Kısmetse Olur Burak Doğan Kimdir?

Kısmetse Olur Burak Doğan

Kısmetse Olur Burak Yaşı ve Burcu Ne?

Kısmetse Olur’da eve yeni gelen gelin ve damat adayları heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur evinin yeni damat adayı Burak Doğan. Kısmetse Olur Burak kim? Kısmetse Olur Burak kaç yaşında? Kısmetse Olur Burak ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Burak burcu ne? Kısmetse Olur Burak kimi beğeniyor? Kısmetse Olur Burak’ın instagram hesabı ne? İşte Burak ile ilgili detaylar…

Kısmetse Olur Burak Doğan

Batuhan’ın elenmesinin ardından bu hafta Burak Doğan eve giriş yaptı. Kısmetse Olur Burak Doğan 27 yaşında. Bağdat caddesindeki bir işletmede müdürlük yapıyor. Burak Sivaslı. Oğulcan ile hemşeri çıktı.

Sporun, mutfakta yemek yapmanın onu rahatlattığını anlatıyor. En son ilişkisi 3 yıl kadar önce bitmiş. Kendisi 5 mart doğumlu ve balık burcu yükseleni akrep. Burçlara inanmıyor.

Zor bir insan olduğunu kendisini sıkılgan olarak tanımlıyor. Doğma büyüme İstanbullu. Kısmetse Olur evine katılma sebebi olarak ciddi ilişki arayan insanların bir araya geldiği platform olarak görüyor.

Burak dansa Sıla’yı kaldırıyor ama kırmızı odaya Rotinda’yı çağırıyor. Sıla çok baskın davransa da Burak’ın ilgisini Rotinda çekmiş gibi duruyor. Kısmetse Olur evinde buna göre iki Burak Rotinda ile ilgileniyor.

Kısmetse Olur Burak Doğan instagram hesabı

Burak’ın instagram hesabı: “@burakdoganbd1″. Yarışmacının şu anda 4927 takipçisi bulunmaktadır.

Kısmetse Olur Yarışmacıları Kimler?

Kısmetse Olur Kadın Adayların İsimleri : Yeliz Açıkel (diskalifiye) Aybüke Çangal (diskalifiye), Yaren Dağ, Simge Nur Erkoç ( diskalifiye), Ayşenur İnam, Elif Nur Yel, Şeyda Nur Tunç, Tuğçe Aleyna, Cansel Ayanoğlu, Merve Demirbilek, Eslem Sena, Rotinda Kılıç, Buse Korkmaz, Buse Doğan, Sıla, Lina.

Kısmetse Olur Erkek Adayların İsimleri: Erol Yıldırım (diskalifiye), Tolga Kandemir(diskalifiye) Erhan Saffar, Oğulcan Yılmaz, Sedat Polat, Bilek Orundaş, Batuhan, Zeyd Gümüştutan, Serdar Aycan, Kaan Seyhan, Bilgehan Zeray, Çağrı Özer, Batuhan, Ozan Yakın, Berat Aksal, Onur Alp Çam, Emir Luca Koçhisarlı, Burak Genç, Burak Doğan.

Kısmetse Olur Lina Kimdir?

Kısmetse Olur Rotinda Kim?

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Netflix’in Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Geliyor
    Netflix’in Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Geliyor Netflix’in Heyecan Dolu Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Muhteşem Performansıyla İzleyicilerini Büyüleyecek!
  • Erşan Kuneri 2.Sezon Sürprizleri
    Erşan Kuneri’de Ekibe Dahil Olan Yeni İsimler! Erşan Kuneri 2.sezon onayını almış ve yeni sezon ise merakla bekleniyordu. Erşan Kuner’den güzel haberler birbiri ardına gelemeye devam ediyor. Tabi seveni kadar sevmeyeni eleştireni de çoktu. Erşan …
  • Netflix’ten Yeni Bir Film “Merve Kült”
    Netflix’ten Yeni Bir Film “Merve Kült” Merve Kült Filmine Dair Ayrıntılar…Netflix yerli yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Başroldeki isim Ahsen Eroğlu. Merve Kült bir romandan uyarlama. Merve Kült konusu ne? Merve Kült neyi anlatıyor ve ne zaman yayınlanacak? Merve Kült kim? İşte Merve Kült filmine dair merak edilenler…
  • Terzi: Netflix’in Yeni Dizisi
    Terzi: Netflix’in Yeni Dizisi Çağatay Ulusoy Başrolde!Netflix karşımıza yeni dizisiyle çıkıyor. Terzi… Çağatay Ulusoy başrolde! Terzi dizisinin konusu gerçek bir hikayeden uyarlama. Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi dizisi ne zaman başlayacak?
  • Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon Yakında!
    Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon Yakında! Pera Palas’ta Gece Yarısı Afişi Geldi!Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ya Gece Yarısı geçen yıl Netflix’te yayınlanmıştı. Yayınlandığı günden itibaren Netflix Top 10 listelerine girmeyi başardı. Sosyal medya da ise olumlu ve olumsuz birçok eleştiri almış olsa da Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.sezonunu merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir