Masum 277.Bölüm Özeti- 24 Aralık Perşembe

Ahem, Gopi ve Masterji’nin YAKINLAŞMASINI KISKANIYOR!

Masum dizisi 277.bölüm özetinde Rashi miniklere gizlice abur cubur yedirmeye devam ederken bunu herkesten saklar. Jigar, Rashi’nin miniklere size verdiklerimi kimseye söylemeyin demesini duysa da Jigar’ı kandırmayı başarır. Diğer yandan konağa gelen öğretmen Mira’yı sınava hazırlamaya devam eder. Gopi’nin eski okulundan tanıdığı olan yeni öğretmen Masterji oldukça eğlenceli ve bir o kadar da yetenekli biridir. Gopi Masterji’nin Mira ile oldukça iyi anlaşmasına ve ikilinin  mutlu bir şekilde ders çalışmasından memnundur. Tam tersi Masterji’de Gopi’ye yardım etmekten çok mutludur. Masum dizisi 277.bölüm özeti devam ediyor.

Rashi yalanlardan sonra evin işlerini ve çocukların sorumluluklarını da ihmal eder. Minikler sabah okula gitmek için kravatlarını bağlatmak ister. Ancak Rashi uykusunu bölmez. Jigar’ın da işlerinin yoğun olması minikleri çaresiz bırakır. Her zamanki gibi Gopi çocuklarla ilgilenir ve onları okula hazırlar. Tabi Kokila bu durumu uzaktan izleyip görüyordur. Kokila bu durumdan hiç ama hiç hoşnut değildir.

Ahem, Gopi’yi Kıskandı!

Evin yeni öğretmeni Masterji ise sihirbazlık yetenekleriyle Mira’ya mini bir gösteri yapar. Ayrıca Masterji Gopi gelince ona da minik bir gösteri yaparak aniden taç çıkartıp Gopi’ye takar. Gopi bu durumdan eğlenirken Ahem uzaktan ikiliyi izleyerek sinir olur. Masteji’nin Gopi’ye yaklaşmasını Ahem kıskanmış ve rahatsız olmuştur. Gopi bu eğlenceli sürprizden sonra minikleri okula yollar.

Rashi ise güzellik uykusundan daha yeni uyanıp kahvaltıya teşrif eder. Tabi Koki tüm bunları tek tek görüyordur. Elbette sözünü Rashi’den de eksik etmez. Hetal ve Kokila’da bu durum üzerine konuşurlar. Rashi’nin hiçbir iş yapmaması Hetal’i de rahatsız etmiştir. ( Anacım zenginsiniz o kadar ne bu kasıntılı haller az sakin olun).

Gopi ise Masterji’nin odasının önünden geçince garip meditasyon sesleri duyar. Masterji yoga yapıyordur. Gopi Masterji ne yaptığını sorar. Masterji hemen onu da Yoga’ya dahil eder. Gopi’ye gözlerini kapattırır ve nefes egzersiziyle yoga yaptırır. Gopi gözlerini kapatıp denileni yaparken Masterji Gopi’yi izleyip aşk dolu gözlerle ona bakar. Anlayacağınız öğretmen gönlünü Gopi’ye fena kaptırmıştır.

Rashi güzellik uykusunda
Rashi Evdekilerin Gözüne Batar!

Diğer yandan Hetal Rashi’yi tatlı dille uyararak sorumluluklarını yapmasını ister. Ancak ertesi gün olduğunda Rashi yine uyumaya devam eder. Çocuklara ise Gopi bakar. Üstelik miniklere yedirdiği abur cuburlar yüzünden çocuklar diş ağrıları çekiyordur. Rashi apar topar aşağı gider. Miniklerin beslenme çantaları hazır değildir. Gopi yoğunluğu sebebiyle Tolu ve Molu’ya yetişememiştir. Rashi çocuklara para verir ve okuldan almalarını ister. Koki, Rashi’nin bu durumunu takip etmeye devam eder.

Masum 24 Aralık 277.Bölüm Özeti Devam Ediyor.

Masterji ve Mira’nın çalışmaları ise devam eder. Masterji Mira’nın yanlışlarını düzelterek onun çok başarılı olduğunu Gopi’ye gösterir. Amacı Gopi’nin mutlu olmasını görmektir. Ona olan öğretmen Gopi’yi mutsuz görmeyi istemez. Bu amaçla gizlice Mira’nın gireceği okulun sınav sorularını alır. Tek isteği Gopi ve onun mutluluğudur. Nitekim Mira’da sınavı bu sayede başarıyla geçer. Gopi ve Mira çok mutlu olur.

Ouy tontiş yazık sana 🙁

Rashi’nin abur cuburları yüzünden Tolu’nun dişi okulda da ağrır. Rashi herkesten gizli Tolu’yu doktora götürür. Dişçi epey masraf çıkartır. Rashi bu yüzden tedaviyi yaptırmaz ancak Tolu’nun diş ağrısı geçmez. Rashi durumu herkesten saklamaya çalışsa da ertesi gün Tolu’nun yüzü davul gibi şişer. Urmi Vidya ile kavga ettiklerini söyleyerek diş ağrısını ört pas etmek ister. Ancak hem Kokila okula gidip gerçeği öğrenir hem de Gopi Rashi’nin cüzdanında dişçi muayenesine ait kağıtlar bulur.

Kısaca Rashi ve Urmi’nin yalanı ortaya çıkmıştır. Gopi Urmi’yi evden kovarken Urmi öfkelenir ve Gopi’ye intikam yeminleri eder. Rashi içinse aksilikler bitmez. Evden yemek hazırlamak yerine gizlice miniklere para veriyordur. Minikler kantinde zehirlenince Rashi bu yalanında ortaya çıkacağını düşünür. Bu olayında açığa çıkması Rashi’yi korkutur. Diğer korku yaşayan kişi ise Masterji’dir. Sınav sorularını çaldığına dair delilleri kalem kutusunda konakta unutur.

Eğer kalemlik açılırsa onunda yalanları ortaya çıkacaktır. Sizce Rashi ve Masterji yakalanacaklar mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir