Masum 207.Bölüm Özeti- 15 Ekim Perşembe

Modiler KURTULDU! Kinjal ve Daval BOŞANIYOR!

Masum dizisinde Ahem haydutların başını gizlice tehditlerini çekmiş, Savita ve Niki başta olmak üzere bu görüntüler tüm mahalleliye izletilmişti. Mahalleli bu aşağılık görüntüleri izleyince Modiler’e destek olmak için konağın önünde toplanırlar. Ahem ve Koki toplanan insanları görünce şaşırırlar. Gopi tüm insanlara seslenerek olanları anlatır. Haydutların kadını nasıl öldürdüğünü ve işin içinden sıyrıldığını. Ayrıca Koki de kadın hakları konusunda çarpıcı özler söyleyip dayanışmaya vurgu apar. Toplanan insanlar artık tamamen Modiler’in yanındadırlar. Masum 207.bölüm özeti devam ediyor.

İnsanlar bu öfkeyle kepçe şoförüne avukatlara saldırmaya ve onları linç etmeye başlarlar. Halkın şiddetinden haydutların lideri de nasibini alır. Gopi insanları durdurmaya çalışır. Onlar gibi şiddete uymamaları gerektiğini söyler. Ardından polis memuru Şukla bir müfettiş ile gelerek haydutların liderini tutuklar. Haydutun Ahem tarafından çekilen videosu müfettişlerin de eline geçmiştir. Modiler böylece bu zor durumdan zorda olsa kurtulurlar. Tüm Modiler mutlu şekilde dualar ederler. Urmi güzelim konaktan gideceği için biraz mutsuzdur.

Ertesi gün Gopi belalardan kurtulmanın kutlaması olarak laddo yapıp konakta dağıtır. Koki bu laddolar ile Urmi mahallesine gidip ziyaret etme fikrini ortaya atar. Bu istek herkes tarafından onaylanır. Diğer tarafta Urmi ise yine rahat durmaz. Bu sefer de Kinjal ile Daval’ın arasını bozmayı kafasına koyar. Kinjal’in odasına gidip saçlara bakım için sürülen yağın kapağını açık bırakır. Daval duştan çıkıp yağı kullanmak için aldığında yağ şişesi açık olduğu için elinden kayar ve üstüne başına dökülür. Bu duruma sinirlenen Daval hemen Kinjal’i çağırmaya başlar. Kinjal neler oluyor diye gelince o da yağa basıp yere kapaklanır. Kinjal Daval’a Daval Kinjal’e bağırmaya başlar. İkili kavga etmeye başlar. Urmi ise gizlice olayların izleyip kıs kıs güler.

Kinjal’in düşmesi nedeniyle kolu mosmor olmuştur. Bu morluk komşuların dikkatini çeker. Daval’ın böyle bir şey yapacak olması herkesin kötü gözle Daval’e bakmasına sebep olur. Urmi yine Daval’ı gazlar. İkili yine kavga etmeye başlarlar. İkili Urmi’nin gazlamasıyla neredeyse boşanma noktasına kadar gelirler.

Masum 207.Bölüm Özeti- 15 Ekim Perşembe

Kinjal ve Daval kavga ederken Modiler de Urmi’yi ziyarete gelmişlerdir. İçeriden gelen kavga sesleri Modiler’i endişelendirirken Urmi, Daval ve Kinjal’i susturur. Onların aralarının bozuk olduğunu Modiler öğrenirlerse düzeltebilirler diye düşünür. Urmi olayları saklamaya çalışırken Koki, Kinjal’in kolundaki morluğa ve gelen bağırıştan işkillenir. Urmi sesin Kinjal banyoda kaldığı için bağırdığından geldiğini, morluğun ise düşmesiyle olduğunu söyler.

Koki her ne kadar bu durumu fark etmese de Gopi fark eder. Kinjal ve Daval aynı tabağa el uzatıp fark edince hızlıca çekmesi Gopi’nin dikkatini çeker.  Gopi ikilinin arasında bir sorun olduğunu anlar.

Tören bittikten sorna Kinjal Daval’ı test etmek için ona boşanma belgelerini götürür. İkili yine kavgaya tutuşunca da Kinjal gaza gelip belgeleri imzalar ardından da Daval imzalar. İkili bir anda boşanmanın eşiğine gelmiştir. Tüm bu olanları gören Urmi ise sevincinden dans etmemek için kendini zor tutar. Kinjal bu olaydan sonra Modi konağına gider. Gopi onu görünce şaşırır. Kinjal annesini ziyaret etmek için geldiğini söyler.

Bu arada Urmi’nin Daval ile evlendirmek istediği Kanadalı Poja gelmiştir. Poja Kinjal’e Daval’ı sorunca Kinjal kocamı ne diye soruyorsun der. Poja Urmi tarafından kandırıldığını  anlar. Rashi araya girmeye çalışsa da olanlar olmuştur. Rashi olanları annesine anlatınca Urmi şok olur. Rashi, Kinjal ile Daval’ın arasını düzeltmezsen bu iş senin başına kalacak der. Urmi ikiliyi ayırdığı gibi şimdi de barıştırmak için çaba harcar. Urmi ikiliyi karşısına alıp boşanmamaları gerektiğini öğütler. Evliliğin şaka olmadığını söyler. Daval ve Kinjal kızgındır ve 3 ay içinde boşanmalarının tamamlanacağını söyler. Urmi ne yapacağını bilmez haldedir.

Bu arada Gopi’nin bebeği Mira’da ilk sözlerini söylemeye başlamıştır. Önce anne diyen Mira ardından baba da deyip tüm konağı mutluluğa boğar. Rashi’nin ise doğumu yaklaşır. Karnı iyice belirginleşmeye başlamıştır.

Urmi onları barıştırmayı Kinjal ve Daval barıştırmayı bir türlü beceremezken olayları  Gopi de öğrenir.  Gopi bu duruma üzülürken Kinjal durumu konaktakilere anlatmaya karar verir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir