Masum 245.Bölüm Özeti- 22 Kasım Pazar

Radha Mira’yı ÖLDÜRMEK İSTİYOR!  

Masum dizisinde Radha Gopi’yi öldürme planları yapmış, bir çoğunda başarısız olsa da en sonunda kolunu yaralamıştı. Diğer tarafta ise Urmila Daval ve Kinjal’e takmış durumda. İkilinin yan yana gelmelerini istemeyen Urmi onları rahatsız etmek için elinden geleni yapar. Urmi bu amaçla gizlice gidip Kinjal ve Daval’ın yataklarındaki vidaları söker. Madhu ise Urmi’nin bu şüpheli hareketlerine anlam veremez. Ancak Umri Kinjal ve Davalı rahat ettirmeyeceğine ant içmiştir. Urmi’nin asıl amacı ikilinin Madhu’nun ısrarlarıyla çocuk yapmalarını engellemektir. Urmi çocuk olursa bu evde ne yaparım düşüncesiyle Kinjal ve Daval’ı rahat bırakmaz. Masum 245.bölüm özeti devam ediyor.

Nitekim akşam olduğunda Kinjal ve Daval uyumaya gidince yataklarının içine düşerler. Herkes bu sese gelip neler olduğunu sorunca durumu görür. Madhu bunu Urmi’in yaptığını söylerken Urmi sonuna kadar inkar eder. Sonu olarak ikili geceyi ayrı geçirirler ve Urmi isteğine kavuşur.

Modi konağında ise Radha Gopi’yi öldürmek için planlarına devam eder. Manyak kız gözleri dönmüş şekilde Gopi’nin peşindedir. Radha bu sefer Gopi’yi kömür gazıyla zehirlemek ister. Gopi ellerini kınaladıktan sonra bahçeye çıkar. Radha kınaları daha çabuk kurusun diye Gopi’ye kömür yakar ancak içine onu bayıltsın diye duman yapacak şeyler katar. Gopi kömür dumanının altında kalınca önce öksürmeye sonra da havasızlıktan bayılmaya başlar. Durumu fark eden Kokila hemen Gopi’ye koşar. Modiler Gopi’yi ayıltmaya çalışırlar. Radha Gopi’nin öldüğünü düşünerek sevinirken Gopi uyanır. Dumanı çok fazla solumadığı için sadece bayılmıştır.

Ancak Gopi’nin tek sorunu bu değildir. Ansızın gelen baş dönmesi de çoğalmıştır ve buna anlam veremiyordur. Akşam olduğunda ise Rashi doğum günü unutulduğu için mutsuzdur. Herkesin onun özel gününü unuttuğunu zanneder. Elbette Modiler böyle bir günü unutmaz. Herkes Rashi’ye sürpriz yapar ve onu mutlu ederler. Ancak Urmi kızının doğum günü unutmuştur. Rashi bu yüzden Urmi’ye burun kıvırır.

Sabah olduğunda Modiler çocuklar için parti organize etmiştir. Rada, Gopi ve Mira’yı mutlu görünce yine morali bozulur. Üstüne Ahem’de gelip muhteşem bir aile profili çizince üçlü Radha onları hem çok kıskanır hem de çok öfkelenir.

Masum 245.Bölüm Özeti- 22 Kasım Pazar

Diğer tarafta ise Urmila’nın korktuğu başına gelir. Daval ve Kinjal’i birbirinden ayırmaya çalışsa da çok geç kalmıştır. Kinjal tüm aileye hamile olduğunu söyler. Ardından herkes Modi konağına gider. Kinjal gibi bir anne adayımız daha vardır. Baş dönmeleri ve mide bulantıları olan Gopi’de hamile olduğunu öğrenir. Gopi kendi durumunu herkese söylemek ister ancak bunu beceremez. Bir ara hamileyim dese de Kinjal bunu üstüne alınır ve o herkese hamile olduğunu açıklar. Tüm konak mutluluktan havaya uçar.

Gopi utangaçlığından dolayı kendi durumunu bir türlü söyleyemez. Ertesi gün Ahem’in sefer kabının içine hamile olduğunu yazan bir bir not bırakır ancak not yanlışlıkla yere düşer. Radha’nın öldürme planları ise değişmiştir. Gopi’ye zarar vermenin yolunu Mira’yı öldürmekte bulur. Mutfakta Mira’nın üzerine malzemeleri düşürmeye çalışır. Mira tam malzemelerin altında kalacakken Kokila onu çağırır ve son anda kurtulur. Ancak Radha vazgeçmez. Mira’yı bu sefer kandırarak kilere götürür. Ona dolaptan bir şey aldırmaya çalışır. Amacı dolabı Mira’nın üzerine yıkmaktır.

Bu arada içeride işlerini yapan Modiler kopan gürültüye koşarlar. Gopi kilere girince Mira’yı dolabın altında sıkışmış görür ve çığlık atar. Kokila’nında yardımıyla Mira dolabın altından çıkarılır. Neyse ki Mira’nın ciddi bir problemi yoktur. Bu durum Radha’nın moralini bozar. Anne ve kızını yeniden mutlu görmek onu hiç mutlu etmemiştir.  Ancak Radha Mira’yı öldürmek için planlarına devam edecektir. Bu sefer ki planı ise tapınağa giderken arabanın camından dışarıyı izleyen Mira’yı yoldan gelen araçların altına atmak olacak. Sizce Radha Mira’ya zarar vermeyi başaracak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir