Masum 201.Bölüm Özeti- 9 Ekim Cuma

Gopi Hem Ağzını Hem de GÖZLERİNİ KAPATTI!

Masum dizisinde Koki Gopi’ye üç maymun oyununu öğretmiş ona bir sari vererek bu sariyi kimin verdiğini kimseye söylememesini istemişti. Rashi ise Gopi’nin verdiği bu sözü bozmaya çabalar. Rashi bu amaçla Gopi’nin dışarıda duran sarisini pervane yardımıyla iplerden uçurtur. Sari Savita’nın bahçesine gider. Gopi Koki’nin verdiği sariyi almaya giderken Rashi Koki’yi bahçeye yönlendirir. Masum 201.bölüm özeti devam ediyor.

Koki bahçeye geldiğinde Gopi’yi elinde sariyle Niki ve Savita ile konuşurken görür. Koki onlara doğru yaklaşırken Niki Gopi’nin kolyesini görüp çok beğenir. Gopi bunu kayınvalidem bana aldı der. Bu arada Kokila uzaktan Gopi’nin bu sözünü duyup yanlış anlar. Gopi bu sözü kolye için derken Koki sözün sari için söylendiğini düşünür. Gopi’ye verdiği görevi tutamadığını görerek öfkelenir. Gopi Kokila’ya kendini ifade etmeye çalışsa da Koki ona tek kelime söz ettirmez. Gopi’ye geçmişte bir çok şeyi saklarken şimdi herkese anlatıyorsun der. Koki bu yüzden Gopi’nin ağzını artık kapatacağını söyleyerek ağzına maske takar. Rashi’nin planı işe yaramıştır.

Gopi ortalıkta ağzında maskeyle dolaşmaya başlar. Bu durum onun için oldukça utandırıcıdır. Ahem Gopi’yi ağzında maske ile görünce şaşırır. Rashi Kokila’nın Gopi’ye konuşma yasağı koyduğunu Ahem’e söyler. Ahem annesi ile konuşmaya karar verirken Gopi onu engeller.

Tabi Rashi ve Urmi boş durmayacaklardır. İkili oyunlarına devam ederler. Koki ve Gopi Mira’nın aşılarını yaptırmak için hastaneye gitmelerini fırsat bilen ikili burada da yapacaklarını yaparlar. Koki doktorla konuşmaya giderken Urmi Gopi’nin yanına gelir. Hayatını kurtardığı için Gopi’ye teşekkür eder ve kızıyla arasını düzelttiğini söyler.

Urmi ayrıca Koki hakkında da ileri geri konuşur. Koki tüm bu olanları elbette duyar. Sinirini ise Gopi’den çıkarır. Urmi ile hala iletişim kurması ve onunla konuşması Koki’yi çileden çıkarır. Koki yine Gopi’ye söz hakkı vermeden hastaneden ayrılır. Rashi oldukça mutludur. Koki ve Gopi’nin arasını iyice açmışlardır. Koki’nin öfkesi konakta da devam eder. Gopi ağzında maske olduğu için konuşamıyor ve kendini de açıklayamıyordur. Gopi artık hata yapmamak için bu sefer gözlerini de kapatır. Gopi’nin bu hareketinden sonra Rashi durumu hemen Urmi’ye anlatır. Anne kızın ağzı kulaklarında keyifle gülüyordur.

İşleri daha zor duruma sokan ise Ahem olur. Gopi gözleri görmeden evin içinde yürürken ayağı takılıp yere düşer Ahem hemen Gopi’ye koşarak neler olduğunu anlamaya çalışır. Ağzından sonra gözlerinin de kapatılması Ahem içinde sınırları taşırmıştır. Annesinin bu tavrının çok aşırıya kaçtığını düşünen Ahem Gopi’yi alıp Koki ile konuşmaya gider. Ahem annesinin bu yaptıklarına karşı çıkıp onu desteklemediğini herkesin içinde duyurur. Koki Ahem’in bu davranışı karşısında şoke olur. Ahem Gopi’nin bu cezaları hak etmediğini söyler ve maskeyi çıkarır.

Koki Ahem’in sözlerine tek kelime dahi etmeden oradan ayrılır. Koki Ahem’in sözlerine tek kelime dahi etmeden oradan ayrılır. Gopi Kokila’nın karşısına geçip özür dilemeye çalışsa da Koki onu kenarı çekerek odasına gider. Koki gittikten sonra Gopi tüm gerçekleri herkese anlatır. Olayların yanlış anlaşılmayla olduğunu ve göz bandını da kendi isteğiyle taktığını söyler. Ahem bunun üzerine annesinin yanına gidip onunla konuşmak ister. Koki odasının kapısını açıp Gopi’yi görünce tekrar sinir olup kapatır. Kokila konuşmamaya kararlıdır. Koki törenlerde dahi Gopi’yi ayrı tutup uzaklaştırır. Hatta işi o kadar ileri götürür ki Gopi ve Ahem’i kendisinden uzak durmasını ister. Koki karmaşası devam ederken Modi konağına beklenmedik bir işgalci gelecektir. Deliler hastanesinden kaçan bir kadın Jigar’ın arabasının bagajına gizlice binerek Modi evine gelir. Bu  kadın Gopi’yi oldukça zor durumlara sokacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir