Masum 22.Bölüm Fragman- 13 Nisan Pazartesi

Kokila Gopi’yi EĞİTECEK!

Masum dizisi 22. bölüm izle! Masum dizisi son bölümde neler oldu? Hint dizisi Masum 22. bölüm fragmanı ve özeti sizlerle.

Masum dizisinde rashi yine gopi’yi yanlış yönlendirmiş ve onu zor duruma düşürmüştü. Ahem’de bütün bunlara dayanamayarak konağı terk etmişti. Rashi gopi’yi yönlendirmeye devam eder. Ona buun gitmen için büyük bir fırsat olacağını söyler. Ahem’in dönmesi için senin gimten lazım der. Kokila ise ahem’in tepkisine ve gitmesine çok üzülür ve bu sorunu nasıl çözeceğini düşünmeye başlar. Ahem ise öfke doludur. Kokila ahem’i ziyarete gider ve bu sorunu çözmeye karar verir. Ahme’e sorunun çözdüğünü söyler ve ahem’in eve geri dönmesini ister.

Masum dizisinde Ahem’de annesinden özür diler. Öfkesinden dolayı annesine kötü sözler söylemiştir. Kokila ahem’i konağa dönmesini söuledikten sonra ikili beraber eve döner. kokila herkesi toplar.önemli Bir açıklama yapacağını söyler. Bu arada ahem gopi’nin gittiğini düşünürken onu konakta görünce şaşrırı. Annesi bu sorunu çözdüğünü söylemişti. Ancak gopi hala konaktadır. Ahem annesini yalancılıkla suçlar. Kokila yalan söylemediğini durumun biraz farklı olduğunu ahem’e anlatır. Evet gopi konakta yaşayacaktır ancak bir gölge gibi. Kimsenin varlığından haberdar olmayacağı bir gölge gibi yaşayacaktır.Kokia bu kararı herkesse açıklar.

Gopi’de kokilayı tastik eden cümlelrle ahem’in asla gözüne gürunmeyeceğini ve artık sorumluluklarının olmadığını söyler. Gözyaşları yüzünden süzülerek gopi tüm isteklerinden feragat ettiğiini bir bir sayar. Gopi’nin sözleri resmen evliliğin tüm gerekliliklerinden feragat ettiğinin ilanı olur.

Ahem’in her ne kadar isteği gopi’nin gitmesi olsa da bu söylenenler gopi’nin gitmesiyle aynı anlama geldiği için elbette kabul eder.

Bu kararla birlikte konakta farklı bir durum oluşur. Gopi ahem’in karşısına çıkmamk için deyim yerindeyse epey çaba sarfeder. Onun karşısına çıkmamak için elinden geleni yapar.

Diğer yandan hetal gopi’ye yapılan bu durumu kokilaya sorar. Kokila gopi’nin bu konaktan gitmesine asla izin vermeyeceğini söyler. Tüm bu yapılanlar ahem’in öfkesini dindirebilmek için der. Üstelik ahme gopi’den ayrılmayı inat haline getirmiş bunu aşması için bunu yapmam gerekliydi der. Gopi2nin pırlanta gibi bir gelin olduğunu söyler ve onun bu kusurlarını da eğiterek çözeceğim der.

Bu arada kokila’nın düşüncelrinin tam tersine ahem’in öfkei hiç dinmemiştir. Daha önce yere çarpıp kırdığı evlilik froğrafını birdaha görür. Alıp bu sefer fotoğrafı ikiye yırtar. Gopi ise uzaktan tüm bu olanlara şahit olur. Ve tahmin ettiğiniz gibi her zaman yaptığı gibi ağlar. Gözyaşlarına boğulur. Yere çaalınmış resmide bir araya getirerek birleştirir.

Diğer yandan hatırlayacak olursanız Kincal kokila’nın ona verdiği takıları satıp o gizemli adama vermişti. Boş kutuyuda gopi’ye verip saklamasını söylemişti. Nitekim kokila gopi’den takıları getirmesini ister. Gopi takıları almaya gider. Ve getirip kokilaya teslim eder. Elbette kutunun içi boştur. Hemen gopi’ye takıların nerede olduğunu sorar. Bu kutu boş der. Gopi kinjal’in bana bunu böyle verdiğini kolye’nin nerede olduğunu bilmediğini söyler. Kokila gopi’yi de alıp kinjal’in yanına çıkar. Kolyenin nerede olduğunu hesabını sorar. Kinjal elbette suçu gopi’ye atar. Kutuyu dolu olarak gopi’ye verdiğini söyler. Kokila gopi’yi alıp kolyeyi aramaya çıkar. dikkatsizliğin yüzünden kaybetmiş olabilirsin bul kolyeyi hemen diye gopi’ye kızar. Elbette kolye ortalıkta yoktur. Kokila gopi’yi epey bir haşlar ve bu seferde kinjal’e dönğp olayın gerçek yönünü öğrenmek ister.

Tabaiki kinjal’den yalandan başka söz çıkmaz. Tüm dolabı herşeyi gopi’ye aratır ama sonuç çıkmaz. Bu arada hetal elinde bir paketle gelir ve kolyenin burada olduğunu söyler. Kinjal şoke olur. Kokila durumu sorunca mücevhercinin kolyeyi onlara geri yolladığını söyler. Kokila şimdi kolyenin nasıl gittiğini söyler. Hetal araya girip kinjal’in bakım yapması için kuyumcuya götürddüğünü söyler. Bir nevi hetal kinjal’i kurtarmış olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir