Masum 199.Bölüm Özeti- 7 Ekim Çarşamba

Urmi ve Koki SARHOŞ OLDU! Kabak Gopi’ye PATLADI

Masum dizisinde Rashi ve bebeklerin durumu iyiyken Kokila, Urmila yüzünden hapse düşmüştü. Ahem ve diğerleri Koki’yi kurtarmak için uğraşırlarken Modi konağında ise hüzün vardır. Tüm olayların suçlusu olan Urmila ise sessiz sessiz takılır. Kokila’nın müebbet hapis almasını içten içe ister. Kokila olmazsa Modi konağına hükmetmesi kolay olacaktır. Masum 199.bölüm özeti devam ediyor.

Olayların gerçek yüzünü ortaya çıkması ise Gopi’nin bebeği Mira sayesinde olur. Gopi Mirayı koltuğa bıraktığında Mira Urmi’nin çantasını yere devirir. Çantadan gazete kağıtları yere dökülür. Gopi Hemşirenin elindeki notu yazan gizemli kadını bulmuştur. Bu kadın Urmila’dır. Urmila Gopi’nin elinde gazete kağıtlarını görünce şoke olup ona kızmaya başlar. Neden çantasını ondan habersiz karıştırdığını söyler. Urmi yan çizmek istese de Gopi çoktan tüm olanları anlamıştır. Bu delille polise gitmeyi ve Kokila’yı serbest bırakmayı düşünür. Urmi ise hemen duruma müdahale etmeye çalışır. Gopi’ye duygu sömürüsü yaparak onu durdurmaya çalışır. Ancak Gopi oldukça kararlıdır. Bu affedilecek bir konu değildir. Urmi Gopi’yi durdurmak için ayaklarına kapansa da Gopi Koki’yi kurtarmada kararlıdır.

Bu arada Savita ve Niki Kokila’yı ziyarete gelirler. İkilinin amacı zor duruma düşmüş Kokila ile dalga geçmektir. Bu amaçla da Kokila’ya değirmen ve tahil getirirler. Burada uzun uzun kalacağın için bol bol tahil öğütürsün diye dalga geçerler. Ahem bu durumu görünce Savita ve Niki’ye kızar. Koki ise Ahem’i durdurur ve bu hediyelri asla unutmayacağım diyerek Nikive Savita’ya göz dağı verir.

Modi konağında ise Urmi Gopi’ye yalvarmayı sürdürüyordur. Son olarak Urmi durumu çözeceğini söyleyerek Gopi’den zaman ister. Gopi’ye bu işi çözeceğini söyler. Urmi bu amaçla plan yapar. Her ne kadar Kokila’nın hapisten çıkmasını istemese de ipin ucunda kendisi vardır.

Urmi planı doğrultusunda bir paket tatlı alıp karakola gider. Karakoldaki memurlara tatlılardan ikram etmeye başlar. Koki Urmi’yi görünce sinir olur. Kendisinin hapse düşmesini kutladığını düşünür. Ancak iş öyle değildir. Tüm bunlar Urmi’nin planıdır. Urmi’nin bunca tatlı ikramından sonra polis memuru ona para verir. Urmi’den sonra devreye Rashi girer. Rashi polislere gidip onları hastaneden rüşvet almakla suçlar. Tatlı kutularında para olduğun söyler. Polis kutuları açtığında şoke olur. Gerçekten de kutuların içinde tatlı yerine para vardır.

Masum 199.Bölüm Özeti- 7 Ekim Çarşamba

Polis şoke olup bir kadının buraya bıraktığını söyleyerek suçlamaları inkar etmeye başlar. Polis parayı iyi niyet olarak verdim o kadına der. Gopi araya girerek Koki’nin de bu niyetle parayı hemşireye verdiğini söyler. Bu hikayeyle birlikte polis gerçeği apaçık anlamış olur. Hemşirenin de geri adım atmasıyla iş çözülmüş olur. Koki hakkındaki suçlamalar düşer ve serbest kalır. Hapisten çıkan Koki bu plandan dolayı Urmila’ya teşekkür eder. Holi bayramına da davet eder. Urmi böyle bir yeteneği olduğu için tanıya şükretmeliyiz der. Koki Urmi ile yaşadıklarını geride bırakma kararı alır. Urmila bir anda kahraman oluştur.

Gopi ise tüm olanlara rağmen gerçeğin gün yüzüne çıkmasında kararlıdır. Urmi’nin oyunlarını söylemek için çabalar ancak Urmi onu her fırsatta engellemeyi başarır. Bu arada Urmila’yı yaptıklarından dolayı gururlandırmak için Holi töreni onun evinde kutlanır. Herkes birbirinin holisini kutlayıp sarılırlar. Urmi’nin aklında ise tek olay vardır. Gopi’nin gerçekleri söylemesi. Eğer gerçekler ortaya çıkarsa hem Rashi ona küsecek hem de Koki onu sonsuza dek kovacaktır. Urmi bu yüzden her fırsatta Gopi ile Kokila’nın arasına girerek onları engellemeye çalışır.

Urmi Gopi’nin konuşmasını engellemek için onu sarhoş etmeye karar verir. Bu amaçla laduların içine yine sarhoş eden ilaçtan katar. Urmi tam tatlıyı Gopi’ye yedirecekken Hetal araya girere ve laduları Urmi’nin ağzına tıkar. Hetal ardından Kokila’yı da yedirmeye başlar. İkili tatlıları yedikçe bu sefer Hetal’den alıp birbirlerine yedirmeye başlarlar. İkisi de gülmeye ve şakalaşmaya başlarlar. Urmi ve Koki sarhoşluğun etkisiyle coşarlar.İkili ortaya geçip dans etmeye başlar. Rashi’de bu anları ölümsüzleştirmek için onları kaydetmeye başlar. İkilinin dansları oldukça komiktir.

Tabi sarhoşluğun başka etkileri daha olur. Urmi’nin dili açılır ve tüm hastanede yaptıklarını bir bir anlatmaya başlar. Rüşvet verdiğini tüm her şeyi. Tüm herkes Urmi’nin itiraflarıyla şoke olur. Sarhoş olan Koki bile dona kalmıştır. Koki Urmi’nin ayılması için başından aşağı bir kova suyu boca eder. Urmi kendine gelir ancak iş işten geçmiştir. Koki oldukça öfkelidir ve Urmi’ye ağzına geleni sayar. Rashi’de Koki’nin yanında yer alıp annesine sırt çevirir. Tüm bu olanlardan Gopi’de nasibini alır. Koki tüm gerçekleri bildiği halde saklayan Gopi’ye de ağır sözler söyler. Gopi tüm bu sözler karşısında göz yaşlarını tutamazken Kokila’nın gözünde yeri artık eskisi gibi olmayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir