Güz Masalı 54.Bölüm Özeti- 9 Ekim Cuma

Gerçekler Açığa Çıkıyor Mu?

Viraj, kanıt olarak Manali’den tanıdığı bütün adamlarını getirtmişti. Ama onlar Viraj’ın ne kadar kötü biri olduğunu bildikleri için Janvi’ye bakıp benzediğini ama o olmadığını belirtirler. Gayatri ise düğüne kadar ya kanıtlar ya da bu evden gitmesini ister. Güz Masalı 54.bölüm özeti devam ediyor.

Raghav ve Janvi Bay Malotray’a yaptığı yardımdan dolayı teşekkür ederler. Bay Malotra kızının başına gelenleri anlatır. Janvi duyduklarına inanamaz. Janvi ve Raghav Viraj’ın telefon konuşmasını dinler. Aslında Viraj odasında kamera olduğunu anlamış Janvi ve Raghav’ı atlatmaya çalışır. Onlar soluğu Sundar’ın yanında alacakken Viraj da Tanişya üzerinden planına devam edecektir.

Viraj Tanişya’nın yanına gider ve Janvi’nin kendi karısı ve yalancı olduğunu söyler. Janvi’nin bu ailenin parasını sevdiğini Raghav’ı üzeceğini söyler. Tanişya zaten bu evliliğe inanmayınca biliyordum diyerek Viraj’ın oyununa gider. O sırada Viraj’a kanıtlarla ilgili telefon gelir. Tanişya ona yardım edebileceğini söyler ve evden ayrılırlar.

Raghav ve Janvi eve döner. Komal ise ağlıyordur. Kavi defterine Viraj ile ilgili yazı yazmıştır. Bu yüzden Raghav ve Janvi ona aslında Viraj’ın kim olduğunu açıklamak durumunda kalır. Komal ikilinin yanında yer alacağını söyler. Gayatri telaşlanarak odaya gelir ve Tanişya’ya ulaşamadığını söyler.

Raghav ve Janvi de oyuna geldiklerini anlar ve oda da ki kameradan Viraj ve Tanişya’nın evden ayrıldığını görür. Viraj Tanişya’yı otele getirip ona ilaçlı meyve suyu içirir. Meyve suyunu içen Tanişya bayılır. Viraj Raghav’ı tehdit edeceğini düşünür. Janvi ve Raghav oteli bulup Taişya’yı kurtarırlar. Tanişya’yı hastaneye götürürler. Orada da Uniyal vardır. Uniyal arayıp Tanişya’nın yerini haber vermiştir. Viraj’ın yanında yer almak istemediğini söyler ve onlardan af diler. Bizim bu saf ikili hemen inanırlar. Uniyal’e telefon gelir ve Viraj’ın Janvi’nin ailesinin yerini bulduğunu söyler. Janvi endişelenip annesini arar. Raghav onları yanına çağırıp kalacakları evin adresini verir. Hem de Uniyl’in yanında . Böyle saf bir tuzağa düşmemeliydi bu ikili.

Janvi kendisi yüzünden etrafına sürekli zarar geldiğini düşünüp ağlamaya başlar. Tanişya uyanıp Janvi’ye destek olur ve savaşmasını ister. Tanişya Javi hakkında yanlış düşündüğü için ona sarılır.

Güz Masalı 54.Bölüm Özeti- 9 Ekim Cuma

Evde de tören hazırlıkları başlamıştır. Janvi’ye kına yakılacaktır. Ama evdekiler gerçeği bildiği için kendi içlerinde hüzün hakimdir. Kızlar da Raghav’a destek olmaya çalışır. Viraj ise tören sonrası aşağı iner ve kendi kendine dans etmeye başlar. Bayan Singh’e yakalanır. Kadın ona garip garip bakar. Bu yabancıyı evlerinde daha neden bu kadar süre misafir ettiğini düşünmeli.

Janvi ailesini görmeye gitmek için motora atlar. Uniyal motorun frenleriyle oynar. İkili bu yüzden kaza yapar. Viraj ise çoktan Janvi’nin ailesinin yanına gitmiş esir almıştır. Janvi’nin annesi Viraj’a eskiden sevgi dolu gözlerle bakarken şimdi nefret dolu bakışlar atar. Viraj onları törene götürüp Janvi’nin karısı olduğunu söylemesini ister.Küçük kızıyla da tehdit eder.

Janvi törende annesini görünce duygulanır. Tabi arkasından Viraj girer. Viraj gerile gerile girer. Janvi’nin annesi de kızım diye sarılınca Gayatri şaşırır. Tabi Janvi’nin annesi kızına çok benzediğini ama o olmadığını söyler. Viraj sinirlenip kadına bağırmaya başlar. Gayatri araya girer ve Viraj’ı bir kez daha saygısız bulduğunu söyleyerek onu susturur.

Viraj kaynanasından öfkesini çıkarmak için Uniyal’i arar ve küçük kızı Çuti’yi öldürmesini ister. Silah sesi duyulunca Janvi’nin annesi yere yığılır. Ama Raghav gelmiş ve kızı kurtarmıştır. Uniyal ise son duasını ediyordur. Raghav Uniyal’i tehdit etmeye başlar.

Raghav ve Janvi düğün için hazırdır. Viraj ise onları durduracağını söyler.Viraj düğüne cd ile gelir. Janvi ile iligli görüntüler getirmiştir. Herkes onların evli olduğuna inanmıştır. Ama arkasından Janvi’ye işkence ettiği görüntüler çıkar.Herkes şoke olur. O sırada Janvi ve Raghav içeriye girer. Bakalım gelecek bölüm neler olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir