Güz Masalı 57.Bölüm Özeti- 12 Ekim Pazartesi

Viraj Evdekileri Rehin Aldı!

Janvi konaktan ayrılıp Manali’ye aile evine dönüyor. Tabi bu evden ayrıldığı için kendisi de çok mutsuz.Kavi gitmeden Janvi ve Raghav’ın fotoğrafını çekmek ister. Janvi bir kere daha çekinmek ister ve o fotoğrafı da Raghav’a uzatır. Raghav kabul etmez. Tanişya ve Komal ise Raghav’a Janvi’yi göndermemesi için ısrar ederler. Raghav ,Janvi’yi arabaya bırakır. Vedalaşmak için çekinerek elini uzatır. Ama yoldan hızlıca gelen bir araba ikisini sarılmaya iter.Janvi ve Raghav vedalaşır. Güz Masalı 57.bölüm özeti devam ediyor.

Raghav Janvi’yi göndere dursun Viraj Singh ailesinin evine ulaşmıştır. Raghav eve geldiğinde sessizliği fark eder. Viraj onu merdiven başında selamlar. Yanında da Kavi vardır. Onu da rehin almıştır. Viraj’ın tek bir isteği vardır. O da Janvi’nin yanına gelmesi. Raghav Janvi’yi arayıp haber veremez. Bir yolunu bulmaya çalışır. Viraj ile kimse baş edemez. Polisler gelir akşama kadar kapıda dikilir. Raghav içeri girip çıkar.

Viraj’ın yemeğine uyku ilacı atmıştırlar. Ama adam ufaktan sarsılır hesabı yıkılmaz.Viraj evdekilere türlü işkenceler yapar. Janvi de bir yandan içindeki duygularla boğuşur. Yolculuğu esnasında Raghav’a ne kadar bağlı olduğunu hisseder. Bir de Raghav’ın başının dertte olduğunu. Çünkü telefonlar yüzüne kapanıyordur.

Viraj Raghav’ın telefonunu alır. Janvi de Raghav’ı duygularını açıklamak için arar. Telefonu açan Viraj Janvi’nin Raghav’a olan hislerini öğrenir ve sinirlenir. Ortalığı yıkar. Bu sefer Janvi’yi öldürmeyi düşünür. Polisler içeriye girmeye karar verir. Ama içeriye girdiklerinde istemedikleri bir manzarayla karşılaşacaklardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir