Kısmetse Olur Ozan Yakın Kim?

kısmetse olur ozan

Kısmetse Olur Ozan Yaşı ve Burcu Ne?

Kısmetse Olur’da eve yeni gelen gelin ve damat adayları heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur evinin yen damat adayı Ozan Yakın. Kısmetse Olur Ozan yakın kim? Kısmetse Olur Ozan kaç yaşında? Kısmetse Olur Ozan ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Ozan burcu ne? Kısmetse Olur Ozan kimi beğeniyor? Kısmetse Olur Ozan’ın instagram hesabı ne? İşte Ozan Yakın ile ilgili detaylar…

Kısmetse Olur evine Ozan hızlı bir giriş yapıyor. Ozan Yakın 29 yaşında. Kendisini kimya mühendisi olarak tanıtıyor. Özel bir laboratuvarda çalıştığını ifade ediyor. Ayrıca aile şirketi olduğundan da bahsediyor.

Kısmetse Olur Ozan sıcakkanlı olduğunu söylüyor ve negatif insanlara tahammülünün olmadığını hayatından uzaklaştırdığını belirtiyor. Hayatına artı katacak insanlara önem veriyor.

Kısmetse Olur Ozan yükseleni akrep. Kadınlarda aradığı özellik ağırbaşlı olması, kendisini taşıması. Son ilişkisi şiddetli kıskançlıktan bittiğini söyledi.

Ozan aklında beğendiği bir isim var fakat bunu açıklamak istemiyor. Çünkü aklındaki ismin tanışma yolunda olduğunu söylüyor. Ozan beğendiği ismi damatlar evinde açıkladı ve o ismin Aybüke olduğunu söyledi.

Yaren bu damat adayının arkadaşı Ayşenur ile olmasını istiyor bakalım damat adayının aklında Ayşenur var mı?

Ozan, Şeyda’yı dansa kaldırıyor. Şeyda tereddütlü davransa da Ozan ile dansa kalkmayı tercih ediyor.

Ozan, Şeyda’nın Batuhan’ı tanıma yolundayken Çağrı’yla oyuna kalkmasını yakıştıramıyor ve aklında Şeyda imajının zedelendiğini onu tanımak istemediğini söylüyor. Ozan, Tuğçe’yi tanımak istediğini söylemesiyle kızlar biraz tepki göstermeye başlar. Ozan ise Tuğçe’yi koruyarak tavrını belli eder. İlk defa eve tanıyabileceği aday ihtimali gelen Ayşenur bu haberle biraz moralinin bozulduğu gözlerden kaçmıyor.

Kısmetse Olur Buse Doğan Kim?

Merak Ediyorsan Tıklamalısın

Kısmetse Olur Ozan İnstagram Hesabı

Kısmetse Olur Ozan Yakın’ın instagram hesabı “ozanyakn”. Kısmetse Ozan’ın şu an da 1488 takipçisi bulunmakta.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir