Güz Masalı 66.Bölüm Özeti- 21 Ekim Çarşamba

Viraj Singh Konağı’na Yerleşti. Raghav Hapse Girecek!

Kavi’yi kurtarma girişimi başarılı şekilde sonlanmış üstüne Rana’nın gerçek yüzü ortaya çıkmış ve hapse girmişti. Tabutla gömülen Viraj da havasız kalınca Raghav ve Janvi hızlıca onu hastaneye yetiştirirler. Viraj yatarken bir takım şeyler hatırlar ve onca aylık emek boşa gider. Viraj birdenbire her şeyi hatırlar. Kalkıp hemen yanı başında ki hizmetliye zarar verir. Sonra Raghav’a duygu sömürüsü yapmaya başlar. Güz Masalı 66.bölüm özeti devm ediyor.

Raghav çok streslidir ve gereksiz yere Viraj için endişe duyar. Viraj’a Kavi’yi kurtarmak için bir oyun oynayacaklarını ve ona hiçbir şey olmayacağına dair söz verdiğini hatırlar.  Raghav, Viraj’ın suçları onu cezalandırmayı hak etse de, plandaki rolünün Kavi’nin hayatını kurtarmasına nasıl yardımcı olduğu için ona borçlu hissettiğini itiraf eder. Dediğimiz gibi Raghav gereksiz bir duygusallık içine girmiş durumda. Viraj’a bu neyin borcu?

Janvi hastaneye gelir Raghav’ı arar. Janvi Raghav’ı gömleğindeki kanla görünce endişelenir. Raghav Rana’nın adamlarının Viraj’a saldırdığını endişelenecek bir şeyin olmadığını Kavi’nin dahi herkesin iyi olduğunu söyler. O sırada hasta bakıcı tekerlekli sandalyeyle Viraj’ı getirir. Viraj Janvi’yi görür ve ayaklarıyla tekerlekli sandalyeyi durdurur. Janvi’ye sinsi sinsi bakar. Sonra kalkıp Raghav’ın ayaklarına sarılır. Onlarla gitmek istediğini hastanede kalmak istemediğini söyler. Polis zorla Viraj’ı almaya çalışırken sopasına davranır ve Raghav onları durdurur. Viraj’ı eve götürmek istediğini söyler. Polis ve Janvi doğal olarak şoke olur. Raghav ise borçlandım da borçlandım deyip durur. Suçlu ve cezalı adamı alıp eve götürmek de neyin nesi? Buradan şunu söyleyebiliriz ki Raghav kendi sonunu kendi hazırlamış. Ayrıca Raghav daha önceden Viraj’ı kaçırıp evde sakladığı için 3 ay hapis cezası alıyor. Buna rağmen Viraj’ı eve götürüyor. Polis te al götür diyebiliyor.

Güz Masalı 66.Bölüm Özeti- 21 Ekim Çarşamba

Viraj bu olumlu cevap karşısında sevinçten çılgına döner ve Janvi’ye sarılmaya çalışır. Janvi, Viraj’a sırtını döner. Hep birlikte eve dönerler. Raghav evdekilere hapis cezasından bahsedemez. Nasıl anlatacağını da düşünmeye başlar. Janvi,Raghav odada konuşurlarken tabi ki Viraj da kapıda onları dinler. Onları sarılırken görür ve birbirlerini konuşmadan nasıl anladığını düşünür.

Tüm aile akşam yemeğini yerken Viraj’ın gelişi Tanişya’yı rahatsız eder. Gayatri durdurur ve onun misafir olduğunu hatırlatarak oturtur. Bunların misafirperverlikleri de bizi öldürdü. Yemek esnasında Janvi’nin dikkatini çeken bir şey olur. Sundar Viraj’a yemek servisi yaparken masaya döküyor üstüne Kavi de masaya su dökünce Viraj daha fazla oturamıyor ve masadan kalkıyor. Janvi onun bu davranışı karşısında eskiye gider ve düşünmeye başlar.

Viraj odasına gidince orada ki yemeği yemeye karar verir ama dezenfekte eder. Yanına Kavi gelir ve ona da dezenfektan uzatır. O sırada Kavi hamamböceği görür ve bağırmaya başlar. Viraj da onu ağzına atıp yer. Kavi kusmamak için kendini zor tutar. Kavi durumu anlatınca Janvi’nin kafasında şimşekler çakar. Janvi odaya gittiğinde Viraj böceği tekrar aynı yerine koymuştur. Sundar da Kavi’ye yanlış görmüş olabileceğini söylese de Janvi Kavi’nin mutlaka bir şeyler görmüş olabileceğini biliyordur.

Janvi Raghav’ı düşünceli görür ve ona doğru yaklaşır. Aklını bu kadar neyin kurcaladığını sorar. Raghav bir türlü hapse gireceğini söyleyemez. Janvi her zaman yanında olduğunu söyler. Gece olunca Raghav’ı uyku tutmaz ve bahçeye çıkar. Viraj onu çıkarken görür ve odaya gider yere oturup Janvi’yi izler. Janvi uyanınca da saklanır. Janvi uyandığında Raghav’ın bahçede olduğunu görüp yanına gider. Raghav yine lafı dolandırıp uzattıktan sonra gerçekleri açıklamaya karar verir. Bir süre ayrı kalmaları gerektiğini söyler. Janvi’nin kalbine inmeden komiserle arasında geçen konuşmayı anlatır. Janvi şok olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir