Güz Masalı 68.Bölüm Özeti- 23 Ekim Cuma

Raghav ÖLDÜ!

Oldukça duygusal bir bölümle karşı karşıyayız. Geçen bölüm Raghav, Viraj’ı polise teslim etmeye götürürken kaza yapmış üstüne önlerini adamlar kesmişti. Raghav kendisini kıyasıya bir mücadelenin içinde bulur kendini. Tek başına adamları dövüyor bir yandan da Viraj’ı kaçırmamaya çalışıyor. Adamları tam alt etti derken Viraj arabadan çıkıp Raghav’ın yanına geliyor. Raghav’a karşı bir düşmanlık beslemediğini sadece Janvi’yi istediğini söyler. Eğer aralarında Janvi olmasaydı Viraj Raghav ile dost bile olabileceğini vurgular. Ama Raghav ise böyle bir durumun mümkün olamayacağı söyler. Çünkü karakterleri buna izin vermez. Raghav ve Viraj bunları konuşurken yerde yatan adam kalkıp Raghav’a doğru gelir. Raghav’ı kurtaran Viraj olur. Şimdi ikili sırt sırta verip birlikte dövüşüyorlardır. Güz Masalı 68.bölüm özeti devam ediyor.

Janvi’nin ise gözü kapıda. Her an Raghav gelecekmiş gibi onu beklemektedir. Ama ne bir gelen vardır ne de bir ses. Raghav ve Viraj Janvi konuşurken yerde yatan adamlardan biri silahını ateşler. Raghav vurulur. Viraj bile şoke olur Raghav’ın vurulması onu bile sarsar. Raghav vurulunca ağzından çıkan ilk kelime Sia olur. 🙁 Ona sözünü yerine getirememekten korkar. Ay doğmadan eve gidip orucunu açmaya söz vermişti. Raghav şimdi yere yığılmış gözlerini Viraj’ın kollarında yumar.

Janvi ise gözü yolda beklemektedir. Ama onun içinde de fırtınalar kopuyordur. Ay görünür. Eşler toplaşır ve tören yapar. Janvi onlara imrenerek bakar. Telefonla arar ama Viraj telefonu açmaya cesaret edemez. Janvi Raghav’ın hayalini görür. Raghav yanına yaklaşır ve onu azarladıktan sonra orucunu açmasını ister. Janvi’nin elindekiler birden yere düşer. Aşağıdan Gayatri’nin çığlık çığlığa ses geliyordur. Raghav diye bağırıyordur. Janvi kötü bir şeyler olduğunu sezdi ve merdivenlerden koşarak aşağı doğru indi. Aşağı inince gözlerine inanamadı .Raghav kanlar içinde Viraj’ın kollarının arasında durmaktaydı.

Janvi, Gayatri, Sundar ve Tanişya gözyaşlarına boğulur. Janvi tüm olanlardan sonra olayları algılayamaz. Şok halindedir ve Raghav’ı uyuyor zanneder. Ona su içirip uyandırmaya çalışır. Gayatri araya girip Janvi’yi sarsmaya çalışır, Raghav’ın asla uyanmayacağını söyler. Janvi, Raghav’ı kollarının arasına alıp çığlık çığlığa ağlamaya başlar.

Güz Masalı 68.Bölüm Özeti- 23 Ekim Cuma

Janvi kendine geldiğinde acısını Viraj’dan çıkarır. Viraj’a dört beş kere tokat atar. Odasına gidip silahını alır ve Viraj’ı öldürmeye kararlıdır. Viraj ise korkmadığını sadece Raghav’ı öldürenin bir başkası olduğunu öğrendiğinde vicdan azabı duymasından endişelidir. Janvi ise adı kadar emindir Raghav’ı Viraj’ın öldürdüğünden. Araya polisler ve Gayatri girince Janvi silahı bırakır ve Viraj polisler eşliğinde tekrar götürülür. Ayrıca polis Raghav’ın cenazesini otopsiye götürmek için alı. Janvi ise göndermek istemez. Janvi’nin Raghav’ın arkasından ağlayışına gözyaşlarınızla elik edeceksiniz.

Viraj ise polisi ikna etmeye çalışır. Raghav’ı öldürmediğini hem öldürse bile niye kendi elleriyle eve götüreceğini anlatmaya çalışır. Olay yerine gidildiğinde ise her yer tertemiz ve hiçbir ipucu yoktur. Viraj’ın idamı söz konusudur. Avukatları hiçbir şey yapamadığını söyler. Ama yine Viraj’ın başka planları vardır.

Bu olayları Kavi nasıl kaldırır artık bilinmez. Amcasının fotoğrafını öper ve geri ne zaman geleceğini sorup durur. Raghav’ın cenazesi evden çıkıyordur. Janvi’nin annesi geleneklere göre cenaze yerine erkeklerle birlikte gidilemeyeceğini söyler. Janvi de yere batsın gelenekleriniz deyip Raghav’ı yalnız bırakmayacağını söyler.

Viraj ve Rana aynı hücrededir. Viraj allem eder kallem eder ve Rana’nın ağzından tüm gerçekleri alır. Polis ve diğerleri de onları dinlemiştir. Viraj suçsuz olduğunu bir anda kanıtlamıştır. Viraj yine soluğu Janvi’nin yanında alır. Viraj Janvi’ye nasihat etmeye çalışır. Hayatın devam ettiğini ve bazı insanların hayatına bir sebeple gireceğini görevini tamamlayınca ayrılacağını söyler. Janvi’nin sonsuza dek kendisiyle yaşamasının doğru olacağını söyleyip yine Janvi’nin sinirlerini bozar.

Janvi tüm gücünü toplar ve artık ağlamamaya karar verir. Evdekilere destek olmaya çalışır. Şimdi kendini Raghav’ı kimin öldürdüğüne dair kanıt bulmakla geçirecektir. Viraj’ın yanınaysa adamı gelir ondan yaptığı hata için özür diler. Yanlışlıkla Raghav’ı vurmuşlardır. Viraj ise adamı döver. O gün sadece Raghav ile birlikte kavga edip güvenini kazanmaya çalıştığını söyler.

Viraj yine yolda Janvi’nin yolunu keser ve evlilik kolyesini takmasını ister. Janvi kolyeyi parçalar ve Viraj’a bir tokat daha yapıştırır. İnanılır gibi değil onca olan şeyden sonra bile Janvi ile evlenmeyi düşünebiliyor. Viraj şimdi her şeyin başladığı yere gideceğini söyler. Sia’nın içindeki Janvi’yi çıkarmaya iyetli. Bu yüzden gece yarısı Janvi’yi kaçırır ve elini kolunu bağlar. Janvi’ye şok uygulayacaktır ve bununla Raghav ile olan anılarını silmeyi planlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir