Masum 210.Bölüm Özeti- 18 Ekim Pazar

Kokila, Urmila’yı TOKATLADI!

Masum dizisinde Rashi bebeklerin isminin Henry ve William olmasını isterken Tolaram ve Molçant isimleriyle hayal kırıklığına uğrar. Jigar’da isimler konusunda emin değildir. Koki bu isimler konusunda ısrarcı olur ve bebeklerin ismi bu şekilde konulur. Urmi’de Koki’ye yalakalık yaparak isimler konusunda destekler. Rashi hayal kırıklığına uğrar.Masum 210.bölüm özeti devam ediyor.

Urmi yine  saçma işler peşindedir. Bu kez Savita ve Niki ile iddiaya girer. İddianın konusu Mira’nın dans etmesidir. Urmi Mira’nın kötü dans edeceğini düşünüp bahse o yönde girer. Ancak Urmi’nin aksine Gopi’nin kızı Mira çok güzel dans eder ve Urmi’nin iddiayı kaybetmesine sebep olur. Koki bu duruma daha fazla dayanamaz ve müziği kapattırır. Modern müzikte Mira’nın dans etmesini istemez. Miraya bu dans figürlerini kimden öğrendiğini sorar. Mira Rashi’yi gösterince Rashi Koki’den azar işitir.

Umri iddiayı kaybettiği için mutsuzdur. Parayı Niki’ye vermemek için yan çizmeye çalışır. Ancak Niki’nin de gözü açıktır. Urmi’yi Kokila ile tehdit edip parayı alır. Urmi parayı kaptırdığı için mutsuzken Gopi’nin bez alacağını öğrenip aklına şeytani fikirler gelir. Gopi’ye bezleri yarın gelirken ben alırım diyerek ondan bebek bezi parasını alır. Bebek bezlerini ise gidip çöpten toplar. Bu arada Kokila çöp atmaya gelince Urmi saklanır. Koki tüm çöpü Urmi’nin üzerine döker. Urmi çöpe bulanır.

Urmi çöpe bulanmış şekilde eve gidince bu seferde Kinjal ve Daval’ın romantik anlarını mahveder. İkili mum ışığında yemek yerken Urmi ışıklar neden kapalı diyerek açar ve ortamı mahveder. Ardından da kirli bezleri ütüleyip koku dökerek yeniden kullanması için hazırlar.

Urmi ertesi temizlediği bezleri Gopi’ye verir. Ancak Koki bu durumu fark eder. Urmi’ye bu bezlerin kullanılmış olduğunu söyler. Urmi marketçiyi suçlar ve bezleri iade edeceğini söyleyerek işin içinden sıyrılmaya çalışır ancak Koki Urmi’nin bu hareketinden işkillenmiştir.

Urmi gidip yeni bezlerle ve birde kadınla geri döner. Döndüğü kadında hamiledir ve kadının sürekli kız çocukları oluyordur. Urmi kadını getirip Rashi’ye dokundurarak erkek çocuk yapmasını sağlamak ister. Kadın tam Rasi’ye dokunacakken Mira kadının karnına dokunur. Kadın bir anda ağlamaya başlar. Mira dokunduğu için tekrar kız çocuğu olacağını düşünüyordur. Urmi bu olanların üzerine Mira’ya bağırır ve onu uğursuzlukla suçlar. İddiayı da Mira yüzünden kaybetmiştir.

Masum 210.Bölüm Özeti- 18 Ekim Pazar

Urmi’nin kızmasıyla beraber Mira ağlamaya başlar. Gopi bu olanlar görür. Gopi Urmi’ye kız ve erkek ayrımcılığı yaptığı için kızar. Rashi’de Gopi’ye destek çıkar. Bu arada Kokila’da gelir. Koki’nin de Urmi’ye ağır sözlerinden sonra Urmi paşa paşa evin yolunu tutar.

Rashi bebeklerin ismi konusunda memnuniyetsizken isimleri Tolu ve Molu olarak kısaltır. Bu şekilde daha çok hoşuna gitmiştir. Bu arada Urmi’nin vukuatları da devam eder. Erkek kız ayrımını bu sefer Hetal’e yapar. Kızının Hetal’e iki erkek evlat verdiğini söyler. Urmi’nin bu sözlerini Koki yine duyar. Urmi’nin bu yaptıkları kademe kademe birikirken son olayı artık bardağı taşırır. Urmi Mira’nın oyuncağını dışarı atar. Mira ağlayınca oyuncağı almak için odadan çıkar ve odanın kapısı içerden kilitlenir. Tüm ev halkı kapıyı açmak için yoğun çaba sar eder ancak beceremezler.

İçeride Mira ve küçük bebekler ağlamaya başlar. Jigar ve Ahem gelerek kapıya omuz atıp açarlar.  Urmi apar topar içeri girip Rashi’nin bebeklerine sarılır. Suçu da Mira’ya atar ve senin yüzünden oldu der. Urmi’nin bu yaptıkları artık Koki için bardağı taşırır. Mira’ya kötü davranması ve çocukları ayırması onu çileden çıkarmıştır. Koki Urmi’yi çekip okkalı bir tokatı suratına yapıştırır. Herkes şok içerisinde Koki ve Urmi’ye bakar. Koki Urmila’ya hakaretler eder. Kız ve erkek ayrımcılığı yaptığı için bir çok laf söyler. Küçücük bir çocuğu suçlamasına da kızar.

Koki tüm bunların ardından Urmila’ya tek bir söz dahi ettirmez ve onu konaktan kovar. Urmi eve döndüğünde Kokila’ya intikam yeminleri eder. Ve bu tokadın hesabını ödeteceğini söyler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir