Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları Gerçek Yaşları Kaç? Burçları Ne?

Kardeşlerim Dizisi Oyuncularının Burçları

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim oyuncularının gerçek yaşları ne? Kardeşlerim oyuncularının burçlarını merak ediyor musunuz? İşte Kardeşlerim oyuncularıyla ilgili detaylar…

Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları Gerçek Yaşları Kaç? Burçları Ne?

Onur Seyit Yaran ( Doruk)

Kardeşlerim dizisinin popüler ve ilgi çeken oyuncusu. Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veriyor. Doruk, Asiye’yi çok seviyor. 1.87 metre boyunda, 78 kilo ve Oğlak burcudur

Yaş: 13 Ocak 1995 doğumlu

Burç: Oğlak burcu

Doğum Yeri: İstanbul – Aslen baba tarafı Ordulu

Oynadığı Yapımlar: Best Model of Turkey 2016 birincisidir. Best Model of Turkey yarışmasının ardından Best Model of World yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir. Oyunculuğa Kalk Gidelim dizisiyle başladı. Şimdilerde de Kardeşlerim dizisinde başrol oynamaktadır.

Ahu Yağtu (Suzan)

Kardeşlerim dizisinin bakımlı ve çekici oyuncusu Ahu Yağtu dizide Suzan karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu Akif karakteriyle yasak aşk yaşıyor. İkilinin yaşadığı bu yasak aşkın ise büyük sonuçları olacaktır.

Yaş: 34 / 11 Temmuz 1978

Burç: Yengeç

Doğum Yeri: İzmir

Oynadığı Yapımlar: Ahu Yağtu 2001 yılında 90-60-90, Kampüsistan, Savcının Karısı, Komiser Nevzat, Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza, Bir Avuç Deniz 

Halit Özgür Sarı (Kadir)

Dizinin yakışıklı oyuncusu Halit Özgür 19 yaşında! Okulda kantin işleriyle uğraşan Kadir kardeşlerinin adeta her şeyi konumunda. Onlar için çalışan Kadir, anne ve babasının ona emaneti olan kardeşlerine gözü gibi bakıyor. Gözü kara olan Kadir’in kardeşleri için feda edemeyeceği şey yok.

Yaş: 19

Boy: 1.78

Kilo: 67

Burç: Terazi

Doğum yeri: İstanbul

Oynadığı yapımlar: Diriliş Ertuğrul, Hakan Muhafız, Şampiyon

Celil Nalçakan (Akif)

Dizinin kötü adamı Akif rolüne hayat veren başarılı oyuncu Celil Nalçakan 42 yaşında. Acımasızlığıyla kardeşlerin hayatını adeta cehenneme çeviren Akif, dizinin adeta karanlık adamı. Kendi hırsı ve istekleri için yapmayacağı yok.

Yaş: 49 / 10 Haziran 1978

Burç: İkizler

Doğum Yeri: Sivas

Oynadığı Yapımlar: Sıla, Kış Masalı, Hanımın Çiftliği, Poyraz Karayel, Bitmeyen Şarkı, İntikam

Cüneyt Mete (Orhan)

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakteri rolünü üstlenen oyuncu 37 yaşındadır. Dizide iyi kalpli bir aile babasına hayat veren oyuncu kardeşlere de sahip çıkar. Abisinden ona kalan yeğenleri için her türlü fedakarlığı yapan Orhan merhametiyle dizide iyi bir karakterdir.

Yaş: 37 / 9 Eylül 1970

Burç: Başak

Doğum Yeri: Artvin

Oynadığı Yapımlar: Aşk ve Mavi, Kardeşlerim

Fadik Sevin Atasoy (Şengül)

Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy 37 yaşındadır. Şengül dizide oldukça işini bilen, paraya değer veren ve kardeşlere pek istekli olmasa da sahip çıkan biridir.

Yaş: 37 / 1 Ekim 1975 

Burç: Terazi

Doğum Yeri: Ankara

Oynadığı Yapımlar: Ah Be İstanbul, Bizim Evin Halleri, Dudaktan Kalbe, Sev Kardeşi

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)

Dizide Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun 17 yaşında genç bir oyuncudur. Dizide anne ve babasını kaybeden Asiye hem küçük kız kardeşine annelik yaparken hem de abilerine çeki düzen veren bir karakterdir. Oldukça enerji ve mutlu bir karakter olan Asiye çalışkan ve güzel sesli bir kızdır.

Yaş: 17 / 15 Nisan 2004

Burç: Koç

Doğum Yeri: İstanbul

Oynadığı Yapımlar: Kırmızı Oda, Kardeşlerim

Yiğit Koçak (Ömer)

Ömer karakterine hayat veren Yiğit Koçak 17 yaşındadır. Kalbinin sesini dinleyen ve aşkının peşinden koşan Ömer dizide hayal kırıklıkları yaşayan bir delikanlıdır. Abisi Kadir ile çekişmeleri ve ikilinin ortak bir kıza aşık olmaları abi, kardeş için iplerin gerilmesine sebep olur.

Yaş: 17 / 12 Ekim 1995

Burç: Terazi

Doğduğu Yer: Samsun

Kilo: 76

Boy: 1.88

Oynadığı Yapımlar: Gel Dese Aşk, Kimse Bilmez, Seni Kimler Aldı

Aylin Akpınar (Emel)

Dizinin en küçük oyuncusu olan Aylin Akpınar 6 yaşındadır. Dizide anne ve babasını küçük yaşta kaybeden Emel ailesini özleyen bir çocuktur. 

Yaş:9 / 12 Mayıs 2012

Burç: Boğa

Doğum Yeri: İstanbul

Oynadığı Yapımlar: Keşke Hiç Büyümeseydik, İstanbullu Gelin ve Aşk Ağlatır

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir