Masum 259.Bölüm Özeti- 6 Aralık Pazar

Gopi ve Ahem Yıllar Sonra EL ELE TUTUŞTU!

Masum dizisi 259.bölümde Kokila hafızasını kaybetmiş ve eve getirilmiş, Radha ve Tripti bu olay sayesinde rahat bir nefes almıştı. Bu arada Gopi kazadan önce konaktan gitmek için hazırlanırken kaza Kokila’yı adeta bir meleğe çevirir. Masum 259.bölüm özeti devam ediyor.

Koki Gopi’ye karşı sınırsız iyiyken Ahem’e karşı ise oldukça öfkelidir. Ahem ise annesine elbette söz edemez. Gopi’nin gitmesini isterken şimdi Kokila’nın isteği doğrultusunda gıkını çıkaramayıp razı gelir. Tabi bu durum minikleri oldukça sevindirir. Özellikle büyükannede bu duruma çok sevinir.

Bu arada Daval’a ise küçük bir parantez açmakta fayda var. Hırsızlar tarafından tehdite uğrayan Daval oldukça farklı işlere bulaşır. Kinjal Daval’ın bu hareketlerini görünce epey şaşırır. Koki’nin durumu oldukça kötü olmasına rağmen Daval gizemli işler peşinde koşuyordur. Kinjal Daval’ın kendisini aldattığından şüphelenmeye başlar.

Kokila evin miniklerini oğlu zannediyor 😀

Koki’nin durumu ise giderek tuhaflaşır. Evini, ailesini hiçbirini doğru düzgün hatırlamıyordur. Evin miniklerini çocukları sanar. Tolu ve Molu’yu Jigar ve Ahem ,Vidya’ya da Kinjal diye seslenir. Doktorun tavsiyelerinden dolayı Modiler Koki’ye çok müdahale etmez.

Ayrıca Koki Ahem ve Gopi’yi karı koca zanneder. Onların da el ele tutuşmasını ayrı durmamalarını ister. İkili el ele tutuşur. Gopi yıllar sonra Ahem’in elini tutarken oldukça utanır. Koki yanlış hatırladıklarından bir diğeri ise Radha’dır. Koki Radha’yı Meeti ile karıştırır. Radha’yı konağın hizmetçisi olarak görür.

Bu arada Gauri’de konağa gelir. Kokila onu görünce hafızasını kaybetmesine rağmen geçmişten anılarını anımsar. Bu anılar minik Mira ile geçirdiği güzel zamanlardır. Bu küçük kıza karşı oldukça sıcak duygular hisseden Kokila onun kendileriyle kalmasını ister. Hayatını kurtardığı içinde minnet borcu hisseder.  Tabi bu konuşmaları duyan Radha duruma oldukça bozulur. Tabi Radha Kokila yokken Mira’ya işler yaptırmayı da ihmal etmez.

Kokila Jigar’a Çok FenaTaktı ! Onu Sapık Zannetti 😀

Koki ayrıca Jigar’la Rashi’yi görünce de durumu yanlış anlar. Jigar Rashi’nin elini tutarken görüp onu sapık zanneder. Modiler araya girerek Jigar’ı şoför olarak tanıtır.  Koki Rashi’yi kardeşi Jigna zannediyordur.

Bu arada Modiler’in Mira’yı görünce hissettikleri duygular Mira’da da başlar. Mira miniklerle konağı gezerken farklı hisler içine düşer. Konakta gezerken konağın her yerini daha önce gezmiş gibi hisseder. Bu duygu Mira’yı etkiler. Mira sunağa giderek dua eder.

Diğer yandan Kokila’nın Jigar takıntısı tüm hızıyla devam ediyordur. Koki Jigar’ı bir daha konakta görünce ne aradığını sorar. Jigar iş için geldiğini söylese de Koki onun gitmesini ister. Koki ayrıca Gopi’yi de Ahem’in odasına yollar. Ahem Gopi’yi odasında görünce ona çıkışır. Koki Ahem’in Gopi’ye bağırdığını duyunca o da Ahem’i fırçalar. Ahem dengesini kaybedip Gopi ile beraber yatağa düşer. İkili yakınlaşırlarken Koki odasına geri gider. Yolda ise Jigar’ı tekrar görür. Jigar Rashi’nin odasına giriyordur. Jigar’a kıl olan Koki hemen odaya girerek neler olduğunu sorar. Jigar yalan söylemeye çalışsa da Koki ikiliyi yakalamıştır. Öfkeyle ikiliye kızan Kokila Jigar’a tokatı geçirir. Rashi ve Jigar neye uğradıklarını şaşırırlar. Ancak ikili durumu idare etmek için sessiz kalırlar. Koki ayrıca Jigar’ı evden kovar. Bu arada Modiler de sesleri duyup odaya toplanır.

Jigar Evden Atıldı !

Jigar zavallı dışarıda avluda battaniye döşek yatar. Koki taka taka zavallıya takmıştır. Bu arada Ahem ile Gopi’de aynı odada uyurlar. İkilinin ilk yılları gibi biri yatakta diğeri yerde uyur. Sabah olduğunda Ahem uyuya kalır. Gopi Ahem’i uyandırmak istese de onun azarlarıyla karşılaşır. Bu arada Vidya ise anne ve babasının sürekli kavga etmesine üzülür.

Bu arada Daval ise peşindeki hırsızları polise yakalatarak onlardan tekrar kurtulmayı başarır. Modi konağında ise Gopi ve Rashi Koki’nin hafızasını geri getirmek için plan yaparlar.

Gopi Tekrar Bilgisayarı Bir Güzel Yıkadı!

Plan geçmişte Gopi’nin Ahem’in bilgisayarını yıkadığı anı tekrar Koki’ye hatırlatmaktır. Koki Gopi’yi bilgisayarı yıkarken görünce hafızası geçmişe gidip tekrar gelir. İkili başarısız olduklarını düşünse de bu durum Koki’nin hafızasının er yada geç geleceğine dair bir sinyaldir.

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir