Güz Masalı 53.Bölüm Özeti- 8 Ekim Perşembe

Viraj Hafızasının Yerine Geldiğini Söyleyip,Janvi’nin Karısı Olduğunu Söyler.

Bayan Singh Raghav ve Janvi’nin evliliğine pek inanmamıştı. Bu yüzden yemekte yeni kararını açıkladı. Tüm davetlerin önünde Raghav ve Janvi tekrar evlenecektir. Bu Viraj’ın pek de hoşuna gitmez. Haber duyunca yanlışlıkla elini bile keser .Janvi ve Raghav ise karşı gelmek yerine Viraj’ı kızdırma yoluna gitmeyi tercih ederler. Güz Masalı 53.Bölüm özeti devam ediyor.

Raghvav ve Janvi yalanlarıyla gittikçe dibe battıklarının farkında. Şimdi ise düğünden bir an önce Viraj’ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaları gerektiği konusunda anlaşırlar. Diğer tarafta Viraj da Sia’nın Janvi olduğunu kanıtlama yoluna gidip bu düğüne engel olmaya çalışacak.

Evde ufaktan düğün hazırlıkları başlıyor. Gelinlik ve düğün davetiyesi seçimi var. Viraj’ı deli etmeye yeter de artar bile.

Janvi ve Raghav banyoda Kavi’yi yıkıyordur. Oda da ise Viraj’ın o meşhur müziği çalıyordur. Viraj sese doğru yönelir. Banyodan gelen sesler onu delirtmiştir. Teyibi yere fırlatır.Janvi ve Raghav Viraj’ın geldiğini anlamıştır.Artık bu işi kökünden halletmesi gerektiğine inanarak Raghav’ı arar ve buluşmak istediğini söyler. Raghav kabul etmese de ailesiyle tehdit edilince mecbur kabul eder. Janvi ise Raghav da ki bu değişimi fark eder. Ona kiminle konuştuğunu sorsa da cevabını alamaz. Bu yüzden Raghav’ın arama kayıtlarına bakar ve Viraj ile konuştuğunu anlar.

Viraj ise buluşma için tam gaz hazırlanıyordur. Gayatri kızı Tanişya da ki sessizliği far eder ve onunla konuşmaya çalışır. Tanişya aklındaki şüpheleri anlatacakken Komal araya girip susturur. Janvi Raghav’ın arabasına oturmuş ve nereye gidersen bende geleceğim diye tutturur. Raghav onun Viraj ile konuştuğunu öğrendiğini anlamıştır. Bu yüzden Janvi’ye sesini çıkaramaz.

Raghav Viraj’ın çağırdığı yere gider. Viraj’ın karşılama töreninden sonra içeriye bir sürü eli sopalı adam girer. Raghav Viraj’a güvenmemesi gerektiğini bir kez daha anlamıştır. Raghav havaya zıplamasıyla 10 tane adamı sırayla döne döne devirir. Bütün adamları tek tek yere indirir. Viraj ise ağzı açık izliyordur. Yavaştan sıra kendisine geliyordur.

Viraj Raghav’ın gözüne bir şeyler atar ve Raghav dengesini kaybeder. O sırada Janvi gelir ve Viraj’a tokat atıp yere düşürür. Janvi hemen Raghav’a yardıma koşar. Viraj yerde yatıyorken Raghav’a yardım etmesi de ne demek oluyordur. Viraj önce Janvi’nin üzerine yürür ardından da Raghav müdahale eder.

Güz Masalı 53.Bölüm Özeti- 8 Ekim Perşembe

Janvi Raghav’ı doktorun yanına götürür. O sırada ikili didişmeye başlar. Eve döndüklerinde Viraj’ın yaraları sarılıyordur. Hemen bir yalan uydurmuş Şekavat ve adamlarının saldırısına uğradığını Janvi ve Raghav’ı kurtardığını söyler. Bayan Singh çok endişelidir. Bu sırada Viraj yeni oyununu oynar. Hafızası yerine gelmiş gibi yapar ve Janvi’ye doğru gider. Herkesin içinde Janvi’ye sarılır. Bayan Singh Komal ve diğerleri şaşırır. Janvi Viraj’ ittirip ben Sia’yım demeye başlar. Ne hakla bana sarılırsın diye de azarlamaya başlar. Raghav da öfkelenmiştir. Ama Bayan Singh’e de çaktırmamaya çalışırlar.

Ertesi gün Viraj Manali deki çalıştığı insanları getirtir. Onlar Janvi’nin Viraj’ın eşi olduğunu kanıtkayacaktır. Janvi ve Raghav da o insanlara ulaşmaya çalışırken onlar çoktan evin salonuna gelmiştirler. Raghav birkez daha Viraj’ın zei biri olduğunu kabul etmiştir. Janvi Bay Malotrayı arar.Tepki vermemesini ve lavaboya gitmek için izin istemesini söyler. Janvi Bay Malotrayla konuşup onun Janvi olduğunu söylememesini ister. Başına gelenlere şahit olduğunu buna izin vermemesi için yalvarır. Bir yandan da Bayan Singh Raghav ve Janvi’nin bir an önce gelmesi için sıkıştırır. Herkes salonda toplanır. Raghav ve Janvi evin kapısından giriş yapar. Bay Malotra hemen Janvi diye seslenir. Daha sonra herkes dökülür ve Janvi olduğunu söylerler.

Bayan Singh Janvi’ye yüklenmeye başlar. Bu kadar kişinin yalan söylemeyeceğini dile getirir ve bağırmaya başlar. O sırada Bay Malotra sadece benziyor bu kişi Janvi olamaz der. Viraj araya girmeye çalışsa da diğerleri de aynı tepkiyi vermeye başlar. Çünkü herkes Janvi’nin cenaze törenine katılmıştır. Komal ise o sırada Raghav’a gelen belgeleri verir. Raghav Janvi’nin ölüm belgesini, televizyona çıkan haberleri ve gazeteyi gösterir. Ekrandaki kişi gerçekten çok benziyordur. Janvi onlara konuşma fırsatı tanımdan kendisi de çok şaşırmış gibi yapar ve Viraj dan özür diler. Gerçekten Janvi ile bu kadar benzediğimi bilmiyordum size sert davrandığım için özür dilerim der. Viraj yenilgiye uğradığını ve kimsenin ona inanmadığını fark edince saygısızca konuşmaya başlar. Bu Bayan Singh’in hiç hoşuna gitmez. Viraj’a tokadı yapıştırır. Bir an önce evi terk etmesini ister.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir