdır. Konağa eli boş gitmemek için önce alışveriş yapar. Ardından da konağa doğru yolculuğa çıkar. Bu esnada pazar yerinde hırsızlık yapan iki motorcuya denk gelir. Gopi onlara bağırırken iki hırsız Gopi’nin sesini tanır. Bu iki hırsız daha doğrusu ikizler Tolu ve Molu’dur. İkili Gopi’yi takip eder. Ardından gözlerini bağlayarak onu pazar yerinden kaçırırlar. Gopi neler olduğunu gözleri açılınca anlar. Çünkü gözleri açıldığında Modi konağının önündedir. Gopi onu kaçıran ikilinin Tolu ve Molu olduğunu anlar. Ardından ikizlere sarılıp hasret giderir. Ayrıca hırsızlık yaptıkları için iki afacanın kulaklarını da çekmeyi unutmaz. Masum dizisi 317.bölüm özeti devam ediyor.

Gopi ardından heyecan içinde Modi konağına ilerler. Hetal ve büyükanne Tolu ve Molu’yu nerede olduklarını sorar. İkili köşeye çekildiğinde arkalarından Gopi çıkar. Gopi Hetal ve büyükanneyi gördüğünde şaşırır. Çünkü ikili çok değişmiştir. Büyükanne tekerlekli sandalyede otururken Hetal ilerleyen yaşından dolayı gözlük takmıştır. Gopi yıllar sonra gördüğü ailesiyle hasret giderir. Herkes onu çok özlemiştir. Gopi henüz farkında olmasa da onun gidişi birçok şeyi değiştirmiştir.

Gopi’nin bu değişimden elbette haberi yoktur. Gopi konakta Kokila’yı göremediği için hemen Hetal’e Koki’yi sorar. Hetal, Gopi’ye bir şey söyleyemez. Tek söyleyebildiği Koki’nin Urmila’nın yanında olduğudur. Gopi, Koki’nin Urmi’yi ziyarete gittiğini zanneder. Jigar’dan kendisini Koki’ye götürmesini ister. İkili beraber arabaya binerek Urmi’nin evine doğru gider.

Gopi evin avlusuna girdiğinde yerde çamaşır yıkayan bir kadın görür. Çok geçmeden onun Kokila olduğunu fark eder. Gopi’nin gözleri hemen dolmaya başlar. Bu arada Koki’de arkasına döndüğünde Gopi’yi görür. Anne kız uzun süre sonra birbirlerini görmenin mutluluğunu yaşar. İkili birbirlerine sarılırlar. Gopi, Kokila’ya neler olduğunu sorar ancak Koki cevap vermez. Bu arada Urmila yukarıdan Kokila’ya bağırmaya başlar. Hızını alamayıp aşağı iner ve Koki’yi kolundan tutarak içeri çeker. Urmi işlerini aksattığı için Koki’yi pataklar. Gopi şok içerisinde bu durumu izler.

Gopi Koki’ye yalvarır ve neler olduğunu anlatmasını ister. Bu esnada çocuk sesi gelir. Gopi gelenin Mira olduğunu zanneder. Ancak gelen kişi Rashi’dir. Gopi Rashi’ye sarılır ancak sarılması esnasında geçmişte Radha’yı öldürdüğü anlar kafasında canlanınca ürperir. Gopi gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Kokila’nın yanına gidip gözyaşları içinde ona neler olduğunu sorar.

Koki tüm gerçekleri bir bir anlatmaya başlar. Talihsiz olaydan sonra Pari’nin Rashi’yi istemediğini söyler. Radha’nın tüm yaptıklarından sonra Pari bebeği konakta istememiştir. Rashi bu yüzden Urmila’nın evinde büyümüştür. Diğer yandan Daval ile Kinjal ayrılmış, Kinjal Modi konağında yaşamaya başlamıştır. Urmila ise yaşadığı bir kaza yüzünden tüm hafızasını kaybetmiştir. Kaza Kinjal’in eşyalarını almak için Urmi evine geldiğinde yaşanmıştır. Kinjal yanlışlıkla saksıya çarpıp saksı Urmi’nin kafasına düşmüştür. Kokila kızının Urmi’nin bakımını üstlenmemesinden dolayı kendisi üstlenmiştir. Bu yüzden Urmi’nin evine gelmiş ve onun hizmetçisi olmuştur.

Gopi’nin merak ettiği bir diğer konuda Ahem’dir. Kokila’ya Ahem’in nerede olduğunu da sorar.  Kokila tüm olanlardan sonra Ahem çocukları da alıp Delhi’ye taşınmıştır. Ahem yaşananlardan dolayı da Kokila’yı sorumlu tutmuştur. Radha’nın yaptıkları, yaşananlar her şeyin suçunu annesinde görmüştür. Hatta Ahem daha da geriye giderek Gopi’yi ona annesinin bulduğunu ve tüm bu acıların başlangıcını Kokila’ya dayatmıştır. Gopi bunca yıllık esaretin ardından mutluluk içerisinde ailesinin yanına gelirken karşılaştığı tek şey acı olmuştur. Tüm ailesi parçalanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir