Masum 25.Bölüm Özeti – 16 Nisan Perşembe- Kokila Rashi’ye EZİYET EDİYOR!

Masum dizisi 25. bölüm izle! Masum dizisi son bölümde neler oldu? Masum dizisinde Kokila Rashi’yi konağın sorumlusu ilan etmiş ancak Rashi bu sorumlukların altında yavaş yavaş ezilmeye başlamıştır. Yemek yapmak, temizlik bulaşıklar Rashi’nin başı beladadır resmen. Rashi bu durumdan Gopi’ye işi atarak kurtulmak istesede Kokila buna izin vermez. Rashi istemeye istemeye de olsa bulaşıklara bir güzel girişir. Kokila’nın konağın sorumluluğunu vermesindeki amacıda böylece belli olmuştur.

Rashi Bulaşıkları Yıkayacak!

Hint dizisi Masum 25. bölüm fragmanı ve özeti sizlerle. Rashi Gopi’yi görünce tüm işi ona yıkmaya çalışır. Senin yaptığın hataların bedelini ben ödüyorum senin yüzünden bu duruma düştüm tüm bulaşıkları sen yıkayacaksın der. Tabi Kokila Gopi’ye seslenince Gopi mutfaktan kaçar. Rashi ise bulaşıklara tekrar döner ve ufak bir sakarlık yaparak tabakalrdan birini kırar. Camları temizler ancak bir cam parçasını temizlerken farketmez ve orada bırakır.

Diğer yandan Gopi telefon çaldığını duyunca açmaya gider. O esnada Ahem’de telefona uzanıyordur. İkili karşılaşırlar. Ahem Gopi’yi eskisi gibi sürekli karşısında görmeye başlayınca sinirleri bozulur ve Gopi’ye kızar. Bu karmaşada telefonuda açamazlar elbette.

Kinjal’in Başı Dertte!

Kinjal ise kırılan telefonu yüzünden Umang ile konuşamıyordur. Yani gece vakti gelen bu telefon Umang olabilir. Kinjal telefon tekrar çalınca Ahem’den önce telefonu almaya koşar.Ancak ahem ondan nce telefonu açmıştır. Ancak telefonda arayan kişi konuşmuyordur.

Kinjal pusuda bekler ve brdaha çalarsa kendisi açacaktır. Kinjal nitekim istğini yapar ve telefonu açınca Umang ile konuşmayı bekler ancak gizemli adam konuşuyordur. Umang’ın bu oyunu bizi epey sıktı bakalım nereye kadar sürecek.

Gopi Ahem Yakınlaşması

Ertesi gün ise olanlar olur. Rashi’nin mutfakta bıraktığı cam parası bilin bakalım kimin ayağına batar. Elbette Kokila’nın ayağına batar. Kokila acı içerisinde bağırmaya başlar. Kokila hemen Rashi’yi yanına çağırır. Dün gece bulaşıkları yıkarken cam kırıp kırmadığını sorar. Rashi hemen inkar eder ama ortalıkta cam parçası vardır. Rashi suçu kime atacağını bilemez. İlk fare yaptı, hayır hayır Mani yaptı der yok yok Gopi yapmıştır der. Kokila sırayla herkese mutfağa kimlerin gelip gelmediğini sorar. Gopi ve Mani gelmediğini söyler. Yani suç Rashi’nindir. Kokila epey Rashi’ye bağırıp kızar.

Buarada yine Hintlere özgü gelenekler yapılır. Gopi ve Ahem törende yan yanadır. Tabi bu tarz törenler yapılırken yine tatlılar ve tören yiyecekelri yapılacaktır. Rashi bu duurmdan yine memnun değildir. Her şeyi o yapacaktır. Kokila tek tek işleri Rashi’ye sayar.

Ağır İşler Rashi’ye Rahat İşler Gopi’ye

En ağır işler rashi’ye verilirken en hafif olanlar Gopi’ye verirlir. Kokila Rashi’yi bütün bu işler yetmezmiş gibi birde tören için alışverişe yollar. Birkaç siparişi eksik söylediği için Kokila Rashi’ye ulamaya çalışır ancak beceremez. Bunun üzerine o da peşinden gider. Rashi’de tören için kıyafetler alacakken karnının acıktığını hisseder. Normalde geleneklerine göre oruçlu olduğu için birşeyler yememsi gereklidir ama dayanamaz ve bir satıcıdan yiyecek alıp yemeye başlar. Kokila onu tatlıcıda görünce çok kızar. Bayram orucunu bozup bozmadığını sorar. Rashi inkar eder ve durumu kurtarmaya çalışır.

Hetal Bayıldı!

Bu arada konakta Hetal bayılır. Gopi ve Jigar çok endişelenirler. Gopi Hetal’e şekerli su içirir. Bu arada Kokila gelir ve Gopi’ye kızmaya başlar. Hetal’in orucunu mu bozdun sen der. Gopi’yi tebrik edeceğine ona kızar. Doktorluk yaparak nasıl Hetal’in orucunu bozarsın diye kızar.

Bu arada doktor gelir ve Hetal’i muane eder. Hetal’in şekerinin düştüğünü söyler ve şekerli su vererek onu olası bir kötü durumdan kurtarmışsınız diye tebrik eder. Kokila ise söylediği sözleri yutmak zorunda kalır. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir