Güz Masalı 31.Bölüm Özeti-16 Eylül Çarşamba

Viraj, Janvi’ye Çok Yaklaştı!

Janvi hastane dönüşü Raghav’ın halinden etkilenmiştir. Onunda kendisi gibi geçmişten gelen acıları olduğunu düşünür. Kavi’nin annesi Raghav’ın artık gitmesini Kavi’nin durumunun iyi olduğunu söyler. Kavi’nin annesinin dikkatini Janvi çekmiştir. Raghav’a Janvi hakkında sorular sorar.

Viraj oteli boşalttırmış ve kendisinin balayı suitinde kalmak istediğini söyler. Janvi’nin de onunla kalacağını ekler.Masum dizisi 31.bölüm özeti devam ediyor.

Janvi hastaneye Raghav’ın yanına gider. Raghav Janvi’yi karşısında görünce şaşırır. Janvi Raghav’a çay getirmiştir.Raghav, Janvi’nin kendisinin orada olduğunu anlamasına ve çay getirmesinden etkilenir. Janvi senin dünyan buradayken burada olduğunu tahmin etmek zor olmadı der. Janvi’nin aslında Raghav ile konuşmak istediği şeyler vardır. Endişelenme sebebini sorar . Raghav duygusallaşır ve onda beklenmedik bir şey gerçekleşir. Bir kadın gelmiş ve Raghva’a tokat atmıştır.Raghav hiçbir şey diyememiştir. Kadınsa sürekli Kavi’den ve ailesinden uzak durması gerektiğini tekrarlıyordur. Janvi de bu anlara tanık olduğu için gerçekten üzgündür. Kavi’nin annesi oğlunun durumunun iyi olduğunu söyleyerek Janvi’nin de gitmesini ister.

Viraj Janvi’nin resmini çizmiştir.Bu fotoğrafın bastırılmasını ve Janvi hakkında bilgi getirenle tüm mal varlığını paylaşacağını söyler.

Kadın sığınma evindeki müdire Janvi’nin vesikalık fotoğraf ve birkaç bilgi vermesini ister. Janvi şimdi tek başına fotoğraf çektirmeye gidecektir. Bu gücü kendinde bulduğunu hisseder. Müdirenin de Janvi’nin az da olsa kendine gelen özgüveninden mutludur.

Viraj iki kadının kendi aralarındaki konuşmalarını duyar.Kadın kocasının yine kendisini dövdüğünü söylerken diğer kadın da kocasını bırakması gerektiğini söyler. Tabi ki Viraj bu konuşmalara ortak olacaktır. Hem dayak hem de onu terkedilme mevzusu olunca çok tanıdık gelmiş olmalı. Viraj,kocasını bırakacak olan kadına kızmaya başlar diğer kadına da aklını çeldiği için deli deli hareketler yapar.

Janvi yolda yürürken evinde kaldığı teyzenin yerde yattığını görür. Hemen ona yardım edip evine götürmüştür. Bay Avasti Janvi’yi karşısında görünce küçük dilini yutar, hiçbir şey diyemez. Janvi Avasti’nin karşısına geçip sessizliğimi çaresizliğim sanma der. Ben güçlü biriyim sadece teyze için susuyorum der. Janvi evden çıktıktan sonra düşünmeye başlar. Nasıl olur da kelimeler bir bir ağzından dökülmüştür. Yavaş yavaş iyileştiğinin farkındadır ve bunun için daha çok çabalayacaktır.

Viraj ve adamı Janvi’nin doktoru aradığı numarayı tekrar arayıp numaranın kime ait olduğunu bulmaya çalışacaklardır. Uniyal telefonu aradığında Raghav sürekli meşgule atar. İşin ilginç tarafı Raghav yanlarında motorun üstündedir. Raghav kaskını taktığı anda Viraj ona doğru bakar ve telefonu meşgule attığını görür. Sonra Uniyal ve Raghav’ın senkronize bir şekilde hareket ettiğini farkeder. Raghav hareket edip gidince hemen Uniyal’e haber verir ve Raghav’ı takip etmeye başlarlar.Bu takip Viraj’ın bir ağaca toslamasıyla son bulur.

Janvi fotoğrafçıya gider. Bu fotoğrafçı da Viraj’ın istediği şekilde Janvi’nin fotoğrafını büyüten adam çıkar. Adamın kulağına da Janvi’nin arandığı ve bilgi getirene de ödül verileceği gelmiştir. Hemen heyecanlar ve tuhaf hareketler yapınca Janvi hemen oradan kaçmaya başlar. Ama adam sığınma evine girdiğini görmüştür.Janvi şimdi neden böyle korktuğunu düşünmeye başlar. Oysa Bay Avasti’ye istediğini diyebilmiştir. Janvi tekrar yüzleşmek için fotoğrafçıya gitmeye karar verir. Janvi yolda Raghav’ın arkadaşıyla çarpışır. O da onu tamirciye götürüp Kavi’yi görebileceğini söyler.

Janvi tamirciye gittiğinde Raghav çocuklarla oyun oynuyordur. Janvi de onları izler. Kavi Janvi’yi görünce ona sarılır. Çocuklar da Janvi ile körebe oynamak ister. Janvi gözleri bağlandığında kötü hissetmeye başlar. Daha önce gözleri bağlandığında bir uçurum kenarında açılmıştı. Janvi yine telaşlanır. Raghav ise onun bu halini izliyordur. Janvi’nin verdiği tepkileri izler. Janvi dayanamayıp gözlerini açacağı sırada Raghav’ın ona söylediği sözleri hatırlayıp mücadele etmeye karar verir.

O sırada dışarıda korna sesleri gelmeye başlamıştır. Viraj arabasını yaptırmak için Raghav’ın dükkanına gelmiştir .Raghav uzaktan Viraj’ı görünce muhattap olmak istemez. Ama Viraj ısrar edip zorla içeri girer. Janvi’yi farketmez.Çokta üstelemeden geri çıkar.

Viraj otele gitttiğinde fotoğrafçı ona Janvi’nin sığınma evinde olduğunu söyler. Viraj aslında Janvi ve Raghav ile sürekli yanyanadır .Bir türlü fark etmezler. Sığınma evinde Viraj Kavi’ye yönelip Janvi’nin fotoğrafını gösterecek. Kavi zaten konuşamıyor ama bunu Viraj bilmiyor. Çocuğu bir türlü konuşturmaya çalışır. Kavi korkup bir yere saklanır. Viraj oradaki başka bir kadına Janvi’yi sorar. İsim benzerliğinden dolayı kadın farklı birini anlatır ve bu sabah kadın sığınma evinden ayrıldığını söyler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir