Güz Masalı 67.Bölüm Özeti- 22 Ekim Perşembe

Janvi ve Raghav’ın Son Bakışı!

Raghav’ın Janvi’ye gerçekleri anlatmasından sonra yani 3 ay hapse gireceğini söyledikten sonra Janvi ortalıktan kaybolur. Raghav onu arar ama bulamaz. Janvi ise Raghav ile geçmiş günlerini düşünerek yolda öylece yürüyordur. Janvi’nin evde olmaması Gayatri’nin de dikkatini çeker. Janvi çok uzatmadan eve gelir ve Raghav’a sarılır. Onların bu hali Gayatri’yi endişelendirir. Ne sakladıklarını sorar. Raghav bir müddet yanlarında olamayacağını söyler. Janvi de Raghav’ın hapse gireceğini söyler. Tanişya yine kızmaya başlar o Viraj’ın eve gelmesiyle yine olayların başladığını söyler. Madem böyle bir durumun vardı neden tekrar Viraj’ı eve getirdin der. Güz Masalı 67.bölüm özeti devam ediyor.

Viraj ise düşünmeye başlar. Raghav ve Janvi’nin arasında olan şeyi düşünür. İkisini bu denli birbirine çeken konuşmadan anlaşmaları ve hissetmeleri Viraj’ın aklını karıştırır. Aralarındaki kavramı bulmaya çalışır. Kafası bayağı bir karışmıştır. Peki Viraj ne yapmalıyım diye kendine sorar. Janvi’den vaz mı geçmeliyim yoksa onu tekrar kazanmalı mıyım?

Janvi gece evde yürürken yerde yatan kefenli birini görür. Yanına yaklaştığında bunun Raghav olduğunu fark eder. Bu aslında Janvi’nin rüyasıdır. Sıçrayarak uyanır. Janvi uyandığında Raghav’a sarılır.

Ertesi sabah Karpaçut Bayramıdır. Hani şu eşlerin ömrü uzun olması için tuttukları oruç. Janvi sindurunu yere düşürür. Bu uğursuzluktur ilk falsoyu burada verir çift. Janvi her ne kadar endişeli görünse de evdekiler her şey yoluna girecek deyip pollyannacılık oynar.

Viraj ise planlarına başlamıştır eve gelen sütçüyü kapıda karşılar. Tanişya ise eve gelen komiseri karşılıyordur. Komiser Rana’nın iki adamının yakalandığını bu yüzden artık Viraj’ın tekrar götüreceklerini söyler. Ama bir sorun vardır. Viraj evde yoktur. Ev halkı her yere bakar ama Viraj’ı bulamazlar. Polis ve Raghav birbirlerini suçlamaya başlar. O der sen koruyamadın o der sen koruyamadın!

Güz Masalı 67.Bölüm Özeti- 22 Ekim Perşembe

Viraj ise sütçü kılığında kaçmayı başarmıştır. Polis Raghav’ı Viraj bulunana kadar gözaltına almaya karar verir. Janvi yine yelkenleri suya indirir. Raghav da durmadan söz vermeye başlar. Akşam orucunu açmaya tam vaktinde geleceğini söyler.

Raghav gittikten sonra Janvi’ye telefon gelir. Birisi Viraj’ı bulduğunu ve evin yolunu kaybettiğinden bahseder. Şehir dışındaki bir mabede çağırırlar. Tabi yine Janvi tek başına yollara koyulur.

Gayatri ise odasındaki dolaptan gelen sesleri duyuca şoke olur içerden sütçü elleri kolları bağlı olarak çıkar ve Viraj tarafından alıkonulduğunu söyler.

Tanişya durumu Raghav’a anlatırken Gayatri de Viraj’ın değişmediğini anlar ve Janvi’nin hayatının tehlikede olduğunu anlar. Hemen Raghav’ı arayıp haber verir.

Janvi ise mabede gittiğinde Viraj ile olan müziği duyar. Şaşkınlıkla arabadan iner. Ona doğru bir kaç adam yürüyüp bu şarkıyı söyler. Janvi mabedin merdivenlerinden çıktığında Viraj onu karşılar. Viraj değiştiğini onu unutamadığı gibi her zamanki sözleri tekrar eder. Viraj yine böyle konuşurken arkasından Raghav yaklaşır. Raghav Viraj’ı bir güzel döver. Janvi eve dönecekken Raghav Viraj’ı alıp polise teslim etmeye götürecektir. Polis neden gelmiyor ya da Janvi neden polis ile olay yerine gitmiyor ve ya Janvi’nin gitmesine gerek var mıydı direk polis gitseydi? Dizi de karakterler kendi sonlarını kendileri getiriyor.

Bu gördüğünüz sahnelerde de Janvi ve Raghav’ın birbirlerine son bakışları…

Janvi sevinçle eve girer. Herkese olan biteni anlatır ve Raghav’ın da Viraj’ı teslim ettikten sonra eve döneceğini söyler. Raghav ise arabayla düz yolda giderken ağaca toslayıp kaza yapar. Yardım da çağıramaz Viraj’ı orada da bırakıp gidemez. Sonra önlerini adamlar kesip dövmeye başlar. Raghav ise Viraj’ı polise teslim etmeme engel olamazsınız bugün mutlaka eve gideceğim der. Bakalım Raghav evine nasıl dönecek sağ mı yoksa ölü mü?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir