Masum 232.Bölüm Özeti- 9 Kasım Pazartesi

Urmi Kokila’yı ÖLDÜRECEKTİ!

Masum dizisinde Umang’ın Radha üzerindeki oyunları devam eder. Umang Radha’ya sürekli ilgi göstererek onun aklını başından almaya çalışır. Modi konağında ise Rashi’nin gidişiyle oldukça büyük bir eksiklik havası hissedilir. Yemek masasında Rashi’nin yeri boş kalmıştır. Minik bebekler Tolu ve Molu yoktur. Hetal torunlarını özlerken Kokila bile Rashi’ye onca laf etmesine rağmen eksikliğini hissediyordur. Ayrıca her ne kadar Jigar bunu kabullenmese de o da çocukları ve eşinden ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşar. Tam tersi Rashi’de Jigar’a oldukça alışmıştır. Bebekleri ile uyurken bebekler ağlayınca Jigar’a seslenip bebeklerle ilgilenmesini ister. Ancak Rashi gözlerini açtığında Jigar’ın yanında olmadığını fark eder. Rashi annesinin evindedir. Masum 232.bölüm özeti devam ediyor.

Modi konağında Rashi’nin eksikliği hissedilirken Urmi’nin evinde tam kaos vardır. Kinjal ve Rashi birbirlerine girmişlerdir. İkilinin birbirine girme sebebi ise her zaman olduğu gibi Urmila’dır. Urmi sütün herkese yetmesi ve masraf olmaması için içine su karıştırır. Kinjal’de bunu Rashi’nin yaptığını düşünerek ona parlar. Burada ipleri ele almaya çalışan kişi Madhu olur.

Ertesi gün Modi konağında gerek Hetal’in hüzünlü hali gerekse Gopi’nin mutsuzluğu Kokila’yı harekete geçirecektir. Koki her zaman olduğu gibi olayları düzeltmek için kendi yöntemlerini kullanır. Kokila’nın planıyla ilk yüzleşen Urmila olur. Urmi sabah erkenden kapının çalmasıyla uyanır. Sütçünün geldiğini düşünerek kapıya bakmaya gider. Ancak gelen kişi sütçü değildir. Modiler cümbür cemaat Urmi’ye gelmiştir. İçlerinde sadece Jigar yoktur. Modiler topluca Urmi’nin evine gelince haliyle ev ana baba günü olur. Oldukça küçük eve onca insanın sığması zordur. Ancak Kokila’nın planı bu şekildedir ve herkes burada kalacaktır.

Masum 232.Bölüm Özeti- 9 Kasım Pazartesi

Hetal torunu ile hasret giderirken Kokila’da durumu açıklar. Bu durumdan hiç haz etmeyen kişi elbette her zamanki gibi Daval’dır. Şaka şaka Urmila’dır. Urmi onca Modi’nin evine girmesiyle ekonomik buhrana gireceğini düşünür.

Modi konağında uyanan Jigar ise kimseyi göremediği için kızgındır. Tüm ev halkı ondan habersiz hareket etmişlerdir. Jigar işe gittiğinde de aynı durumla karşılaşır. Ahem abide ortalıkta yoktur. Bu arada Urmi’nin evde yine kıvılcımlar çakmaya devam eder. Koki ve Hetal yemek hazırlamak için mutfağa girerler. Urmi ise bu kadarına dayanamaz. Evi adeta yağmalanıyor gibidir. Koki’nin karşısına geçip hop der. Benim evimin ekonomisi bu kadarına yetmez. Koki ise Urmila’nın bu sözlerine meydan okur. Evin mevcut bütçesiyle gayet iyi yönetilebileceğini söyler. Urmi anahtarları Kokila’ya verir.Bu meydan okuma karşılığında Urmila’da Modi konağının anahtarlarını alır. İddia oldukça büyüktür.

Urmi iddianın etkisiyle hemen şeytanlıklarına başlar. Gidip elektrikleri keser. Elektrikler gidince Urmi’nin evi klimalar durduğu için hamama döner. Herkes sıcaktan kavrulmaya başlar ancak Urmi planından çabuk vazgeçer. Yaptığının hemen anlaşılabileceğini düşünür. Ancak Urmi yine de vazgeçmez. Bu sefer mutfağa gidip tencerenin sapını gevşetir. Herkes yer sofrasında çorbayı beklerken Radha sapı gevşemiş tencereyi yere düşürür ve tüm çorba ziyan olur. Radha bunu bilerek yapmadım der Urmi ise keyifle sırıtır.

Diğer tarafta Jigar ise koskoca konakta tek başınadır. Hem ailesini hem çocuklarını özlemiştir. Modiler ise zaten küçücük evde kalmanın zorluğu varken Urmi’nin bitmek bilmez oyunlarıyla uğraşırlar. Urmi suları saklar, sinekleri musallat eder yapar da yapar. Anahtar iddiasını kazanmakta kararlıdır. Öyle ki gözünü karartıp Kokila’yı büyük faciaya sokacak bir plan yapar.

Bu plan havalandırma amaçlı tavana asılı pervanenin vidalarını gevşetmektir. Urmi vidaları gevşetir ve pervaneyi sonuna kadar açar. Pervane Urmila’nın kafasına doğru inecekken Ahem durumu fark edip hemen pervaneyi kapatarak annesini kurtarır.

Tüm bu aksilikler bir yana Kokila’nın planı iyi gidiyordur.. Rashi kalabalık içinde yaşanamayacağını düşünürken Jigar’da bu sessizlikte yaşanılmayacağını düşünür. Sizce Koki’nin planı küsleri barıştıracak mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir