Kara Sevdam 16 Bölüm Özeti – 11 Aralık Pazar – Ishani, Çırak’ı Yakaladı!

Kara Sevdam 16

Ishani Hapse Girdi!

Kara Sevdam 16 Bölüm Full İzle! Kanal 7 Kara Sevdam son bölüm izle! Kara Sevdam yeni bölüm izle. Kara Sevdam adlı Hint dizisinin 16.bölümü Kanal 7 ekranlarında 11 Aralık Pazar günü yayınlandı. Kara Sevdam dizisinin 16.bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Kara Sevdam 16 Bölüm Full İzle.

Kara Sevdam 16.bölümde neler olacak? Kara Sevdam 16.bölüm özetinde , Kara Sevdam 16.bölüm özeti devam ediyor.

Kara Sevdam 16.bölümde Ranvir babasıyla dertleşir. Ranvir, Harshad’a minnettarlığını dile getirir. Onu tuzağa düşürenlerden intikamını alacağını vurguluyor.

Çirak Ranvir’in evine gelir. Korumalar ou eve almak istemez. Çirak patronlarının ortağı olduğunu yüzünü iyi ezberlemelerini ister. Rishi onu karşılar. Çırak ile el sıkışır. Cirak anlaşmadan bahsedince Rishi, Arvi olmadığını söyler. Çırak şok olur ve elini geri çeker. Rishi’ye yalnızca kendi seviyesindeki insanlarla ilgilendiğini söyler. İçeri girerler. Ranvir orada bekliyordur.

Çirak kimseyle anlaşma yapmadan görüşmeme tarzını beğendiğini söylüyor. Kendini tanıtır ve elini uzatır. Ranvir arkasını dönünce Çirak şoke olur. Anlaşmadaki parasını düşündükçe ürkmeye başlar. Ranvir zamanın değiştiğini haber verir. Geçmişte onun için vardı şimdi kendisi için. Çirak gülerek bu evi satın alarak büyük adam olamayacağını vurgular. Onu hala bir hizmetçi olarak gördüğünü söyler. Çirak, Ranvir’le alay etmeye devam eder. Hala Ishani’yi sevip sevmediğini sorar. Bir ara Ishani’yi bırakmayı düşündüğünü şimdi ise asla bırakmayacağını söyler. Şimdi kendisini aşağılayarak yaptığının aynısını Ishani’ye yapacağını söyler. Onun yüzüne iyi bakmasını ister.

Çirak evden ayrıldığında yüzü kaskatı kesilir. Uzun zamandır Ishani’yle konuşmadığını fark eder. Ishani’nin yanına gidince ise Ranvir’in tarafını tuttuğunu neden kendisini bilgilendirmediği konusunda azarlar. Tüm parasını Ranvir’e kaptırdığını söyler. Ishani bayılır ve yere düşer. Alnı sandalyeye çarpar. Ishani, Çirak’a Ranvir’den parasını isteyeceğini söyler.

Falguni, Çırak’ın gidişini izler. Ishaani içten içe ağlıyordu, yüzündeki morluğa bakar ve bunu Çırak’ın mı yaptığını sorar. Ishani kendisine kızgın olduğunu Ranvir’i kasıtlı olarak söylemediğini zannettiğini belirtir. Annesi hala Çırak’ı iyi tanımadığından dem vurur. Ishaani, Ranvir’in Chirak’ı incitmesine izin vermemeye kararlıdır ve Ranvir ile kendisi konuşacaktır.

Disha, jimnastikçi çocuğa hala iki günlük bir deneme süresi kaldığını tartışır. Rishi oraya gelir. Disha onu Ranvir’in sekreteri olarak tanır. Rishi, sporcu çocuğa her zaman hanıma saygı duymasını ve faturalarını hesabından ödemesini söyler. Disha, Ranvir’i etkilemek için onu kandırmayı düşünür.

Ishani ofise gelir. Ranvir onun yüzündeki morluğu görünce endişelenir. Çirak’ın dediklerini hatırlar. Ranvir, Ishani’yi azarlayarak yarasını gizlemesini şirketinde yaralarını sergileyerek dolaşmamasını ister. Ishani eskiden Ranvir’in kendisi için endişelendiği günleri anımsar. Ranvir içten içe Çirak’ın yüzündeki morlukların kolay kolay iyileşemeyeceğini söyler.

Kara Sevdam 16 Bölüm Özeti Devam Ediyor

Ranvir sinirlenerek hemen Çirak ile buluşma ayarlar. Parasını verir ve ondan uzaklaşmasını ister. Çirak parayı bir faiz tefecisine getirir ve malını ister. Tefeci, kiminle çalıştığını ve bu kadar kârı nasıl elde ettiğini sorar.Ona arazisinin mücevherlerini ve kağıtlarını getirir. 

Ranvir babasını da alarak oraya gelir.

Ona kötü insanların başına gelen kötülüğü göstereceğini söyler. Annesini ve babasını hapse attıkları için şimdi sıranın onlara geldiğini söylüyor. Baba ondan bunu unutmasını ister. Ranvir, sadece onunla ilgili olsaydı unutacağını söylüyor.

Çirak mücevheri Ishaani’ye geri getirir. Polis oraya gelir ve sahte banknot kullandığı için tutuklandığını söyler. Ranvir ve babası karakola gelir. Müfettiş, zalimleri onun sayesinde öğrendiklerini söylüyor. Çırak’ın gitmek istediğini duyar. Ranvir kimin tutuklandığını görmek için baktığında Ishani’yi görür.

Ranvir, Ishani’yi hapishanede görünce şoke olur.Kadın müfettişler gelip bazı sorular soruyor. Baba, Ranvir’i kenara çeker. Müfettiş, Ishaani’yi suçlar ve onunla başka kimin ilişkisi olduğunu sorarak onu döver.

Ranvir, müfettişe gelir ve Ishani’yi neden tutukladığını sorar. Müfettiş ona, Ishani’nin Çirak’a sahte notlar verdiğini kabul ettiğini söyler. Çirak, Ranvir’e gülümser.  Ranvir, babasından eve gitmesini ister ve öfkesini kontrol altında tutacağına söz verir. Çirak, bunun kendi hatası olmadığını, İshani’nin kararı olduğunu söyler. Ona, Ishani’nin suçunu polisin önünde nasıl kabul ettiğini anlatır. 

Falguni oraya gelir. Ishani’yi tuzağa düşürdüğü için onu azarlıyor. Çırag, bunun intikamını almak isteyen Ranvir’in yüzünden olduğunu söyler. Onu çok sevdiğini söyler ve Ishani’nin suçunu kabul ettiğini açıklar. Onu kurtarmak için parası olup olmadığını sorar. Elinde olmadığını söylüyor. 

Çirak arabada kendisini yakalamanın imkansız olduğunu söyleyerek övünür ve geçirdiği gecenin tadını sonuna kadar çıkarmayı düşünür bunun için bir kızı çağırır. Çirak partide kızlarla eğlenirken Ranvir, Ishani’yi karakoldan kurtarır.

Falguni Ranvir’in Ishani için çabaladığını fark eder. Falgui kızını da alarak eve döner. Çirak’ın suçunu üzerine aldığı için onu azarlar. Çirak’ın kuklası olmaktan vazgeçmesini ister. Ishani, Ranvir’in kendisi ve Çirak’tan intikam almaya çalıştığını söyler.

Disha da Ranvir’le aynı partidedir. İkisi de Ishani hapisteyken burada ne yaptıklarını sorar. Daha sonra aynı emeller için orada olduklarını düşünüp gülmeye başlarlar. Ishani, Çirak’ı arar. Çirak karakoldan nasıl aradığını düşünüp merak eder. Ishani de partiye gelir. Garsona Çirak’ın yerini sorar. Ishani yukarıdaki odalardan birine gider. Çirak ve kız arkadaşı garsonun geldiğini düşünürler. İkisi de karşısında Ishani’yi görünce şoke olurlar.

Çirak, Ishani’yi görünce şaşkına döner. Ishani, ona neden oraya gelmesi için mesaj attığını sorar. Çirak mesaj atmadığını söyler. Ishani’nin telefonunu görür ve kafası karışır. Ishani ağlayarak oradan kaçar. Çirak arkasından koşmaya çalışır. Ranvir’in ona baktığını görür. Ranvir, dans ederken Çırak’ın telefonunu aldığını hatırlar ve ona geri verir.

Ishaani partiden elmas kolyeyle çıkar. Bir bayan güvenliğe onu durdurmasını söyler. ancak Ranvir kimsenin onu durdurmayacağını ve bunun için para ödeyeceğini söyler. Ishani dışarı çıkar ve yüksek sesle ağlar. Ravir acıyı hissediyor. Ona yardım etmek istiyor ama kendini kontrol ediyor.

Çirak gömleğini giyer ve dışarı fırlar. Ishani’nin arkasında duran Ranir’i görür ve ikisi de birbirine bakar. Çirak daha sonra Ishani’ye gider ve ona kendisini dinlemesini söyler. Ama Ishani hiçbir şey dinlemek istemiyor. Onu çok sevdiğini ve bunu ona nasıl yapabildiğini söylüyor? Çirak onu dinle diyor ama onu rahat bırak diye bağırıyor. Ishani uzaklaşmaya başlar.  Ranvir’i görüyor. Hiçbir şey söylemiyor ve sonra çekip gidiyor.

Ishani eve gelir ve Falguni’ye durumu anlatır. Falguni onu teselli eder ve Çırak’ın gerçeğini öğrendiği için de mutludur. Ona ayrıntılı olarak anlatmasını ister ama Ishaani, yalnız kalmak istediğini söyleyerek odasına gider.

Çırak oraya gelir. Falguni ondan gitmesini ister ama Ishaani ile konuşması gerektiğini söyler. Falguni ona kimseyle konuşmak istemediğini söyler ama yine de denemesine izin verir. Çırak, Ishani’den kapıyı açıp onunla konuşmasını ister ama nafile. Çırak bu sefer büyük kıstırıldığını düşünür. Falguni, Harshad’ın fotoğrafına bakar ve bunun üstesinden gelmesi için Ishani’ye güç vermesini ister.

Ranvir uyuyamıyor. Ay’a bakar. Öte yandan Ishani de gökyüzüne bakıyor ve Harshad’ı çok özlediğini söylüyor. Ona çok ihtiyacı var. Ranvir ayrıca, Ishani’nin neler yaşadığını bildiğini ve bugün Harshad’ın orada olmasının daha iyi olacağını söylüyor. Babası oraya gelir. Ranvir, yarınki toplantısını düşündüğü konusunda yalan söylüyor. Babası onu yakalar ve gerçeğin gözlerinden görülebileceğini söyler. Ona endişelenmemesini Ishani’yi ömür boyu acıdan kurtardığını söyler.

Ertesi sabah Ranvir endişeyle Ishani’yi bekler. Ishani iş gitmez. Ranvir de işine odaklanamaz. Aradığı bir dosya yüzünden herkesi azarlar. Dosyanın üzerinde Ishani çalışıyordur. Arkadaşları ona haber verir. Yoksa herkesin kovulacağını söyler. Ishani toparlanıp işe gider.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir