Güz Masalı 52.Bölüm Özeti- 7 Ekim Çarşamba

Janvi,Raghav’ın Kendisini Sevdiğini Öğrendi!

Güz Masalı geçen bölüm Raghav ve Janvi aile üyelerinin karşısına biz evlendik diye çıkmışlardı. Bu durumda mahvolan Viraj Janvi’nin kendisinden boşanmadığı aklına gelmiş olacak ki ortalığa Janvi’nin eski kocasıyla ilgili yem attı. Janvi ise kocasının öldüğünü söylemişti. İşte Viraj burada deliye dönüyor. Bay mükemmel Viraj Dobriyal ben ölmedim naraları atmaya başlar. Güz Masalı 52.bölüm özeti devam ediyor.

Janvi her zamanki gibi yalan söyledikten sonra ay ben bu gerçeği anlatmalıyım diye Bayan Singhle konuşacağını Raghav’a söyler. Raghav da onu Sundar’ın yanına götürür. Bazen yalanları gerçeğe ulaşmak için olduğunu anlatmaya çalışıp Janvi’yi ikna etmeye çalışır.Janvi Sundar’ı öyle görünce susmaya karar verir.

Viraj bu evliliğin sahte olduğunu kanıtlamak için Raghav’ın arkadaşlarını rehin alır. Viraj Raghav’ın arkadaşlarına para teklif eder. Daha sonra da onlara zarar verecekken Janvi ve Raghav karşısında dikilir. Janvi yine Viraj’a Janvi’nin öldüğünü söyler. Ve onu öldüreninde eski kocası olduğunu vurgular. Viraj Raghav’a esip gürledikten sonra oradan ayrılır.

Janvi ise eski kocasının öldüğünü bir şekilde Bayan Singh’a kanıtlaması gerektiğini söyler. Bu yüzden de bir kişiden yardım alacaktır. O kişi Doktor Komalika.Doktor Komalika’nın Viraj’ınn yaptıklarından sonra ölmediğini görmek sevindirici. Doktor Komalika Bayan Sing’in evine Janvi’nin kaynanası olarak geliyor. Oğlunun başından geçenleri anlatıp onun öldüğünü söylüyor. Kanıt olarakta Janvi ve başka bir kişinin photoshoplu düğün fotoğraflarını gösteriyor.

Ev halkı Janvi’nin eski kocası hakkında konuşurken Viraj damlar. Doktor Rana ona senden korkmuyorum yine karşındayım dercesine gülümser. Viraj ise ortada dönen dolapları dinleyince iyice şoke olur. Raghav ve Janvi de Viraj’ın vereceği tepkileri izliyordur.

Doktor Rana Raghav ve Janvi ile konuşur. Viraj’ın planlarının ayağına dolanacağını ulaşmaları gereken kanıtları bizzat kendisinin getireceğini söyler. Ayrıca Doktor Raghav’a Viraj’ın ne kadar tehlikeli birisi olduğunu ona da anlatmaya çalışır.

Güz Masalı 52.Bölüm Özeti- 7 Ekim Çarşamba

Viraj Uniyal’i aramış Janvi ile ilgili bütün fotoğrafları düğün albümlerini Bayan Singh’in evine yollamasını ister. Viraj ne olursa olsun bu evliliğin sahte olduğunu göstermeye çalışarak ve Janvi’yi geri almayı düşünür.

Tanişya ise hala Viraj ve Janvi’nin konuşmalarını duyduğu günden kendini alamıyordur. Janvi’nin yalancı olduğunu ve abisini yüz üstü bırakacağını düşünür. Tanişya abisiyle konuşmaya çalışır. Raghav ise ona gerçekleri anlatamaz. Janvi ise gizlice onları dinliyordur. Burda Janvi Raghav’ın kendisini sevdiğini öğreniyor. Viraj ise Janvi’yi dolduruşa getirmeye çalışıyor.

Janvi, Raghav ile bu konuyu konuşur. Raghav da inkar etmez. Janvi Raghav’ın hislerinin bu zamana kadar farkında olmadığını söyler. Onu kullanıyormuş hissine kapılır. Rgahav da bu senin değil benim sorunum diyerek onu rahatlatmaya çalışır. İkilinin şu an için ayrı bir amacı vardır. Oda Viraj’ın gerçeklerini açığa çıkarmak. Bu yüzden dostluk anlaşması yaparlar.

Viraj ise ikiliyi kapıda dinlerken Gayatri’ye yakalanır. Kem küm ettikten sonra oradan ayrılıp Kavi’ye sarar. Saçma sapan oyunlarından birini oynayarak Kavi’yi korkutur. Janvi ve Raghav ise oda da biteler. Janvi Viraj’a savaş açar meydan okur.

Viraj Gayatri ve Komal’ı Raghav ve Janvi’nin odasına sokarak Raghav’ın yer yatağını gösterir. Bayan Singh başından beri bu evliliğe inanmadığını dile getirir. Viraj rahatlamıştır. Ancak Bayan Singh yemekte ikili hakkındaki kararı açıklayınca bu Viraj’ın hoşuna gitmeyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir