Kara Sevdam 38 Bölüm Özeti – 1 Mart Çarşamba

kara sevdam 38

Ranvir, Ishani’nin Hayatını Kurtardı!

Kara Sevdam 38 Bölüm Full İzle! Kanal 7 Kara Sevdam son bölüm izle! Kara Sevdam yeni bölüm izle. Kara Sevdam adlı Hint dizisinin 38. bölümü Kanal 7 ekranlarında 1 Mart Çarşamba yayınlandı. Kara Sevdam dizisinin 38. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Kara Sevdam 38. bölüm Full İzle.

Kara Sevdam 38. bölümde neler olacak? Kara Sevdam dizisi 1 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 38. bölüm heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ishani ve Ranvir sonunda aralarındaki buzu eritti derken sahneye yeniden Chirag belası çıkıyor! Kara Sevdam 38.bölüm özeti devam ediyor.

Kara Sevdam 33
Kara Sevdam hint

Hint Dizi Özetleri Kara Sevdam son bölümde Chirag, Ishani’ye iftira atmış ilişkilerinin hala devam ettiğini söylemişti. Ranvir ise Chirag’ı evinde görmek istemediğini söyleyerek kovmuştu. Bu durumdan faydalanan Amba avukatına emri verip boşanma işlemlerini hazırlamasını ister.

Ishani, Ranvir’in peşinden gider. Kendisini anlatmaya çalışır. Chirag’la arasında hiçbir şey olmadığını yalnızca kendisini sevdiğini açıklar. Ishani Ranvir’in dolabında kayıp güvercin yüzüğünü bulur. Bu zamana kadar Ranvir’in sakladığını anlar.

Ranvir’in telefonu çalar ve bir kadınla buluşmaya gider. Pratek’te Ritika ile Sharman’a hediye almak için sözleşmiş onun evine gitmişti. Geç kaldığını anlayan Pratek alışveriş yapacakları sokağa gelir. Orada Ranvir’i bir kadınla konuşurken görür ve onun Ritika olduğunu düşünüp endişelenmeye başlar. İkilinin arasındaki aşkın bitmediğini düşünür.

Ishani banyoda ağlarken güvercin yüzüğünü lavabo deliğinden düşürür. Hemen eline tornavida kapan Ishani sökmeye başlar. Ranvir gelir ve Ishani babasından kalan hatırasını düşürdüğünü anlatır. Ranvir ona yardımcı olur ve sonunda eline gelen güvercin yüzüğü olur. Ishani’nin kendisine yalan söylediğini anlamıştır ama Ishani de yüzüğe ne kadar değer verdiğini göstermiş olur.

Ishani kardeşlerini toplayıp yeni planından bahseder. 3.sayfa gazete haberi yaptırıp petrol zengini bir kadının evlenmek için Hindistan’a geldiği ve taliplerini beklediği yazılır. Sharman ve Pratek bu haberi Chirag’ın kapısına bırakır. Chirag hayallere dalıp kadınla görüşme ayarlamak için otele gider.

Oteldekiler kılık değiştirmiş Chirag’ın yalanlarını açığa çıkarmak için kamerayla kayıt alırlar. Chirag bu otel odasında Ishani ile aralarında hiçbir şey olmadığını onu kız kardeşi gibi gördüğünü itiraf eder.

Kara Sevdam 38.Bölüm Özeti Devam Ediyor. Kara Sevdam 1 Mart Çarşamba

Aynı otelde Ranvir’de vardır. O da bir kadınla beraberdir ama yüzü gösterilmez. Falguni de kızı için endişelenmeye başlar. Nitin ve Falguni bir aradadır. Falguni Ranvir’le konuşmasını ister. Ranvir ise kimseyi duymuyordur!

Boşanma günü Chirag, Ranvir’n evine gelir. Ranvir yeniden onu görünce sinirlenmeye başlar. Chirag ise mahkemeye gitmeden her şeyi itiraf edeceğini söyler. Chirag, Ishani ile aralarında hiçbir şey olmadığını itiraf eder. Ranvir ise artık neye inanacağını şaşırmıştır. Amba, Cirag’ı dövmeye başlar.

Ishani, Ranvir’in peşinden koşar. Onu dinlemesi için Ranvir’,n arabasına tutunur. Ranvir ise arabayı sürmeye devam ediyordur. Ishani, Ranvir’in durmayacağını anladığında yolun ortasında öylece kalıp Ranvir’in gidişini izler. Ishani yolun ortasında beklediğinin farkında değildir. Ranvir aynadan Ishani’nin arkasından gelen kamyonu fark eder. Arabadan inip koşar ve Ishani’ye sarılarak kenara çeker. Ranvir, Ishani’yi son anda kurtarmış olur.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir